Kielczanki PO :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 09:38   #1
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Kielczanki PO :)

dziewczynki jaki że tęskno za wami a na wątku "przygotowawczym" nie o wszystkim pogadać można postanowiłam założyć nowy wątek.
mam nadzieje że będzie nadal razem mimo tego że wszystkie jesteśmy PO
Stary 2008-11-28, 11:46   #2
martyna_martyna
Rozeznanie

Dot.: Kielczanki PO :)

madzia bravo! mnie tez brakowalo tych przygotowan ,pisania o tym i was Slub i wesele juz za nami, wiec teraz warto rozmawiac o tym co jest po Zonki kieleckie laczmy sie;D

Edytowane przez martyna_martyna
Czas edycji: 2008-11-28 o 11:47
martyna_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 12:56   #3
malgorzatkka
Raczkowanie

Popieram sprawe nowego wątku i dopisuje sie do listy obecności
malgorzatkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 13:56   #4
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

no to super.
mam nadzieje że będzie nas coraz wiecej i będziemy sobie gawędzić

ja uciekam z pracy do szkoły. zaczełam w tym roku zaocznie mgr i z tygodnia na tydzień zastanawiam sie po co mi to.
ehhh za stara juz jestem na nauke a czeka mnie dwa lata "tej przyjemności"

do usłuszenia

Edytowane przez madziadominik
Czas edycji: 2008-11-28 o 14:06
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 17:51   #5
martyna_martyna
Rozeznanie

szkola, praca jakos trzeba przetrwac musze sie pochwalic ze ja postanowilam zrobic cos z wlasna forma fizyczna i chodze na aerobic i ostroo cwiczebo doszly mnie sluchy ze kobiety wysportowane latwiej przechodza ciaze i pozniej szybciej wracaja do formyŁD i nawet ten ruch mi sie podoba buziaki dziewczyny
Stary 2008-12-01, 07:09   #6
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

o tak ruch to podstawa.
ja też musze zaczać. tylko że moją ulubioną formą ruchu jest basen. a niestety nie lubi na niego chodzic sama dlatego nie chodze.
moze wreszcie znajde kogoś kto zechce do mnie dołączyć.

a tak wogóle to życze wam miłęgo poranka i udanego dnia
Stary 2008-12-01, 13:50   #7
EVEEELIN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
o tak ruch to podstawa.
ja też musze zaczać. tylko że moją ulubioną formą ruchu jest basen. a niestety nie lubi na niego chodzic sama dlatego nie chodze.
moze wreszcie znajde kogoś kto zechce do mnie dołączyć.

a tak wogóle to życze wam miłęgo poranka i udanego dnia
Super pomysł z nowym watkiem.
Sledze od dawna watek slubny chociaz moze mniej sie na nim udzielałam, ale pomysł z tym watkiem jak dla mnie strzał w 10!!
POZDRAWIAM
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 14:03   #8
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

śledzic a się już nie udzielać to nie jest już taka frajda.
dlatego pomysł na ten wątek. fajnie pogadać z dziewczynami i poczytać. czasami się wyżalić czasami pomóc

mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie nas coraz wiecej i bedziemy coraz śmielsze
Stary 2008-12-01, 17:40   #9
-agniesia-
Wtajemniczenie

Witam!

Fajny pomysł na wątek Ja już właściwie jestem dość dawno po, ale chyba nie robicie limitu stażowego?
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 21:09   #10
martyna_martyna
Rozeznanie

dziewczyny powiedzcie jak wam po slubie? czy zmienilo sie cos? jest lepiej, gorzej?
Stary 2008-12-02, 09:43   #11
marysia_258
Zadomowienie

Witajcie Kochaniutkie
Super pomysł z założeniem tego wątku

Wiecie, tez postanowiłam zrobić coś ze swoim ciałem i zapisałam się na step... Wczoraj byłam pierwszy raz i niestety dzisiaj nie mogę się za bardzo ruszać

A co do zmieniania się w związku po ślubie?? Hmm to u mnie jest tak samo wspaniale jak i było przed ślubem.... i mam nadzieje że zostanie tak już do końca życia)

