|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Org łechtaczkowy
Witajcie...
Mam problem ![]() Gdyż nie kochalismy sie jeszcze z moim TŻ... Ale dziś piescilismy sie i pokazywalismy w tmy swoje ostre strony... Mojemu TŻowi wystarczylo że ostor mnie tma piesci, a ja pieszcze jego strefy inytmne, a dochodził... Doszedł aż 3 razy przez te peiszczoty... A ja nic ![]() Mowil ze jestem cudowna ze doprowadziłam go do tego, ale on nie moze zniesc teog ze nie poradzil sobie z zadowoleniem mnie ![]() Co z tym orgazmem? Czy ze mna cos nie tak?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Org łechtaczkowy
Wszystko z Tobą w porządku! U facetów działa to trochę inaczej niż u dziewczyn.
Najpierw odpowiedz mi na pytanie: Czy podczas masturbacji osiągasz orgazm? Jeśli tak, to po prostu jesteś przyzwyczajona do jednego typu pieszczot i najlepiej byłoby jakbyś delikatnie nakierowała go. Jeśli wstydzisz się mówic to po prostu poprowadz jego rękę gdy będzie Cię dotykał. Jeśli się nie masturbujesz lub po prostu nie osiągasz orgazmu, to wszystko jeszcze przed Tobą. Często jest tak (zaryzykowałabym stwierdzenie, że prawie zawsze), że kobiety potrzebują czasu i paru prób ze swoim Tżtem żeby mogły się przekonac co sprawia im przyjemnośc. Najważnie żeby się rozluznic i gdy twój mężczyzna Cię dotyka komentowac, że np. to Ci sprawia przyjemnośc, albo żeby troszkę mocniej Cię dotykał.. słowem trening czyni mistrza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
kub żebys zapomniała że on ci to robi zamkneła oczy i rozkoszowała sie tą chwilą i nie myślala kiedy będzie orgazm tylko rozkoszowała sie chwilą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A mojego TZa zawsze kieruje np. gdy piesci mnie tam, mowie zeby pokazał tą sowją naprawde ostrą strone... a czy moze byc tak ze do orgazmu brakuje nie wiele, ale gdy pieszczoty przy tym są tak ostre ze ąz boli, ten bol moze doprowadzic do tego ze orgazmu akurat wteyd nie ebdzie?? bo raz wlansie tak mialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Naucz się najpierw sama własnego ciała - zacznij się masturbować. To nie żart - bo w jaki inny sposób poznacz, co lubisz, co sprawia ci przyjemność? Wnioskuję, że jesteście oboje bardzo młodzi - nie licz na partnera - jeśli ty samej siebie nie znasz, to jakim cudem on ma znać ciebie?
Masturbacja (nie lubię tego słowa!) nie jest zboczeniem, grzechem etc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziewczyny dobrze radzą najpierw sama poznaj swoje ciało, a potem zdaj relację tżtowi ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja mam chyba najdziwniejszą (pod łechtaczkowym względem
![]() dodam jeszcze, że masturbacja nie sprawia mi żadnej przyjemności. co jest nie tak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Autorko wątku.. Faceci zdolność do odczuwania orgazmu mają wrodzoną, a my musimy ją nabyć. Wiele kobiet przez lata nie ma orgazmu i nie panikują.
Polecam trochę poczytać zanim znów się do czegoś zabierzecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9473110]Naucz się najpierw sama własnego ciała - zacznij się masturbować. To nie żart - bo w jaki inny sposób poznacz, co lubisz, co sprawia ci przyjemność? Wnioskuję, że jesteście oboje bardzo młodzi - nie licz na partnera - jeśli ty samej siebie nie znasz, to jakim cudem on ma znać ciebie?
