|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
??? ciemny czy jasny ???
Hej dziewczyny!
![]() Mam do Was wielką prośbę, ponieważ mam zamiar zmienić kolor włosów... Jak widzicie narazie bawie się w balejaż, ale męczą mnie te odrosty ciągłe. W sumie po fryzjerze wszystko mi się podoba, ale z czasem fryzura traci efekt :/ Radziłam się znajomych i rodziny jaki kolor proponują, to zdania są tak sprzeczne, że się pogubiłam ![]() Koleżanki proponują jakiś brąz w ciemnym odcieniu, a rodzina coś jasnego w temacie jennifer aniston "żebym nie wyglądała staro", a jeszcze inni proponują nie zmieniać nic.... Osłabiają mnie te 'rady'... ![]() Licze na wasze obiektywne oko i że mi doradzicie co zmalować ![]() PS. widziecie mnie w zapuszczonej grzywce i puszczonej na bok?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ??? ciemny czy jasny ???
hmm...ładnemu we wszystkim ładnie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiscie polecilabym ci kolorek wlosow taki jak ma adriana lima, beyonce, jeniffer lopez tj. balejaz z ciemnych blondow i jasnych brazow, wydaje mi sie ze w ciemnych mozesz wygladac troche smutno
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie wyglądasz z tymi pasemkami, jednak jabyś chciała już nosić jeden kolor, to wydaje mi się, że ten pod pasemkami by Ci pasował. Niewiem o jaki jasny pytasz ale odradzalabym jasne blondy...ewentualnie jakiś naturalny ciemny blond.
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
No wiesz, ale Jennifer Aniston nosiła jasny popielaty blond a nie jasny brąz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hehe no tak.... tylko ja przy takiej rozbierzności opinii sama nie wiem czego chce słysząc negatywy na temat sugerowanych kolorów
![]() Pomyślałam jednocześnie, że na forum ludzie są najobiektywniejsi
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie ładnie CI na tym 1 szym zdjęciu... w ciemnym brązie jakos sobie Ciebie nie wyobrażam, myslę, że jest cos z tego, że będzie Cię postarzał
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hehe dziękuje, tylko że ja na wszystkich z tych fot mam balejaż z blond pasm
I tak jak pisze.... mi się nawet to podoba jak patrze na foty, no ale niestety już mam dosć odrostów przez te pasemka i związanych z nimi wizyt u fryzjera.... ![]() ...bo ta blond farba tak niszczy włosy ze aż strach... Poza tym te panie, które próbowały już balejaży albo pasemek, napewno doskonale wiedzą, że z czasem fryzura traci urok A do tego napewno każda z Was wie, że czasem trzeba coś zmienić... ![]() ![]() |
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() masz bardzo ladny kolor wlosow, nie zmieniaj ich drastycznie a na pewno juz nie idz w strone ciemniejszych tonacji
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm no przyznam, że zastanowie się nad pomysłem Takie wyjście faktycznie by miało jakiś sens ![]() Chociaż jeszcze troche poczekam z decyzją, może znajde jeszcze jakieś dobre wyjście, albo Wy mi coś podpowiecie ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
sadze ze pasowalby ci cieply kolor a nie popielate pasemka jakie masz na glowie, moze byc jasny brazik, ciemny blond tyle ze w cieplej tonacji
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Cenna rada
napewno jasny odcień mnie ożywi i może sprostam wymaganiom rodzinki, że nie chca mnie w ciemnych odcieniach, które miałby mnie postarzeć
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie podoba Twoj balejaz ładnie w nim wygladasz. Jedynie czego bym sie mogła przyczepić to grzywka masz sliczne dlugie włosy i niskie czoło nie pasuje Ci ta grzywka zapuść ją koniecznie i puść na bok niech sobie rośnie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki doradzcie jak lepiej??
![]()
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
zdecydowanie druga fryzrka super sciecie
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe balejaż zawsze ładnie wygląda po fryzjerze...weronika666 w tych ciemnych włoskach i tym cięciu wyglądasz wyraźiściej, natomiast w jasnych dalikatnie Proponuje wyjaśnić sobie o jakim wizerunku myślisz lub dopasować do charakterku
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

a co do grzywki....