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 11:48   #12
gosikk_s
Zakorzenienie

Cześć Wam, też się przyłączam Miło widzieć znajome nicki Ja już pięć miesięcy PO ale ostatnio zajmuję się głównie odliczaniem 9-miesięcznym i trochę zaniedbałam liczenie stażu Aktualnie trzeci miesiąc siedzę na zwolnieniu więc mam zamiar bywać tu regularnie Co prawda powinnam leżeć ale tak ciągle to się nie da Pozdrawiam wszystkie koleżanki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:11   #13
martyna_martyna
Rozeznanie

marysia ja tez na poczatku nie dawalam rady ale zz czasem jest coraz lepiej i przyjemniej ,zwlaszcza ze efekty sa zauwazalne

Gosik ja trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia, zycze spokoju i zdrowia dla was, bo to najwazniejsze.

U mnie po slubie takze jest tak samo cudownie jak przed Do szczescie brakluje nam tylko dziecka, ale postaramy sie z czasem
Ps: my juz 3 miesiace po szyybko mijaja te miesiace

Czas edycji: 2008-12-02 o 14:13
Stary 2008-12-02, 16:21   #14
-agniesia-
Wtajemniczenie

A u mnie jest chyba jeszcze lepiej niż przed I z każdym dniem jestem bardziej szczęśliwa...Też nam się marzy dzidziuś, czekamy na niego cierpliwie.
gosikk_s życzę spokojnych pozostałych 6 miesięcy, dbaj o siebie i o fasolkę
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 07:31   #15
malgorzatkka
Raczkowanie

Talking Dot.: Kielczanki PO :)

Ja mam takie samo wrażenie ze po ślubie jest jeszcze lepiej niż przed. A zupełnie cudownie będzie jak się wprowadzimy na wiosne do swojego domku. Tym bardziej ze latem będzie nas juz troje

Edytowane przez malgorzatkka
Czas edycji: 2008-12-03 o 13:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 10:10   #16
marysia_258
Zadomowienie

Kurcze dziewczynki to widzę, że ostro wzięłyście ie do pracy Gratuluje!!! Cieszę się bardzo że wszystko tak dobrze Wam się układa Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 14:15   #17
maja4
Przyczajenie

Czy ktoś z was był na weselu na którym grał zespół axis band? Mają grać u mnie na weselu i chciałabym wiedzieć czy dobrze grają.
maja4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:45   #18
malgorzatkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maja4 Pokaż wiadomość
Czy ktoś z was był na weselu na którym grał zespół axis band? Mają grać u mnie na weselu i chciałabym wiedzieć czy dobrze grają.
Czy dobrze grają to zależy czego sie oczekuje od zespolu. Ja z tego co pamietm jak szukałam swojeje orkeistry trafilam gdzies na nich i cóż po obejrzeniu odrazu skereśliłam. Oni chyab sie przebieraja w jakieś fryzury i ubrania dziwne. Mnie coś taeeigo kompletnie nie było potrzeben ponieważ wiem z doświdczenia ze moja rodzina swiętnie się sama bawi dlatego zespoł ma tylko ładnie grać, zachecac do zabawy a nie robić przedstwienei i być w centrum zainteresowania. Mysle że u mnie na weselu napewno by się on nie sprawdził ale to oczywiscie indywidualna sprawa i każdy najlepiej wie czego oczekuje od zespołu. Niektórym wlasnie to odpwiada ze zespół jest inni niz wszyscy....
Stary 2008-12-04, 11:56   #19
gosikk_s
Zakorzenienie

Cześć Wam Dzięki za życzenia Mam nadzieję że jakoś się to jednak ułoży, najważniejsze że maleństwo dobrze się rozwija. A u nas w małżeństwie w sumie jak i przed, jedyna różnica że mieszkamy razem i widzimy się na codzień Na razie gnieździmy się w mojej kawalerce, w planach mamy większe mieszkanie. Tylko z tymi kredytami tak się teraz porobiło że musimy trochę przeczekać kryzys, mieliśmy zamiar brać już teraz ale nastąpiła zmiana planów No ale jakoś to będzie...
Jak na razie grudzień jest całkiem ładny, tyle że ja teraz niewiele z domu wychodzę i pogodę oglądam przeważnie przez okno. Dobrze że mam neta bo zanudziłabym się na śmierć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 19:53   #20
martyna_martyna
Rozeznanie

