|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Depilator ROWENTA Access Fresh Air Total - opinie
Czy któraś z Was może posiada ten depilator? A jak tak to jak go oceniacie? Właśnie planuje zrobić sobie prezent na święta i nie wiem na jaki się zdecydować
.
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Depilator ROWENTA Access Fresh Air Total - opinie
własnie niedawno go sobie kupilam. to moj perwszy depilator wiec nie mam porownania z innymi ale wydaje sie dobry...bol jest no ale bez tego sie nie obedzie . jeszcze sie nie odwazylam wydepilowac nim calych nog (tylko kawalek skory zeby sprobowac) bo albo nie mialam czasu, albo za bardzo sie balam
![]() mysle ze jest godny polecenia, bo zadnych wad u niego nie zauwazylam jak narazie... |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Depilator ROWENTA Access Fresh Air Total - opinie
Właśnie zakupiłam sobie owy depilator, ma przyjść do mnie w następny tydzień i zobaczymy jak z tym chłodzeniem
Mam za to inny depilator firmy BRAUN i niestety ale czuć ból wyrywania. Owszem, przyzwyczaiłam sie już do niego gdyż pare lat obsługuje się nim , poza tym depiluje sie teraz woskiem - gorąco polecam, o wiele mniejsz i szybszy ból
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

.

Mam za to inny depilator firmy BRAUN i niestety ale czuć ból wyrywania. Owszem, przyzwyczaiłam sie już do niego gdyż pare lat obsługuje się nim , poza tym depiluje sie teraz woskiem - gorąco polecam, o wiele mniejsz i szybszy ból