|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ja tylko na chwilke:)) pytanko
witam serdecznie wizaznaki fryzjerki, wyrwalam sie na chwile z MM, bo mam pytanie do specjalistek,
mianowicie chodzi mi po glowie po raz kolejny z rzeszta zmiana koloru wlosow, nie radykalna mysle, mam ciemny braz, wlosy mam dosc zniszczone bo przerabaialam je 2 mce temu z czarnych na wlasnie brazowe,a teraz marzy mi sie odmiana...w kolorze czerwonym..moze baklazan? nie wiem czy pasowalby mi taki kolor, ponoc jestem typem urody ZIMA wiec poradniki zalecaja cos ze sliwka cos w fiolecie ale sama nie wiem. czy moglyby mi panie kochane poradzic czy warto? czy bedzie cos widac na brazie? czy moze kupic szamponetke a nie farbe?a jesli tak to jaki kolor? chcialabym nadac wlosom wyrazu..ciagnie mnie do czerwieni ale nie wiem czy to dobry pomysl?? ![]() ![]() zaznaczam ze chodzi mi o odcien , taki kolorowy balsk, a nie farbowanie calej glowy na jednolity kolor, bo mysle ze kolejnego rozjasniania moje wlosy nie wytrzymaja... ![]() zeby bylolatwiej zalaczam swoje foty aczkolwiek slabo widac jakie mam wlosy bo wydaja sie byc czarne ale nie sa (to wina oswietlenia) ale chodzi mi o to by ktos powiedzial czy jest sens przy moim typie urody farbowac na jakiekolwiek odcienie???
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ja tylko na chwilke:)) pytanko
Bardzo ladnie Ci w ciemnych. Bakłażan (czerwony tez, ale w odcieniu burgund) jak najbardziej, ale nie po calosci. Moze farbowanie kreatywne, np kilka refleksow z wierzchu wlosow, lub kilka wplecionych pod spodem? Jesli chcesz nadac poswiate, rozjasnianie jest zbedne. Co najwyzej delikatny podklad rozjasniajacy o 1-2 tony.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ja tylko na chwilke:)) pytanko
Witaj!
Też mnie coś naszło na zmianę koloru włosów, tylko bardziej w stronę rudości, tylko takiej intensywnej i niewiem jak będę wygladać Mamy podobny typ urody i szczerze ci powiem że na własnej skórze przekonałam się juz kilka razy że najlepiej wygladam jednak w ciemnym brązie- takim jak masz terazPozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.