![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
technik farmacji kielce
hejooo dziewczyny sory ,że zakładam wątek może już gdzieś istnieje podobny i nie wiem czy do dobrego działu go dodałam ale przeszukałam i wątku interesującego nie odnalazłam.Chodzi mi o to czy ktoś moze robił technika farmacji u nas w kielcach i może mi cos na ten temat powiedziec?ile kosztuje ?jak ułożony jest plan?tzn w jakie dni sie chodzi bo słyszałam ,że nie codziennie czy byłaby możliwość pogodzenia z innymi studiami i którą szkołe polecacie bardzo proze o pomoc z góry dziękuje!
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: technik farmacji kielce
Wybieram sie na technika farmacji do Kielc, wpisalam w google haselko i wyskoczyl mi link do lubianego forum
![]() Szkoda ze brak jakichkolwiek informacji. Jakby ktos mial jakies cenne inf to prosze pisac ![]() kiiiinia19 a jak tobie sie ulozylo? ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam!Chciałam się zapisać na farmacje ale mam jeszcze wątpliwości,chciałabym się dowiedzieć czy jest ciężko.Pytam bo nigdy nie znosiłam chemii a wole się upewnić czy dam rade.Byłabym wdzięczna gdybyś coś o tej szkole napisała bo zastanawiałam się nad omegą w kielcach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o Omegę, to nie słyszałam zbyt pozytywnych opinii na temat tej szkoły. Właśnie stamtąd przepisała się do Promotora jedna dziewczyna i z tego co opowiadała, to - w porównaniu z moją szkołą - naprawdę mało tam uczą, a płaci się całkiem niezłe pieniądze. Farmaceuta to bardzo odpowiedzialny zawód, w pewnym sensie decydujesz o życiu pacjentów, dlatego chcąc nie chcąc wiedzę posiadać musisz. Trzeba przysiąść do nauki i powtarzać materiał na bieżąco bo to, czego uczysz się na samym początku przewija się przez cały okres trwania nauki. Ogólnie szkoła zła nie jest. Gdybym miała wybrać jeszcze raz, mój wybór byłby taki sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Masz może jakieś notatki dla technika farmacji na pierwszy rok?Byłabym bardzo wdzięczna
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, notatki mam, ale tylko do skserowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej. czy moglaabys mi przyblizyc to studium farmacji na ktorym bylas jak jest czy ciezko ??? i czy mozna jakos pozniej zrobic mgr?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
mam takie pytanko też wybieram sie do ck na farmacje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- a i wszelkie informacje na temat ponurego piwnika tez sie przydadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem technik farmacji w Omedze kosztuje 250zł na miesiąc. Ale podobno straszna tam jest lipa. A na Ponurego Piwnika czyli szkoła Promotor ma ciekawszą ofertę bo zajęcia są od poniedziałku do piątku - bezpłatnie lub zaocznie i płaci się chyba 280zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Panie w sekretariacie zapewniały mnie, że nauki jest dużo ![]() Cytat:
![]() Niedawno składałam papiery do Promotora ![]() Widze, że nie będe jedyną Wizażanką w tej szkole ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie miałam się wybrać do Promotora, ale matura mi nawet dobrze poszła i idę na edukacje wczesnoszkolna i przedszkolną z j. ang.
![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dorwałam wczoraj jakaś ulotke i otworzyli też ten kierunek na leonarda to chyba jakas nowa szkoła i jest tryb dzienny albo wieczorowy
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
witam mam KSIĄŻKI DLA TECHNIKA FARMACJI- Ćwiczenia z Receptury-pod red L.Krówczyńskiego ,R.Jachowicz, Farmakologia w zarysie -Michael. J.Neal , Anatomia i fizjologia czlowieka -Gołąb, Traczyk oraz materiały(testy, opracowania na płytce--zainteresowanych proszę o kontakt wieczorem 792 338 352-zdałam w tym roku , służę pomocą
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
witam mam KSIĄŻKI DLA TECHNIKA FARMACJI- Ćwiczenia z Receptury-pod red L.Krówczyńskiego ,R.Jachowicz, Farmakologia w zarysie -Michael. J.Neal , Anatomia i fizjologia czlowieka -Gołąb, Traczyk oraz materiały(testy, opracowania na płytce--zainteresowanych proszę o kontakt wieczorem 792 338 352-zdałam w tym roku , służę pomocą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanie odnośnie Promotora. Ile jest godzin nauki w tygodniu? Czy jeśli ktoś miał już jakis przedmiot na innych studiach to wykładowcy przepisują oceny czy trzeba chodzić? można rozpocząć naukę w semestrze zimowym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki kiedys sama ten wątek założyłam a dziś jestem na techniku farmacjii w awansie powiem tak jest ciężko.Chemia jest ale to nie jest znów taka straszna.Ciężko jest ale pomimo to jest super bardzo mi sie podoba polecam tą szkołe zreszta zobaczymy jak nas przygotują na końcowe egzaminy
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej..chciałabym się dowiedzieć czegoś o kierunku technik farmacji w studium awans i promotor? gdzie większy poziom, jak zajęcia, ceny i ogólnie gdzie się bardziej opłaca
![]() Będę wdzięczna za każdą odp.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mamy listopad a ja mam juz sporo (roznych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Zycze wszystkim powodzenia ![]() Mam nadzieje skonczyc ta szkole ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dzięki za info.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Moja siostra skończyła farmację w Omedze i jest zadowolona. Później znalazła pracę bez problemów. A jak gadała z koleżanką, która chodziła do promotora to oni byli daleko w tyle z materiałem z niektórych przedmiotów. Ale to może zależy jaki rocznik
![]() Tyle wiem w temacie ![]() Pozdrawiam dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie dziewczyny. Czy Promotor wymaga biol.rozszerzonej? Co trzeba zdawać, aby się tam dostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny mam pytanie kiedy rozpoczyna się semestr letni na techniku farmacji w Kielcach? Tak jak na studiach w październiku czy już we wrześniu. Z góry dziękuję za odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Semestr letni to się zaczyna jakoś w lutym, na pewno nie w pazdzierniku ani wrzesniu, bo wtedy jest semestr zimowy.
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażystki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Pomyliłam się. W taki razie semestr zimowy zaczyna się już we wrześniu czy w październiku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Dot.: technik farmacji kielce Promotor
Witam powie mi ktos kiedy rozpoczyna sie rok szkolny w promotorze na systemie dziennym,czy duzo jest nauki,jakie wymogi trzeba spelniac aby dostac sie,kiedy nalezy skladac dokumenty.Czekam na odpowiedz pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Zajęcia rozpoczynaja się 1 września. Dokumenty można składać od 20 czerwca( świadectwo ukończenia szkoły-oryginał albo kopia podbita przez notariusza, 3 zdjecia jak do legitymacji, 50 zl wpisowego0. Tylko nie spisalam nr konta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja również ponawiam pytanie. Interesuje mnie OMEGA w warszawie technik farmacji. zdawałam biologie roz i chemie podstawe. ale oceny mam nie za ciekawe na świadectwie:/ jak tam jest z ta rekrutacja? biorą wszystkich jak leci czy jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.