|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Sylwester na nartach XD
Witam!
w tym roku chciałabym się wybrać na sylwestra na narty ![]() ![]() Macie może jakieś sprawdzone miejsca gdzie już byłyście lub gdzie chętnie jeździcie co roku ![]() No i żeby cena była w miarę przystępna ![]() z góry dziękuję za odpowiedzi! ![]()
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwester na nartach XD
Ja się wybieram na Sylwestra na narty gdzieś w okolice Krynicy (nie pamiętam dokładnej miejscowości
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi sie marzy sylwester na stoku, ale tak na prawde ze wzgledow bezpieczenstwa malo ktory stok cos takiego organizuje. ja slyszalam tylko o Myslenicach i Korbielowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W Białce Tatrzańskiej, chyba też był sylwester, tylko nie wiem dokładnie na jakim stoku..., znajomi kiedyś byli.
Jak sezon ruszy to na pewno coś na temat sylwestra się pojawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=3345e377b5e4f12f71691e1 82a1acdc753f18a83_62c2224 350409;9670398]W Białce Tatrzańskiej, chyba też był sylwester, tylko nie wiem dokładnie na jakim stoku..., znajomi kiedyś byli.
Jak sezon ruszy to na pewno coś na temat sylwestra się pojawi.[/QUOTE] na Kotelnicy na pewno w zeszlym roku nie bylo (jak pisali - wlasnie ze wzgledow bezpieczesntwa). w tym roku tez nie wyglada na to zeby organizowali... |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
No ale w Białce, nie ma tylko jednego stoku - Kotelnicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja byłam w kluszkowcach miedzy kroscienkiem a nowym targiem,to sie chyba nazywa czorsztyn ski.Było swietnie, pochodnie,dyskoteka na sniegu ogniska, ale przedewszystkim zgrana paczka - to podstawa dobrej zabawy, zreszta jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=3345e377b5e4f12f71691e1 82a1acdc753f18a83_62c2224 350409;9674886]No ale w Białce, nie ma tylko jednego stoku - Kotelnicy.[/QUOTE]
ale badzmy szczere - Kotelnica najciekawsza ![]() my wlasnie z TZem wymyslilismy, ze jak bedzie snieg, a nie pojawi sie zadna interesujaca opcja to pojedziemy do Myslenic na Sylwestra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
oj, ale tam wielki tłok, a byliście w Jurgowie, nowy ośrodek ruszył w zeszłym sezonie http://www.hawran.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ja z racji że mieszkam w sudetach, w Jeleniej górze, w tamtym roku szalałam na łysej górze... blisko ode mnie. karnet wykupywalo sie na 4 godziny, wszystko bylo czynne cala noc, o 24.00 na gorze wszyscy narciarze puszczali fajerwerki, szampany, spiewy, ogolnei yblo bardzo miło. troche duze kolejki ale i tak sie wyszalałam.
wt ym roku chcialabym jechac gdzies do czech, bo samochodzik juz mam. znacie jakies dobre miejsce gdzie wyciag bedzie czynny cala noc ??
#11 |
Raczkowanie
|
[1=3345e377b5e4f12f71691e1 82a1acdc753f18a83_62c2224 350409;9682912]oj, ale tam wielki tłok, a byliście w Jurgowie, nowy ośrodek ruszył w zeszłym sezonie http://www.hawran.pl/[/quote]
bylam, co prawda tylko jeden stok był otwarty i jak się schodziło z krzesełka to ze 100m się jechało prawie po plaskim... dla narciarzy to moze nie problem bo maja kijki ale na desce czasem sie prawie stawalo ;p mimo wszystko calkiem ciekawy stok, dosc stromy, aczkolwiek nie jakis mega trudny. no i co najwazniejsze, ludzi niezbyt duzo wiec nie czekalo sie dlugo ![]()
mój kręgosłup moralny od lat cierpi na zaawansowaną skoliozę. Edytowane przez Espania Czas edycji: 2008-11-12 o 21:53 Powód: literowka ;p |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
W Korbielowie jest jedna oświetlona trasa i tam organizują corocznie Sylwestra. Jest jakiś "zjazd z pochodniami" czy coś podobnego
![]() Stok jest raczej łatwy, ale można też szybko zaszusować ![]() Co do imprezy nie mogę wyrazić swojej opini bo nigdy na takowej nie byłam ![]()
#13 |
Raczkowanie
|
radze uwazac na podchmielonych narciarzy i snowbordzistow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
Wybieram sie do Zieleńca.
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Byłam parę lat temu na nartach w sylwka
![]() ![]() I powiem szczerze, ze skoncyzlismy jazde kolo 1:/. Straaaaaasznie duzo ludzi, duzo juz podchmielonych, pozniej juz srednia frajda z jazdy na nartach, karnet z tego co pamietam byl duzo drozszy, ale to bylo ze 4 lata temu ![]() Tak wiec ogolem... z doswiadczenia nie polecam ![]() Chyba, ze fajnym pomysłem by było jezdzic do tej 24 na nartach, a na after party skoczyc do domku ze znajomymi ![]() Pozdrawiam ![]()
#16 |
Przyczajenie
|
Pomysł z sylwestrem na nartach wydaję mi się wspaniały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.