|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
:(
Buuuuuuuuuu, dziewczyny!
Moja niezdarność osiąga zenit - właśnie przed chwilą chciałam wyjąć z szafki (na umywalką, niestety) prawie pełną butelkę kremiku Hydra Zen we fluidzie i chwyciłam za nakrętkę... Butelka upadła do umywalki z wielkim hukiem rozprysując się w całe mnóstwo kawałków a mnie została w ręce sama zakrętka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ostała się nawet jedna kropla fluidu. ![]() ![]() Co prawda zapłaciłam za nią mniej niż w sklepie, bo odkupowałam od vilandry na targowisku, ale i tak jestem na siebie wściekła!!! ![]() ![]() ![]() Czy ta niezdarność mija jeszcze PRZED porodem? Bo dzisiaj to ja już może nie będę z domu wychodzić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: :(
kochana, mam nadzieje ,że pociszy cię wiadomośc,że mnie zdarza sie niezdarnosc na codzien a nie jestem w ciąży (?)
![]() uwierz mi ,żepo porodzie upadające brudne pieluchy moga narobić więcej szkód ![]() ![]() całuski dla ciebie i maluszka dużo zdrówka paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kochana, mam nadzieje ,że pociszy cię wiadomośc,że mnie zdarza sie niezdarnosc na codzien a nie jestem w ciąży (?)
![]() uwierz mi ,że po porodzie upadające brudne pieluchy moga narobić więcej szkód ![]() ![]() całuski dla ciebie i maluszka dużo zdrówka paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mala-czarna napisał(a):
> Czy ta niezdarność mija jeszcze PRZED porodem? > Bo dzisiaj to ja już może nie będę z domu wychodzić... ![]() Mała-Czarna! Głowa do góry, to się nazywa złośliwość rzeczy martwych ![]() Kiedyś szłam z pokoju do kuchni i nadzialam się nią na żebra, poprostu niezauwazyłam jakoś ściany...albo innym razem byłam tak zaaferowana sytuacja na drodze, a raczej tym iż siedzę za kółkiem, robie prawo jazdy ![]() Mała -czana dobrze jest, dopóki sobie nie robisz krzywdy ![]() ![]() Nefretete
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też to mam...W ciąży, czy nie, mam szczególny talent do tłuczenia naczyń, zwłaszcza tych nietłukących...ile potem wybierania tych okruszków...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mala-czarna napisał(a):
> Czy ta niezdarność mija jeszcze PRZED porodem? Hmmm... fajnie by było bo ja się męczę ze swoją niezdarnością już dooobrych 20 latek ![]() ![]() Mała-czarna, ty się nie przejmuj jakimś głupim fluidem, ważne że dzidzia jest i się pięknie rozwija. Zawsze możesz powiedzieć: "Phi, ja wysmarowałam Hydra Zenem umywalkę, w końcu jej też się należy odrobina luksusu, a nie jakieś cify i inne syfy" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie martw się! ja tjuż przebijam wszystkich. Jeśli np. jest pierwszy przymrozek i jedna kałuża -zamarza_ to ja w nia wejdę i sie wywalę.Czasami nawet nie potrzeba kałuży , prosta droga i juz leże,jakies 3 tygodnie temu, idą c na przystanek tak sie wywaliłam, że nie dość ,ze połamałam pierścionki, to i 2 kolana rozbite i siniak na udzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No właśnie, złośliwość rzeczy martwych... dotyka każdego. I nie ma co się zamartwiać, jutro będzie lepiej! Ale musisz uważać na siebie. Bo moja ostatnia potyczka w kuchni zakończyłaby się tragicznie. Gdy sprawdzałam mięsko w piekarniku, przypomniałam sobie o taborecie stojącym za mną. Niestety, przypomniałam sobie o nim w momencie gdy uderzyłam się o niego pośladkami. Siła uderzenia była tak wielka, że lecac na piekarnik, trzymając jego klapę w prawej ręce i modląc się o nie wytłuczenie ząbków, uderzyłam kolanem o kafelkę na podłodze... Huk był ponoć ogromny bo ściągnął do kuchni mojego mężczyznę... Efekt - tylko stłuczone kolano, mogło być gorzej!
Mała-czarna, nie martw się, pechowy dzień zawsze się kończy. Miłego dnia! angel.ek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ojej, rzeczywiście, chyba wolę zmarnować krem niż zbierać zawartość pieluchy rozmazaną po podłodze. Hihihi.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hehehe.
