|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
masażysta w Katowicach?
Czy macie może jakieś doświadczenia i mogłybyście polecić jakiś sprawdzony gabinet masażu w okolicach Katowic, Mikołowa, Żor, Zabrza, Bytomia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: masażysta w Katowicach?
Przemek Makowski +601 159 955
![]() Uczeń Mistrza Piotra ![]() ![]() Mam tez namiary na pania wykonującą masaże która polecała obsesja (nie wiem czy ja pamiętasz ? ostatnio tu nie zagląda ..) - gabinet na os. Paderewskiego Polecam również - jeżeli wolisz dojeżdżać do gabinetu - masażystów w ośrodku medycznym Baildonu Prof-Med na Chorzowskiej (tylko że oni najpierw realizują zabiegi zakontraktowane, dopiero potem dla ludzi z "ulicy" usługowo; ja korzystałam z usług Piotra i Adama, obydwu polecam (Adama szczególnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Chyba wolę sama dojeżdżać.
![]() Skoro najpier masują za "punkty", to pewnie zwykle w drugiej połowie miesiąca mają już wolne? ![]() Czy może popołudniami przyjmują prywatnie? Strasznie mnie boli krzyż i plecy. I w ogóle cała jestem jakaś zmęczona, napięta, rozkkojarzona. Myślę, że masaż to może być to. ![]() A samopoczucie bardzo dobre. ![]() Już nawet mniej mdli i mam słabsze skurcze. ![]() W ogóle jakoś tak... dobrze mi. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Najlepiej popytaj samego kierownika rehabilitantów w Prof-Medzie
![]() Grzegorz Seredyński, tel. 359-09-943 Z tych masażystów których znam, to Piotrek zawsze był chętny popracować "extra" ![]() ![]() Możesz też popytać się, czy Cię przyjmą ze skierowania od lekarza z Kasy Chorych (tak też można było). Zresztą, im mniej kasa daje im z ubezpieczeń, tym więcej pewnie pracują na własny rachunek (to niepubliczny ZOZ, oczywiście). ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: masażysta w Katowicach?
s
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.