![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Chihtsai, ktos uzyzwał?
Hello
![]() Natknelam sie na artykul o kosmetykach do włosów Chihtsai i tak się zastanawiam czy ktoś używał i czy moze polecic? Interesuje mnie chyba linia żółta, bo mam suche i zniszczone wlosy. Cytat:
Cytat:
W Polsce niby niedostepne jeszcze, ale moze ktos testował za granica? źródł: http://fryzjerzy.com/Chihtsai-szansa...nosci/573.html
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2008-11-03 o 18:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Chihtsai, ktos uzyzwał?
Ja ploecam!!! Produkty są na prawdę super!!!! Poprostu brak mi słów. Jestem fryzjerem i sama używam ich w swoim salonie!! Zrobiły na mnie ogromne wrażenie!! POLECAM!!! Krem proteinowy to mój numer 1. Szampony się super pienią! Vitamin C Instant conditioner- to super odżywka! Kuracja na bazie aminokwasów tez relwelacja. Leczcie włosy!! Warto!!
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W koncu jakis poscik
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ogólnie to bardzo tanie nie są, ale odziwo w polsce mają niską cenę i tylko sie cieszyć. W stanach kosztują 2 a nawert 3 razy tyle!!
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem tanie, bo np szampon z pantene kosztuje 10zł a tutaj 12zł..
Jak na kosmetyki dobrej stricte fryzjerskiej marki to chyba jest smiesznie tanio ![]() Albo Kuracja na bazie aminokwasów - 20zł.. to wole kupic to jakby bylo dostepne u mnie w miescie niz jakies maseczki pseudofirm w podobnych cenach.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
U nas w Polsce są tanie. Ale miałam na myśli ceny za granicą. A Patrzyłam na eBay i jeszcze paru innych to koszty sa 3 razy wyższe, a czasem 4. Czyli u nas szampon 14 brutto a w stanach 40 . To jest niezła różnica, co nie?
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Także kupujmy póki ceny łaskawe
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To moze cos polecisz na suche wlosy? Chcialabym uzyskac efekt "lejacych sie wlosow" a narazie mam takie w 1/3.. dlatego ze farbuje czesto. Ogolnie mam rozdwajajace sie, przetluszczajace ale jednoczesnie suche i sianowate :P
Tyle ze ja bym cos chciala na sprobowanie z tej firmy bo ma raczej niedrogie kosmetyki ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Koniecznie szampon:
C.A.A. Szampon nadający połysk lub No.5 Szampon-włosy suche, zniszczone, rozdwajające się końcówki I odżywka No.10 Kuracja na bazie aminokwasów- Jest super jak złożysz czepek i np podgrzejesz suszarką i potrzymasz 10-15 minut. lub Odżywka do codziennej pielęgnacji na bazie Vit. C- na prawde super śliskie włoski są po niej. Kup sobie najperw to malutkie opakowanie na wypróbowanie. Pozdr
NIE ZMIENIA SIę GO!!! " Edytowane przez evcia84 Czas edycji: 2008-12-16 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki kilkakrotnie tańsze w Polsce niz za granicą...?
Dziwne i dośc podejrzane. ![]()
![]() |
#12 |
The Pink Power Mołderajtor
|
O Wy niedobre
![]() Kolejny must have do mojej kolekcji z szafy ![]() Tyle dobroci, że nie wiem na jaki się zdecydować... a chciałabym wypróbować [przynajmniej po lekturze opisu] jakieś 50% ![]() Evcia84 możesz wpisać instrukcje zamawiania? Bo w tym całym Order Form na ITC jakoś nie mogę się połapać... Chyba, że masz inne źródło, więc gdybyś mogła, podrzuć na linka, pleaseee ![]() A, i ile za przesyłke sobie liczą?
