|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sucha, czy tłusta
jaka mam cere?? wypryskow brak chyba ze przed okresem
...po umyciu cera raczej sucha....jednak po nalozeniu podkladow nawet matujacych swieci sie......natoomiast po revlonie do tlustej skory czuje sie "sciagnieta"...ech juz sama nie wiem,a prosze o rade bo nie mam pojecia jaki fluid kupic czy do tlustej czy suchej
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: sucha, czy tłusta
a może mieszana? Policzki suche a jedynie strefa T tłusta?
|
|
#3 |
|
DOMator
|
Prawdopodobnie odwodniona, mieszana lub ze skłonnością do przesuszania. Pod podkład matujący nakładaj krem nawilżający i wypróbuj podkład na odpowiedni do cery normalnej, po co ją dodatkowo wysuszać i matowić skoro w odwecie skóra i tak wzmozy produkcję sebum. W razie świecenia w ciągu dnia mozesz do twarzy delikatnie przycisnąć chusteczkę, która pochłonie sebum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

...po umyciu cera raczej sucha....jednak po nalozeniu podkladow nawet matujacych swieci sie......natoomiast po revlonie do tlustej skory czuje sie "sciagnieta"...ech juz sama nie wiem,a prosze o rade bo nie mam pojecia jaki fluid kupic czy do tlustej czy suchej