|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() PLATYNA fotki
Witam! Obecnie mam na głowie milion pasemek w różnych odcieniach [jak widac na pierwszym zdjęciu] kurczakowego, a raczej cytrynowego blondu [prezent od fryzjerek
![]() ![]() ![]() Dziewczyny co o tym myślicie? Może któraś z Was byla w podobnej sytuacji? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: PLATYNA fotki
Przecież te włosy, które podobają ci się to włosy już martwe, bo tak odbarwione.Jeśli masz ciemny blond, to tylko rozjaśniaczem uzyskasz martwą biel, jaką przedstawiłaś na fotce. Ja pozbyłam się na twoim miejscu efekt cytrynki i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale ja nie chce martwej bieli
![]() ![]() ![]() A jak się moge pozbyc tej cytrynki? Bo jeśli chodzi o płukanki, to ten temat już przerabiałam- efekt gorszy niż przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jest szansa na platynę. Tylo pamiętaj, że platyna ma bardzo wiele odcieni. Platyna jest nawet w ciepłym kolorze, złocistym, słonecznym, beżowym itd.
Wiesz, ja miałam trochę inny problem. Opiszę Ci go, to może w czymś Ci pomogę. Robiłam włosy ostatnio 9.1-bardzo jasny blond popielaty Loreal Excellence. Kolor piękny i bardzo zbliżony do opakowania, więc to właściwie była już platyna taka perłowa. Zachciało mi się odmiany i wymieszałam 9.1 ten bardzo jasny blond popielaty Loreal Excellence z 10.21 bardzo bardzo jasny blond perłowy Loreal Excellence i położyłam na włosy. Kolor cudo wyszedł jak na opakowaniu tego perłowego. Po około 3 miesiącach kolor zaczął wypłukiwać się i bardzo ocieplać się (pierwszy raz tak mi się zdarzyło). Na to położyłam 03-super jasny blond popielaty Loreal Excellence Blonde Supreme i włosy wyszły mi w kolorze niebieskiego blondu (szok ![]() ![]() ![]() Ja proponuję Ci farbę w kolorze zimnego perłowo-platynowego blondu. Szukaj w farbach profesjonalnych. One są pewne i chłodny kolor utrzymuje się dłużej niż w tych sklepowych. Te profesjonalne farby dają gwarancję udanego blondu. Tylko wybierz jakiś zimny odcień i już nierozjaśniający, bo jak wybierzesz teraz odcień rozjaśniający, to mogą włoski wyjść niebieskie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
johnw57 bardzo Ci dziękuję!!! Właśnie mój wymarzony odcień to ten na fotkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
W sklepach fryzjerskich, internecie-sklep fryzjerski i u fryca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.