|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy!!
Słuchajcie ja nie wiem co mam robić
![]() ![]() Błagam o pomoc zdesperowana ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!!
Jejjj jesteś śliczną blondynka! Gdybym miała tak piękne włosy i to naturalne to w ogóle bym ich nie ruszała. Mi się podobasz taka jaka jestes
![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Kamila, masz bardzo bardzo jasny blond. Nie masz ciemnego blondu.
Wkejam przykład ciemnego blondu i bardzo bardzo jasnego blondu Pierwsza fotka 6NP-ciemny blond naturalnie perłowy Druga fotka bardzo bardzo jasny blond specjaly fioloetowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A ja jak najbardziej polecam skłonić się ku zmianie! Sama kiedyś uwielbiałam eksperymentować, aż... (nie, nie wypadły mi włosy, jak pomyśli większość z Was) w końcu znalazłam fryzurę idealną dla siebie. Myślę, że na Twoim miejscu zrobiłam bym jeszcze grzywkę, bo wydaje mi się, że masz wysokie czoło i pasowałaby do Ciebie, ale decyzję oczywiście musisz podjąć sama. A! I najważniejsze: musisz być pewna swojej decyzji, żeby później nie obwiniać fryzjera. Znam to z własnej autopsji, aczkolwiek prawie zawsze wiedziałam jaki chcę efekt i jeżeli tylko fryzjer sprostał to było ok. Jak już się zdecydujesz, to wrzuć fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno! Zacznij stopniowo od jasnego brązu, lub brązu. Nie od czekolady, bo podczas pierwszego nałożenia farba mogłoby niedokładnie pokryć wszystkie włosy i mogłabyś mieć prześwity, a to niefajnie wygląda. Zacznij zmianę stopniowo, ale konkretnie. I pomyśl nad grzywką. Pzdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wielkie dzięki dziewczyny
![]() kiedyś miałam grzywkę ale całkowicie prostą...teraz też nad nia myślałam ale bardziej po skosie od 3/4 czoła. Ale jeszcze muszę się nad tym zastanowić ![]() Znacie jakieś dobry symulatory gdzie mogłabym zmienić sobie kolor włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jeśli włosy zafarbujesz delikatnym szamponem na początek, to myślę, że nie będzie konieczności ściągania koloru u fryzjera. Poza tym dekoloryzacja jest dość "drastycznym" zabiegiem, a jej efekty nie zawsze zadowalające po pierwszym razie.
Co do grzywki, to taka, o której myślisz będzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Tylko nie używaj szamponów z Palette, bo tego szamponu nie ściągną nawet dekoloryzatorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
zamierzam użyć L'oreal Casting albo z Joanny.. czytałam na innych forach, że właśnie te się najlepiej nadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
To już lepsza będzie L'oreal Casting. Kiedy masz tą wizytę u fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
drugiego października.. kurde jestem trochę przerażona.. tak sobie myślałam jeszcze czy może nie szaleć i farbować całych włosów ale może taki balayage zrobić z brązemi z ciemnym brązem co w na to?:p ale jestem upierdliwa wybaczcie ale na serio sie boje;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Brąz do blondu nie pasuje :/ Będzie to wyglądać jak zebra. Średni blond z bardzo bardzo jasnym blondem jeszcze jakoś ujdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja ci jakos grzywke odradze
![]() ![]() Mnie sie podoba jak jest szczerze mowiac i jakbym juz cos miala radzic to podciac cale wlosy nie bardzo ale skrucic ![]() I z ta farba zmywalna to tez bym jakos nie odchodzila radykalnie od koloru. Raz ze szkoda z dwa ze jak to bedzie zby drastyczna zmiana moze byc ciezko wrocic do blondu spowrotem. A skoro juz myslisz o dekoloryzacji to przemysl dokladnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.