![]() ![]() No nieźle, widać nie jestem mistrzem pecha. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hihihi
![]() ![]() Ale wiesz, ona mnie denerwuje od dłuższego czasu - mam strasznie napchaną tą szafkę i co chwilę cos mi spada - dotychczas co prawda kończyło się na uszczerbkach lub odpadaniu jakiejś wystającej części, ale jednak. A remont generalny łazienki będziemy mieli najwcześniej za rok! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hihihi!
HAHAHAHAHAHA! Połamałaś pierścionki??? Jak to w ogóle możliwe? ![]() Naprawdę, dziewczyny, jesteście niesamowite! Prawie turlam się ze śmiechu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Na upadki uważam szczególnie, bo wiadomo, czy to się może dla mnie skończyć.
![]() A apropos ząbków - jak zwykle W ODPOWIEDNIM CZASIE wyrzyna mi się ostatnia już ósemka. ![]() Miałam nadzieję, że poczeka chociaż do porodu, bo chcę ją jak najszybciej usunąć, ale niestety. I chyba będę musiała się z nią męczyć, bo bez znieczulenia a później końskiej dawki przeciwbólowych nie wytrzymam rwania a przeciez to zakazane w ciąży. ![]() Zawsze tak mam z tymi zębami. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Poważnie z tymi pierscionkami ,a kolana to mam jeszcze sine ....Zresztą na moich nogach są ślady, tu sie gdzieś zachaczę, tu sie wywalę. Wiecie co, ja mam 2 kostki uszkodzone, tzn. torebki stawowe, w obu nogach.I się czasami zastanawiam,jak mi strzyknie coś w obu, to chyba na czworakach będę wracać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Don't overreact !
![]() Mala-czarna bez przesady, jaki mistrz pecha? wymsknela Ci sie jedna buteleczka kremu a Ty od razu o zyciowej niezdarnosci ![]() No dobra dobra, rozumiem, to moze wyprowadzic z rownowagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Już mi przeszło i nawet mi wesoło, ale słońce...?
Jakie słóńce? Gdzie? Mogłabyś mi palcem dokładnie wskazać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
mala-czarna napisał(a):
> Mogłabyś mi palcem dokładnie wskazać? ![]() O tam, tam... no.. tam, hm... jak bumcykcyk bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem w ciąży (daleko mi jeszcze to stanu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
xanka napisał(a):
> O tam, tam... no.. tam, hm... jak bumcykcyk bylo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Trish napisał(a):
> Hmmm... fajnie by było bo ja się męczę ze swoją niezdarnością już dooobrych 20 latek ![]() ![]() > Też mi ciągle coś z rąk leci i też większość łapię w locie. Ale tato mi kiedyś powiedział (jak złapałam spadający nóż) "to nie refleks, to nerwica" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Nie martw się
![]() wczoraj jak czytałam wizaż przewróciłam kubek z kakaem, kubek upadł na szklankę, szklanka na talerzyk. Efekt taki, że szklanka i talerz potłuczone, kubek nie ma uszka, kakao było wszędzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj dobrałam się do rosołku mojej mamy, który był w słoiku. Odkręciłam go i zobaczywszy warstewkę sztywnego tłuszczu, przechyliłam słoik nad talerzem i spokojnie, z zadumą patrzyłam, jak zupka cienką strużką spływa przez dziurkę w tłuszczyku... I nagle trrrach! tłuszczyk pękł i pół litrowego słoja tłustego rosołu rozlało się po tacy, na której suszyły się sztućce i blacie, z którego natychmiast zaczęło rzęsiście kapać na podłogę i moje nogi (kapcie, skarpetki)... Czujecie? TŁUSTY ROSÓŁ! Jedna wielka, lepka, śmierdząca ślizgawka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rzabbocop
|
Ja dzisiaj sześć talerzy rosołku zjadłam (mniami), na szczęście bez przygód
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Re: ;-)))
Hehhee, świetny wątek
![]() Mnie najbardziej rozbawiła wizja Pauli rzucania brudną pieluchą i skutków tegoż ![]() ![]() Chyba kazdej z nas sie to zdarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarnulko, witaj w klubie hyhyhyyy ![]() ![]() PS. Miśka z wylewaniem rosołu przez dziurkę też niezła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.