|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Vadi
|
Pomocy!!!!
chciałam sobie zorbić trzecią dizurkę. drugą sobie robiłam zwykłym zaostrzonym kolczykiem i wszyskto dobrze było. a teraz sobie przekuwałam igła... nie przekułam do końca bo mi się zorbiła taka biała plamka i nie wiem co to jets. prosze pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!!!
Proponuje iść do kosmetyczki albo dermatologa, a na przyszłość nie bawić się samemu w przekuwanie czegokolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z moją poprzedniczką. Nie powinno się robić dziurek samemu! Bo może to się naprawde źle skończyć. Też proponuję kosmetyczkę (albo salon percingu-chociaż miękkie płatki uszu może przekuć kosmetyczka), ale najpierw może rzeczywiście warto iść do lekarza? Skoro ci się zrobiła jakaś "biała plamka". Nie mam zamiaru cię straszyć , ale nie wiadomo co to takiego jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Biala plamka? Jest twarda, czy to raczej pecherzyk czyms wypelniony?
Do kosmetyczki isc nie radze, raczej do salonu, gdzie przekluja Ci ucho igla. Pistoletu nie da sie wysterylizowac, a jesli przebijasz chrzastke to mozesz ja sobie nim uszkodzic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To nie pytanie na to forum. Zapytaj w "pytaniach do kosmetyczki"
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie rob tego sama, idz do kosmetyczki!
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam pytanie: gdzie mogę kupić tzw. [wanisz] i jaki jest dobry?
Miałam okazję malować nim i jest świetny. Wiem że nie na temat ale nie miałam gdzie napisać a nie chciałam się wtrącać do innych wątków. Wybrałam najodpowiedniejszy według mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.