|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
...Jak to jest?...
W przyszłości chciałabym być wizażystką. Jednak mam jedno pytanie dotyczące kosmetyków.
Jak wygląda zakup kosmetyków? Idziecie normalnie na zakupy i jak zobaczycie fajną paletke cieni/błyszczyk/pomadke to poprostu kupujecie? Czy robicie jakieś specjalne zamówienia? Zakup hurtowy? I jaką mniejwiecej cene przeznaczacie? A jaki macie stosunek do tych kosmetyków/akcesorii? Także ich używacie - nacodzień? Czy dla siebie kupujecie oddzielnie? Jak to wygląda? Bo się zastanawiam i raczej sama sobie na to pytanie nie odpowiem... Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ...Jak to jest?...
Nikt nie wie...??
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: ...Jak to jest?...
Cytat:
Wygląda to tak,że idę najczęściej z listą rzeczy do zakupienia do drogerii,staram się jej trzymać,co nie zawsze mi wychodzi szczerze mówiąc. ![]() Często czaję się jakiś czas na konkretną rzecz,wolę zapłacić więcej,ale mieć produkt dobry jakościowo. Z racji tego,że jestem nastolatką na utrzymaniu rodziców nie mogę zbyt szaleć. ![]() Pozostaje mi zbieranie pieniążków i przeglądanie po milion razy kwc ![]() Każdy kosmetyk przeglądam ze wszystkich stron na kwc, to już jakaś mania po prostu. ![]() Dzięki temu unikam kupowania tzw.bubli. Lubię zaszaleć czasem będąc w drogerii i krążąc koło tych wszystkich malowideł krzyczących z półek WEŹ MNIE! ![]() Na szczęście nigdy nie chodzę sama na zakupy i zawsze ktoś mnie odciąga od pochopnych zakupów. ![]() Miałam okres kosmetykoholizmu,ale przeszło mi na dobre (chyba) ![]() Potrafiłam wydać 100zł na tzw. pierdoły ![]() Zmądrzałam z wiekiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.