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Zamówiłam właśnie kuracje do włosów zniszczonych nr23 oraz szampon do suchych nr 12. Podobno używa je nawet Jennifer Lopez i są naprawdę świetne..Wypróbuje i podzielą się opinią...Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
shafire, to daj znac jak przetestujesz ![]() Ciekawe czy mozna kupic w sklepach fryzjerskich? Jutro sie przejde do takiego sklepu profesjonalnego.. moze maja ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Pewnie że napisze, sama prowadzę hurtownie fryzjerską i i jak się sprawdzą to może pomyśle o ich wprowadzenie do swojej oferty, bo słyszałam ,że są super....czy ktoś jeszcze ich używał....pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Ja kupuję od Pani przedstawiciel. Więc jak coś to mogę podać do niej namiary. Znalazła mnie bo dałam reklamę salonu w necie i napisała do mnie maila. Potem przysłała mi za free próbki i jeden produkt gratis
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny dla mnie super rewelacyjny jest krem proteinowy!!! Bierze się go odrobinkę na palec i wsmarowuje we włosy! Tylko poniżej nasady!! Po prostu rewelka. Poproście próbkę. On mnie tak zauroczył!! A sprawdźcie ceny choćby na eBay-u a się przekonacie ![]() Cytat:
![]() Za przesyłkę chyba 8 zł za pobraniem ![]()
NIE ZMIENIA SIę GO!!! " Edytowane przez evcia84 Czas edycji: 2008-12-17 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Właśnie wypróbowałam szampon oliwkowy i odżywkę nr12. Naprawdę bardzo fajne...włosy nie są przetłuszczone i są gładziutkie w dotyku, sypkie, nie posklejane......Polecam.. ....no i jak na kosmetyki profesjonalne nie są drogie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
evcia84 mogłabyśmi przesłać te namiary na PW ?
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Wstawiam linka z produktami .
http://www.poland-importers.com/chihtsai/ [...] Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-12-22 o 12:44 Powód: Wpis z danymi tel./email. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
domowe odmładzanie
|
www.poland-importers.com/chihtsai
tu jest katalog kosmetykow juz dostepnych w Polsce Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sluchajcie tego.. bylam w sklepie fryzjerskim i pytam (pokazujac karteczke z napisem) czy sa te kosmetyki dostepne w ofercie sklepu a baba na mnie spojrzała tak:
![]() I powiedziala ze nie zna tej firmy i pierwsze slyszy, po czym zapytała czy czasami nie chodzi mi o kosmetyki marki CHI/Farouk.. a ja do niej ze NIE ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-02-02 o 14:44 Powód: Oferta sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]() |
#25 |
domowe odmładzanie
|
szczegolnie warte polecenia sa produkty linii zoltej nr3.5.(szampony), 8(plukanka),12,23,11,(odz ywki) z linii oliwka odzywka 3 w 1 oraz kompleks do wlosow i skory glowy , z serii energizing wszystkie, z serii CAA wszystkie, z serii selektywnej odzywka z vit C
pozdrawawiam ej Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-02-02 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
A czy ktoś poglądowo może wrzucić 2,3 składy odżywek/masek?
Ciekawa jestem jak producent spełnia obietnice z opakowań ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
domowe odmładzanie
|
Cytat:
CHihtsai Polska Składy produktów: No.11 Kuracja Odżywcza, głęboka penetracja z elastyną Własności: 1.odżywia włosy i skórę głowy 2.poprawia elastyczność , nawilża, dostarcza protein 3.może być dodawany do każdego rodzaju kuracji głęboko odżywiającej włosy Do włosów 1.delikatnych ,po zabiegach chemicznych, 2. zniszczonych , często suszonych suszarką, suchych Główne składniki jedwab, proteina-, D-Panthenol , kolagen- No.20 Odżywka do skóry głowy -p/łupieżowa, antybakteryjna Właściwości 1.zapobiega łamliwości włosów , poprawia krążenie krwi 2.działanie p/zapalne oraz p/bakteryjne Do włosów z łupieżem , swędząca skóra głowy Główne składniki pokrzywa, łopian , arnika , bluszcz NO.22 Odżywka do codziennej pielęgnacji –regeneracja skóry głowy, nadaje połysk włosom Właściwości 1.odżywia skórę głowy, cebulki włosów 2.działa antystatycznie, zapobiega przegrzewaniu ,działa antyoksydacyjnie 3.regeneruje końcówki włosów Do włosów 1.suche z rozdwajającymi się końcówkami , długie/posklejane włosy , porowate włosy Główne składniki olejek jojoba No.23 Kuracja do włosów zniszczonych i z rozdwajającymi się końcówkami HIT W USA, PEŁNA REGENERACJA WŁOSÓW Właściwości 1.regeneracja końcówek włosów, wewnętrznej struktury włosa nawilżenie , poprawa krążenia, dodaje objętości Do włosów 1.bardzo zniszczone 2.rozdwajające się końcówki włosów 3.włosy suche, wiotkie , po częstych zabiegach farbowania, trwałej Główne składniki proteina jedwabna ,D-Panthenol .,kolagen- No.35 Odżywka do włosów i skóry głowy--rewitalizacja, p/bakteryjna Właściwości 1.zapobiega przetłuszczaniu się włosów, zapobiega wypadaniu włosów, działanie relaksujące 2.działanie antybakteryjne i przeciwzapalne 3.nawilżenie suchej skóry głowy, dostarcza protein Do włosów 1.wymagających regeneracji, uszkodzonych cebulkachwłosa 2.zniszczonych , przy wrażliwej skórze głowy No.12 Odżywka do codziennej pielęgnacji HIT W USA, PEŁNA REGENERACJA WŁOSÓW Właściwości 1.chroni włosy przed szkodliwym działaniem środowiska 2.zapobiega rozdwajaniu końcówek włosa ,poprawia struktury włosa 3.intensywne działanie Wit. E oraz trwałe nawilżenie Do włosów 1.sztywnych/trudnych do rozczesania/sklejonych /często suszonych suszarką 2.suche/porowate włosy 3.do codziennej ochrony Odżywka bez spłukiwania Główne składniki rozmaryn ,jedwab, witamina E- No.10 Kuracja na bazie aminokwasów Właściwości HIT 1.nawilżenie, zwiększenie objętości 2.zaopatruje włosy w proteiny , działanie ochronne, wygładzanie włosów regeneracja wewnętrznej struktury włosa Do włosów suchych, zniszczonych, przegrzanych, farbowanych i po trwałej Składniki aminokwasy, olejek z avocado, ekstrakty pszenicy ,d-panthenol Balsam odżywczy do włosów i skóry głowyWłaściwości HIT 1.wprowadzenie składników nawilżających w strukturę włosa 2.rewitalizacja I nawilżenie skóry głowy 3.odżywienie , zwalcza wolne rodniki 4.działanie antystatyczne, ochrona i regeneracja dla wrażliwej skóry Do włosów 1.często suszonych suszarką 2.przetłuszczająca się skóra głowy , wrażliwa skóra głowy Główne składniki witamina E ,olejek oliwkowy , D- Panthenol Odżywka do codziennej pielęgnacji włosów Bez spłukiwania Właściwości 1.zapobiega przegrzaniu włosów, 2.łatwe i szybkie wchłanianie 3.głęboka penetracja, regeneracja końcówek włosów, nawilżenie włókien włosa Do włosów po zabiegach termicznych, suchych, zniszczonych Główne składniki jedwab, proteina , olejek oliwkowy, rozmaryn C.A.A. Odżywka do codziennej pielęgnacji -połysk Właściwości 1.redukuje uszkodzenia włosów , działa antystatyczne 2.poprawa sprężystości włosa , reguluje poziom p h Do włosów suche i zniszczone , po farbowaniu i zabiegu trwałej Główne składniki kolagenowe aminokwasy , Witamina E, D-Panthenol Kuracja odżywcza ,głęboka penetracja Właściwości 1.poprawa witalność włosów, poprawa struktury włosa 2.nawilżenie I ochrona , działanie antystatyczne Do włosów 1.suche i zniszczone , po koloryzacji/po zabiegach chemicznych Główne składniki 1.proteiny, aminokwasy 2.ekstrakty z pączków lipy 3.lipoaminokwasy,lipo peptydy Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-01-19 o 09:24 Powód: Adres e-mail. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
Zofia1, edytowałam adres email - reklama na wizażu jest płatna.
Najlepiej będzie, jeśli wszystkie zainteresowane Wizażanki skontaktują się z Tobą na PW i ustalą szczegóły co do odbioru próbek. Ach, i chodzi o skałdy ICNI, a nie formuły reklamowe.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Poza tym Pani Zofia wysyła ludziom informacje na PW, a ja np. nie bralam udziału w dyskusji o tych kosmetykach...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.