Masturbacja (nie lubię tego słowa!) nie jest zboczeniem, grzechem etc. ![]() ja wlasnie coraz czesciej mysle nad tym. tylko jakos sama nie moge sie przemoc. mam fantastycznego partnera, uwielbiam jego pieszczoty, choc przyznam, ze czasem jest za ostro ![]() ![]() ale do meritum. nie jestem okrutnie wierzaca, ale jakos nie moge sama sie przemoc... mysle o masturbacji jako o 'grzebaniu' ![]() czy ktoras z Was wie jak sie przemoc (pytam sie smiertelnie powaznie). tylko bardzo prosze, bez zadnych 'ruszaj paluchami i juz' ![]() p.s. przepraszam, za pewien chaos, ale czuje sie wlasnie jak wsiowy glupek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wiesz co ..a na mnie dziala mokry palec->powaznie!Gdy Tz piesci mnie normalnie nie dojde nigdy
![]() A i zapomniala dodac.Ja nigdy ale to przenigdy nie mialam pochwoweho orgazmu dlatego ten pierwszy jest dla mnie taki WAZNY.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobny problem jak "niezabardzo".Kiedy TŻ piesci moja lechtaczke to nie sprawia mi to zazwyczaj przyjemnosci, czasem wrecz ból. Czesto dziewczyny piszecie, ze latwo osiagacie orgazm lechtaczkowy ale nie macie pochwowego, a u mnie jest odwrotnie. Orgazmu lechtaczkowego nie ma, za to kilka razy zdarzyl sie pochwowy, ale to tez nigdy podczas stosunku, tylko przy pieszczotach palcami i to dosc intensywnych...co tu jest grane???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja np przez pieszczoty nie osiągam orgazmu..jest mi fajnie, jestem podniecona, ale chociaz nie wiem jak by się starał mój TŻ nie mam. Mam nadzieję, że z czasem i to mi przyjdzie
![]() ![]() Można tylko pogratulować, że tak działasz na swojego partnera!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Najlepszy orgazm to połączenie łechtaczkowego i pochwowego. Czasem mi się to zdarza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Chyba jesteśmy jakieś inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ja mam znowy inny problem, gdyż mam orgazm łechtaczkowy, a nie mam pochwowego i jest problem z sexem. chciałabym dojść razem z TŻ ale jest to nie mozliwe i wywoluje to pomiędzy nami różne spięcia... macie na to jakieś sposoby ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy są na to jakieś sposoby, przychodzi mi do głowy tylko: ciesz się że łechtaczkowy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
właśnie w tym jest problem jak to zrobić, żeby był seks i żeby TŻ mnie pieścił jednocześnie, gdyż jestem przyzwyczajona do seksu oralnego. łatwo mówić ale jak się to wszystko dzieje to już tragedia. ale właśnie dobrze, że chociaż tak jest, iż dochodzimy osobno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hm... mój problem jest chyba troche inny, bo...
Lubie seks oralny , ale szału nie ma. Nigdy nie doszłam i wiem,że nie dojde z moim partnerem w ten sposób, dlaczego? Nie wiem... Chciałabym to kiedyś przeżyć. To samo z mojej strony, kilka razy już prawie prawie go doprowadziłam oralnie do finiszuu, ale...no właśnie ale nie doszedł. On zawsze dochodzi gdy sie kochamy, ja nie. Czasami, i to wtedy kiedy to ja kocham sie z nim na krześle/na jeźdźca, lub kiedy dodatkowo czasem masuje swoją łechtaczkę... Orgazmu pochwowego takie na maxa odlotowego też nie przeżyłam... Jestem z nim 2 lata, coś ze mną nie tak? Bardzo go kocham i bardzo nam sie układa...ale dlaczego ja mam takie problemy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wczoraj kochaliśmy się znów, było świetnie, co tam zaje...iście było.
To było raczej ostre rżnię...e, 3 może więcej razy... Ale nie doszłam...ani razu. Czułam ,ze jestem blisko ale to jednak nie to... Eh, ale przecież nie będe odmawiać i rezygnować z sexu zakładając ,że "i tak nie dojdę" no jak widać próbować musze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja podczas oralu nigdy nie miałam... moze eks nieumiejetnie to robil.
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ja ma orgazm łechtaczkowy-za kazdym razem.nigdy niedoznałam pochwowego.odkąd odkryłam że mam łechtaczkowy każde zblizenie kończy sie orgazmem.jest zajefajnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
na wszystko potrzeba czasu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.