|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
markety REAL -promocje
szukałam,nie znalazłam takiego wątku
![]() czasem fajne rzeczy można kupić na promocjach,często jakieś fajne ciuszki udaje mi się kupić ![]() dziś kupiłam z promocjI GRANOLE jakoś za 3,80zł oraz bokserki damskie 4,99 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: markety REAL -promocje
potwierdzam ze sa tam fajne promocje kiedys kupilam skarpety za snupim(nie wiem jak sie to pisze doklanie) 2 pary za 5,99
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Podbijam wątek
![]() Wczoraj widziałam w Realu duze walizki podróżne, uwaga - za 39 zł ![]() Szkoda tylko, że czerwone, jakos mnie odrzuca ten kolor... Ale widać, że porządnie wykonane itp
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Czy jest tu jeszcze ktoś? Mam pytanie do dziewczyn, które często zaglądają do hipermarketu real. Ja niestety nie mam go w swojej okolicy dlatego proszę was o pomoc. Czy orientuje się ktoś jak wygląda obecnie wyprzedaż stroi narciarskich? Czy już w ogóle ruszyła i czy jest coś ciekawego? Jak to wygląda cenowo? Interesują mnie głownie kurtki narciarskie... Jeśli ktoś wie to będę wdzięczna za informację
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Bodziaki dla niemowląt za 4 zł!!
Słuchajcie, może ktoś chciałby wspomóc dzieci w Afryce, trwa akcja Mom 4 mom - czyli mama dla mamy. Można kupić bodziaka i wysłać w kopercie bąbelkowej na adres: St. Luke’s Mission Hospital Mpanshya P.O. Box 32 789 Lusaka ZAMBIA – Centr. Afryka Następnie w wątku tutaj czekać czy jego paczka dotarła. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A ile taka przesyłka kosztuje? Bo szczerze mówiąc, nie wiem, czy to opłacalne i czy cena wysyłki nie przekroczy ceny bodziaka (w takim przypadku to przecież lepiej przelać pieniądze na konto organizacji).
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są ludzie, którzy wolą wysłać coś niż wpłacić. O akcji: http://www.adopcjaserca.pl/index.php...=311&Itemid=95 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

, -6, -7, -8, -9, -10