![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kielczanki PO :)
dziewczynki jaki że tęskno za wami a na wątku "przygotowawczym" nie o wszystkim pogadać można postanowiłam założyć nowy wątek.
mam nadzieje że będzie nadal razem mimo tego że wszystkie jesteśmy PO ![]()
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielczanki PO :)
madzia bravo!
![]() ![]() ![]() ![]()
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2008-11-28 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Popieram sprawe nowego wątku i dopisuje sie do listy obecności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no to super.
mam nadzieje że będzie nas coraz wiecej i będziemy sobie gawędzić ![]() ja uciekam z pracy do szkoły. zaczełam w tym roku zaocznie mgr i z tygodnia na tydzień zastanawiam sie po co mi to. ehhh za stara juz jestem na nauke a czeka mnie dwa lata "tej przyjemności" do usłuszenia ![]()
Edytowane przez madziadominik Czas edycji: 2008-11-28 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
szkola, praca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6 |
Zadomowienie
|
o tak ruch to podstawa.
ja też musze zaczać. tylko że moją ulubioną formą ruchu jest basen. a niestety nie lubi na niego chodzic sama dlatego nie chodze. moze wreszcie znajde kogoś kto zechce do mnie dołączyć. a tak wogóle to życze wam miłęgo poranka i udanego dnia ![]()
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sledze od dawna watek slubny chociaz moze mniej sie na nim udzielałam, ale pomysł z tym watkiem jak dla mnie strzał w 10!! POZDRAWIAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
śledzic a się już nie udzielać to nie jest już taka frajda.
dlatego pomysł na ten wątek. fajnie pogadać z dziewczynami i poczytać. czasami się wyżalić czasami pomóc ![]() mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie nas coraz wiecej i bedziemy coraz śmielsze ![]()
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
![]() Fajny pomysł na wątek ![]() ![]()
#10 |
Rozeznanie
|
dziewczyny powiedzcie jak wam po slubie?
![]() ![]()
#11 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochaniutkie
![]() Super pomysł z założeniem tego wątku ![]() Wiecie, tez postanowiłam zrobić coś ze swoim ciałem i zapisałam się na step... Wczoraj byłam pierwszy raz i niestety dzisiaj nie mogę się za bardzo ruszać ![]() A co do zmieniania się w związku po ślubie?? Hmm to u mnie jest tak samo wspaniale jak i było przed ślubem.... i mam nadzieje że zostanie tak już do końca życia ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam, też się przyłączam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
marysia ja tez na poczatku nie dawalam rady
![]() ![]() Gosik ja trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia, zycze spokoju i zdrowia dla was, bo to najwazniejsze. U mnie po slubie takze jest tak samo cudownie jak przed ![]() ![]() Ps: my juz 3 miesiace po ![]() ![]()
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2008-12-02 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie jest chyba jeszcze lepiej niż przed
![]() gosikk_s życzę spokojnych pozostałych 6 miesięcy, dbaj o siebie i o fasolkę ![]()
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam takie samo wrażenie ze po ślubie jest jeszcze lepiej niż przed. A zupełnie cudownie będzie jak się wprowadzimy na wiosne do swojego domku. Tym bardziej ze latem będzie nas juz troje
![]() ![]() ![]() Edytowane przez malgorzatkka Czas edycji: 2008-12-03 o 13:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczynki to widzę, że ostro wzięłyście ie do pracy
![]() ![]() ![]()
#17 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś z was był na weselu na którym grał zespół axis band? Mają grać u mnie na weselu i chciałabym wiedzieć czy dobrze grają.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Czy dobrze grają to zależy czego sie oczekuje od zespolu. Ja z tego co pamietm jak szukałam swojeje orkeistry trafilam gdzies na nich i cóż po obejrzeniu odrazu skereśliłam. Oni chyab sie przebieraja w jakieś fryzury i ubrania dziwne. Mnie coś taeeigo kompletnie nie było potrzeben ponieważ wiem z doświdczenia ze moja rodzina swiętnie się sama bawi dlatego zespoł ma tylko ładnie grać, zachecac do zabawy a nie robić przedstwienei i być w centrum zainteresowania. Mysle że u mnie na weselu napewno by się on nie sprawdził ale to oczywiscie indywidualna sprawa i każdy najlepiej wie czego oczekuje od zespołu. Niektórym wlasnie to odpwiada ze zespół jest inni niz wszyscy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() ![]() ![]() ![]() Jak na razie grudzień jest całkiem ładny, tyle że ja teraz niewiele z domu wychodzę i pogodę oglądam przeważnie przez okno. Dobrze że mam neta bo zanudziłabym się na śmierć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ps; dziewczynki kupilam sobie dzis wlasne osobiste bombki i ozdoby choinkowe
![]() ![]() ![]()
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2008-12-28 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam niedawne Panny Mlode a teraz mezatki
![]() Mam do was goraca prosbe czy mozecie mi doradzic czy powiedziec kilka slow o zespole Forever i Retro z Placu wolnosci, albo o zespole Gratis, albo ktore zespoly najbardziej polecacie. Najbardziej mi zalezy na opini o zespole Forever czy sa naprawde super i warci swojej ceny. Za kazda pomoc bardzo dziekuje. Bo niestety mialam zespol i dzisiaj dowiedzialam sie ze juz ich nie mam. Agniesia Ty mialas zespol K-2 mozesz mi napisac ile kosztowali. Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hello dziewczyny
![]() Super pomysl na nowy watek(taki bardziej dla nas kielczanek na czasie ![]() Dolaczam sie do ploteczek ![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich kieleckich zonek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
kurde założyłam wątek i nie mam czasu na nim się udzielać ale oiecuje poprawę.
