|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ciemne i ciemniejsze
Hej
![]() Mam pewną sprawę, a'propos włosów. Moje włosy mają barwę czarną, ale od słońca mają wypalone brązowe pasemka. Chciałabym je przyciemnić, lecz tylko i wyłącznie środkami naturalnymi. Henna odpada. Farby też. Czy znacie jakieś sposoby na przyciemnienie czarnych włosów? Pomocy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciemne i ciemniejsze
Kora dębu, liście orzecha włoskiego, pokrzywa (niestety nie bardzo wiem jak to przygotować) ale nie miej złudzeń, że wyjdą super ciemne
![]() ![]() ![]()
"To brak wiary w siebie sprawia, że ludzie boją się podejmować wyzwania. Ja w siebie wierzę." Edytowane przez aska1790 Czas edycji: 2008-11-15 o 14:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciemne i ciemniejsze
Tez slyszalam, ze orzech wloski ma wlasciwosci poczerniajace. Ja jestem w podobnej do twojej sytuacji, ale ja zdecydowalam sie zostawic wloski, jakie sa. Przy samej skorze mam bardzo czarne, im nizej, tym bardziej ta czern wpada w ciemny braz. Na samym dole, w ktory nie był scinany od bagatelka 12 lat, wlosy mam w kolorze braz wpadajacy w czerwony mahon. I mnie sie taki naturalny balejaz bardzo podoba.Na Twoim miejscu poszlabym do fryzjerki i zapytala, w jaki naturalny sposob mozesz wrocic do tej czerni, zebys osiagnela efekt i nie zniszczyla przypadkiem wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.