|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
plamienie w czasie ciąży
Witam !
Rok temu poroniłam pierwszą ciążę, teraz dowiedziałam się, że jestem w czwartym tygodniu. W piątek dostałam lekkiego plamienia więc pojechałam do szpitala, lekarz zrobił mi usg i przepisał exacyl, luteinę i cyclonamine. Dzisiaj jest niediela i zauważyłam nie tyle plamienie co żółto brązowawy śluz. Czy to prawidłowe? Nie zapytałam nawet lekarza po jakim czasie po tych lekach powinno ustąpić plamienie. Nie wiem co robić, czy na początku mogą występować takie objawy? Boję się stracić kolejne dziecko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: plamienie w czasie ciąży
Ja na twoim miejscu nie ryzykowałabym i pojechała na izbę do szpitala, tym bardziej że jest niedziela i już raz poroniłaś - tam udzielą ci pomocy, nie zwlekaj. Trzymam kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
lepiej jedź do lekarza
![]()
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
zwiekszyc dawke leku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam !
Trochę to wszystko się uspokoiło, sama już nie wiem czy to było plamienie czy może upławy - dziwny kolor taki brązowawy ale już jestem przewrażliwiona po pierwszym poronieniu. Mam już zwiększoną dawkę leków więc może będzie dobrze, za 2 tygodnie mam iść do kontroli. To będą chyba najdłuższe 2 tygodnie czekania by dowiedzieć się czy wszystko dobrze. Myślę, że gdyby było bardzo nie tak w piątek to kazałby mi zostać w szpitalu bądź przyjść wcześniej? sama już nie wiem co mam myśleć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.