|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka moich amatorskich zdjęć ;-)
Witam serdecznie
![]() Zamieszczam kilka fotek do Waszej oceny ! ![]() ![]() Zdaję sobie sprawę, że zdjęcia nie są najlepsze, ani jakieś niezwykle oryginalne i rewelacyjne ![]() Niestety moje możliwości są ograniczone ze względu na "cienki" aparat. Fotografuję CANONEM (jakiś stary model), raz lepiej raz gorzej.. ![]() Fotografia nie jest moją największą pasją, ale czasem lubię sobie coś "popstrykać" ;-) Czekam na opinie ;-) Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka moich amatorskich zdjęć ;-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie tylko ten monochromat jest spoko, popracuj nad odpowiednimi ustawieniami aparatu (w przypadku ostrości ) no i jakaś lepsza kompozycja chyba by sie nadała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To jak wyglądają zdjęcia nie jest wynikiem jakości twojego aparatu, a braku umiejętności. Tak naprawdę więcej w nich "pstryknięć" niż przemyślanego kadru i kompozycji. Musisz dużo czytać, najlepiej książek i tutoriali, a przede wszystkim opanować wszystkie ustawienia twojego aparatu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.