Ps; dziewczynki kupilam sobie dzis wlasne osobiste bombki i ozdoby choinkowektore kiedys zawisna na mojej osobistej choince buziaki*

Czas edycji: 2008-12-28 o 13:49
Stary 2008-12-05, 21:59   #21
AgaKcz
Raczkowanie

Witam niedawne Panny Mlode a teraz mezatki
Mam do was goraca prosbe czy mozecie mi doradzic czy powiedziec kilka slow o zespole Forever i Retro z Placu wolnosci, albo o zespole Gratis, albo ktore zespoly najbardziej polecacie. Najbardziej mi zalezy na opini o zespole Forever czy sa naprawde super i warci swojej ceny.
Za kazda pomoc bardzo dziekuje. Bo niestety mialam zespol i dzisiaj dowiedzialam sie ze juz ich nie mam.
Agniesia Ty mialas zespol K-2 mozesz mi napisac ile kosztowali.
Dziekuje
AgaKcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:41   #22
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Hello dziewczyny

Super pomysl na nowy watek(taki bardziej dla nas kielczanek na czasie)
Dolaczam sie do ploteczeka raczej dolanczamy,bo sama juz nigdzie nie bywam

Pozdrowionka dla wszystkich kieleckich zonek
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:42   #23
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

kurde założyłam wątek i nie mam czasu na nim się udzielać ale oiecuje poprawę.

co do relacji poślubnych. uważam że się wiele zmieniło tzn ja oczekuje więcej i przez to czasami mam wrażenie że mąż się przestał starać. oczywiście rozmawiamy o tym i jest dobrze. wiadomo różnie to bywa szczgólnie jak się jest z taką cholerą jak ja

co do mieszkania. my na szczęscie miszkamiy sami. ale niestety nie w swoim tylko wujka mieszkaniu. co jest denerwujaco bo nie da się nic zrobić po swojemu tzn co mozemy to robimy bo pewnie by zaraz było marudzenia i pretensje. niektórzy nie potrafią zrozumieć że chcemy dobrze i że wkładamy swoje pinieniążki aby mieszkanko wyglądało super i było naszym domem. ale cóż ograniczamy się (dla swiętego spokoju) do dorbnych poprawek.

niestety na razie nie stać nas na własne mieszkanko nie mówiąc o domu. ale moze nie na własnym ale przynajmniej nie wynajmujemy aha wujek za granicą wiec mieszkamy sami

a tak poza tym to w pracy straszna zawierucha w domu nauka i tak na okrąło ehhh. na nic nie ma czasu. ale w weekend ostatni zjazd przed świętami więc późnij będzie już troszke llżej

gosik wyobrażam sobie co przeżywasz . jak trzeba na siebie uważać ale zobaczysz dzieciatko i ty później sobie to wynagrodzicie

a ja powiem wam nie mam potrzeby dzieci i jak na razie (może kiedyś mi minie) nie chce mieć dziecka i nie dąże do tego. oj nieeeee. wiele osób nie może mnie zrozumieć ale taki mój wybór.
nie mówie że nigdy ale może kiedyś mi sie zmieni
Stary 2008-12-07, 19:43   #24
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

nich to!!!! internet u mnie w domu to koszmar. wszystko robi się dwa razy wolniej niż gdzie indziej. można zwarjować

Edytowane przez madziadominik
Czas edycji: 2008-12-07 o 19:46
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 20:35   #25
martyna_martyna
Rozeznanie

u mnie z dzieckiem jest tak: niby bym juz chciala, niby zazdroszcze mamusiom i dziewczynom w ciazy,a z drugiej strony sie boje, czuje ze jeszcze nie czas, ze jeszcze musze kilka rzeczy zrobic zanim urodze dzidziusia, noi ze to jeszcze nie moj wiek(21 lat).Ale za 2-3 latka bardzo bym chciala, bo ile mozna zyc samemu, wyszlam mlodo za maz, ale mysle ze powolanie do macierzynstwa takie pelne poczuje za dwa, trzy latka, taka pelna gotowosc zeby byc mama a poki co serdecznie gratuluje doris i gosikk trzymam kciuki za wasze bobaski
Stary 2008-12-08, 10:27   #26
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Super ze powstał taki watek<brawa dla Madzi> nie wiem tylko dlaczego jak go tak pozno zauważyłam , ehh ale brak czasu robi swoje...praca, dziecko, dom teraz jeszcze ogladam sie za nowym kierunkiem tak jakby jeszcze bylo mi malo