co do relacji poślubnych. uważam że się wiele zmieniło tzn ja oczekuje więcej i przez to czasami mam wrażenie że mąż się przestał starać. oczywiście rozmawiamy o tym i jest dobrze. wiadomo różnie to bywa szczgólnie jak się jest z taką cholerą jak ja ![]() co do mieszkania. my na szczęscie miszkamiy sami. ale niestety nie w swoim tylko wujka mieszkaniu. co jest denerwujaco bo nie da się nic zrobić po swojemu tzn co mozemy to robimy bo pewnie by zaraz było marudzenia i pretensje. niektórzy nie potrafią zrozumieć że chcemy dobrze i że wkładamy swoje pinieniążki aby mieszkanko wyglądało super i było naszym domem. ale cóż ograniczamy się (dla swiętego spokoju) do dorbnych poprawek. niestety na razie nie stać nas na własne mieszkanko nie mówiąc o domu. ale moze nie na własnym ale przynajmniej nie wynajmujemy ![]() ![]() a tak poza tym to w pracy straszna zawierucha w domu nauka i tak na okrąło ehhh. na nic nie ma czasu. ale w weekend ostatni zjazd przed świętami więc późnij będzie już troszke llżej ![]() gosik wyobrażam sobie co przeżywasz . jak trzeba na siebie uważać ale zobaczysz dzieciatko i ty później sobie to wynagrodzicie ![]() a ja powiem wam nie mam potrzeby dzieci i jak na razie (może kiedyś mi minie) nie chce mieć dziecka i nie dąże do tego. oj nieeeee. wiele osób nie może mnie zrozumieć ale taki mój wybór. nie mówie że nigdy ale może kiedyś mi sie zmieni
#24 |
Zadomowienie
|
nich to!!!! internet u mnie w domu to koszmar. wszystko robi się dwa razy wolniej niż gdzie indziej. można zwarjować
Edytowane przez madziadominik Czas edycji: 2008-12-07 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
u mnie z dzieckiem jest tak: niby bym juz chciala, niby zazdroszcze mamusiom i dziewczynom w ciazy,a z drugiej strony sie boje, czuje ze jeszcze nie czas, ze jeszcze musze kilka rzeczy zrobic zanim urodze dzidziusia, noi ze to jeszcze nie moj wiek(21 lat).Ale za 2-3 latka bardzo bym chciala, bo ile mozna zyc samemu, wyszlam mlodo za maz, ale mysle ze powolanie do macierzynstwa takie pelne poczuje za dwa, trzy latka, taka pelna gotowosc zeby byc mama
![]() ![]() ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Super ze powstał taki watek<brawa dla Madzi>
![]() ![]() U nas po slubie niewiele sie zmienilo, moze dlatego ze biorac koscielny bylismy juz 3 lata po slubie cywilnym...a nie zmienilo sie, chcemy isc z Tz na zywiol i zaczac budwoe wlasnego domku ( teraz mieszkamy z moimi rodzicami) troche mnie to przeraza bo pieniedzy na to wiele potrzeba ale stwierdzilismy ze jak nie zaryzykujemy to nic nie bedzienmy miec...a tak to powoli ,za pare lat moze uda nam sie go wybudowac ![]()
#27 |
Zadomowienie
|
ja mam zanjomych którzy wykańczają sobie piętro. wszystko za swoje własne pieniązki. trwa to juz rok ale kredytu nie brali. dlatego też uwazam ze jak mozna i ma się gdzie mieszkać to można spróbowac. czemu nie
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
i ja się dopisuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Martyna_martyna, oj nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, dobrze że u nas ta opcja nie wchodziła w grę (mieszkają 70 km od Kielc), szybciej już z rodzicami ale jednak najlepiej na swoich śmieciach
![]() ![]() ![]() Madziadominik, najważniejsze że mieszkacie sami i nie musicie wynajmować. A z czasem zawsze możecie o czymś pomysleć. Wiesz, ja jeszcze kilka lat temu też nie chciałam dziecka, zresztą do tej pory tak naprawdę za dziećmi (cudzymi ![]() ![]() Oniaczeq, jak zaczniecie budowę to na pewno się powolutku uda, pewnie że trzeba ryzykować bo inaczej niczego by się człowiek nie dorobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jak super, że jest taki wątek...Madzia-dzięki za kreatywność!
Ja już pół roku po ślubie, ale chętnie przeglądałam nasz wątek. Powiem Wam, ze u mnie jest nawet fajniej niż przed ślubem. Tak mnie wtedy zżerały nerwy o wszystko, że byłam nie do zniesienia. Teraz jest zupełnie inaczej. My tez nie mamy własnego mieszkanka, narazie chcemy przerobić piętro u rodziców. Trzeba cieszyć się z tego, co się ma, chociaż marzy nam się swoje. Narazie daleko do realizacji. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.