U nas po slubie niewiele sie zmienilo, moze dlatego ze biorac koscielny bylismy juz 3 lata po slubie cywilnym...a nie zmienilo sie, chcemy isc z Tz na zywiol i zaczac budwoe wlasnego domku ( teraz mieszkamy z moimi rodzicami) troche mnie to przeraza bo pieniedzy na to wiele potrzeba ale stwierdzilismy ze jak nie zaryzykujemy to nic nie bedzienmy miec...a tak to powoli ,za pare lat moze uda nam sie go wybudowac
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 11:34   #27
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ja mam zanjomych którzy wykańczają sobie piętro. wszystko za swoje własne pieniązki. trwa to juz rok ale kredytu nie brali. dlatego też uwazam ze jak mozna i ma się gdzie mieszkać to można spróbowac. czemu nie
Stary 2008-12-08, 13:10   #28
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

i ja się dopisuję
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 13:26   #29
gosikk_s
Zakorzenienie

Martyna_martyna, oj nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, dobrze że u nas ta opcja nie wchodziła w grę (mieszkają 70 km od Kielc), szybciej już z rodzicami ale jednak najlepiej na swoich śmieciach Fakt że przy rodzicach wygodnie ale jakbyśmy mieszkali razem to chyba byśmy się pozabijali Zresztą moja mama i tak jest u nas baaradzo częstym gościem, teraz nam gotuje (ze mnie kucharka żadna a z powodu problemów ciążowych stanie przy garach też niespecjalnie wskazane). Jeśli chodzi o dziecko to pewnie że macie kupę czasu, nie ma co tak się spieszyć do pieluch, jesteś jeszcze młodziutka. Ze mną gorzej, jeszcze kilka lat temu nawet nie myślałam o dziecku a teraz żałuję. Jeśli dobrze pójdzie tfu tfu to urodzę tuż po 35 urodzinach... chwilami się zastanawiam czy gdybym była w ciąży 10 lat temu też bym miała tyle problemów czy jednak nie

Madziadominik, najważniejsze że mieszkacie sami i nie musicie wynajmować. A z czasem zawsze możecie o czymś pomysleć. Wiesz, ja jeszcze kilka lat temu też nie chciałam dziecka, zresztą do tej pory tak naprawdę za dziećmi (cudzymi) nie przepadam...Myślę że to wiek robi swoje, świadomość mijającego czasu i fakt że za kilka lat na takie decyzje mogłoby być za późno. Więc teraz walczę żeby się udało ale i tak najchętniej to bym chciała urodzić takie dwudziestoparoletnie dziecko, już po buncie nastolatka i największych problemach wychowawczych a wizja niemowlęcia mnie przeraża...

Oniaczeq, jak zaczniecie budowę to na pewno się powolutku uda, pewnie że trzeba ryzykować bo inaczej niczego by się człowiek nie dorobił

Stary 2008-12-08, 14:14   #30
Kocurski
Raczkowanie

Dziewczynki, jak super, że jest taki wątek...Madzia-dzięki za kreatywność!
Ja już pół roku po ślubie, ale chętnie przeglądałam nasz wątek. Powiem Wam, ze u mnie jest nawet fajniej niż przed ślubem. Tak mnie wtedy zżerały nerwy o wszystko, że byłam nie do zniesienia. Teraz jest zupełnie inaczej. My tez nie mamy własnego mieszkanka, narazie chcemy przerobić piętro u rodziców. Trzeba cieszyć się z tego, co się ma, chociaż marzy nam się swoje. Narazie daleko do realizacji. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości