lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-17, 07:29   #1
galatka
Przyczajenie

Smile

lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie

witam wszystkie wizażystki,jestem nowa na tym forum i jeszcze bardzo nie moge połapac co i jak,tak wiec odrazu przejde do pytania,które jest skierowane do lublinianek(chociaz nie konieczne,jesli ktos cos wie na temat mojego zapyt.to bede wdzieczna za info):czy ktos wie cos na temat tego lokalu katrzynka w bogucinie,czy jest on wart polecenia,jakie jest tam jedzenie,wystroj sali???
pozdrawiam
galatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-17, 08:18   #2
Joasia***
Rozeznanie

Dot.: lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie

Cytat:
Napisane przez galatka Pokaż wiadomość
witam wszystkie wizażystki,jestem nowa na tym forum i jeszcze bardzo nie moge połapac co i jak,tak wiec odrazu przejde do pytania,które jest skierowane do lublinianek(chociaz nie konieczne,jesli ktos cos wie na temat mojego zapyt.to bede wdzieczna za info):czy ktos wie cos na temat tego lokalu katrzynka w bogucinie,czy jest on wart polecenia,jakie jest tam jedzenie,wystroj sali???
pozdrawiam

Zapraszam na Lubelskie Panny Młode cz. IV. Na pewno tam znajdziesz odpowiedź a wydaje mi się, że nawet jedna z nas organizuje tam wesele w 2009roku. Także zapraszamy
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-17, 09:14   #3
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Zapraszam na Lubelskie Panny Młode cz. IV. Na pewno tam znajdziesz odpowiedź a wydaje mi się, że nawet jedna z nas organizuje tam wesele w 2009roku. Także zapraszamy
mhm, tylko Itenka dawno coś się nie odzywała do nas

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-17, 11:58   #4
tancerka212
Zakorzenienie

ja byłam tam na weselu i pamiętam tylko jedno że było baaaardzo ciasno. nie wiem na ile osób organizujesz wesele ale jak nie za duże to lokal całkiem ok. ale powtarzam nie duze wesele ok! sala do tanczenia jest mała. dekoracji nie pamiętam ale pamiętam że lokal w środku jest obity dechami czy jakąś boazerią jak w wiejskiej chatce. wesele było ok, jedzenie tez, tylko ta ciasnota tak mnie rozczarowała ale ja bylam na większym weselu tam i troszkę upchali nas jak sardynki w puszce.
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-17, 14:47   #5
galatka
Przyczajenie

dzięki za odpowiedz. jeszcze tam nie byłam,byłam ale w tej nowszej a pani zaproponowała nam własnie zrobienie przyjecia w tej starszej a osób to tak ok.80.
Stary 2008-12-17, 20:53   #6
pokropce
Raczkowanie

.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html

Edytowane przez pokropce
Czas edycji: 2008-12-17 o 20:59
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-18, 13:03   #7
carolcia88
Rozeznanie

na 80 osób to w sam raz tak max ok 150 ( i to już będzie się odczuwało ciasnotę) ja tam miałam robić swoje wesele ale że u mnie ok 200 osób wyszło to zrezygnowalam.
Stary 2008-12-19, 05:42   #8
galatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
na 80 osób to w sam raz tak max ok 150 ( i to już będzie się odczuwało ciasnotę) ja tam miałam robić swoje wesele ale że u mnie ok 200 osób wyszło to zrezygnowalam.
dzięki,dzis jade obejrzec lokalik,
Stary 2008-12-20, 13:48   #9
chocolla1
Raczkowanie

I ja pojadę obejrzeć ten lokal
chocolla1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-20, 20:16   #10
galatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chocolla1 Pokaż wiadomość
I ja pojadę obejrzeć ten lokal
wrażenie pozytywne,sala jak sale aczkolwiek ma swój urok,ale wiesz to zależy od gustu,kierownik do dogadania sie,nie to co w innych lokalach tam wszystko na blaszke wyuczone i jakby recytacja
Stary 2009-01-23, 06:20   #11
aniamalus
BAN stały

W Katarzynce bawiłam się w zeszłym roku - wesele było na 100 osób w nowej sali - miejsca sporo, secena dla zespołu (na zdjęciu poniżej), jedzenie dobre, obsługa w miarę.
Jeżeli chodzi o jedzenie sam fakt że tam je dużo kierowcóe TIRów świadczy o tym że jedzenie tam jest dobre

Oto zdjęcie sceny w Katarzynce (zdjęcie ze strony zespołu REMIX)
http://zespol.remixpw.com/images/32.jpg
aniamalus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-25, 06:52   #12
galatka
Przyczajenie

[quote=aniamalus;10613969]W Katarzynce bawiłam się w zeszłym roku - wesele było na 100 osób w nowej sali - miejsca sporo, secena dla zespołu (na zdjęciu poniżej), jedzenie dobre, obsługa w miarę.
Jeżeli chodzi o jedzenie sam fakt że tam je dużo kierowcóe TIRów świadczy o tym że jedzenie tam jest dobre

tak zgadzam sie jedzenie dobre,ale obsługa jest fatalna,panie kelnerki odwaliły panienszczyzne,kiedy nie było alkoholu na stolach mąż poszedł poprosić o roznoszenie bo była umowa ze one sie tym zajmą,to sie rozchonożyły i zaczeły stawiać po 2 butelki a kiedy poszłam do kuchni to siedziały na stołach z nogą założoną na nogę z kubeczkiem czegos do picia;o wszystko trzeba było sie prosic;lokal tak ale obsługa to najlepiej własna wynajeta bo wie sie za co sie płaci a nie patrzec trzeba na nadąsane damy
Stary 2009-03-02, 16:36   #13
ewelcia1987
Przyczajenie

w lokalu Katarzynka sa 2 nowe sale nie sa one obite dechami tak jak napisala jedna z pan...sama biore slub w kwietniu 2010 roku i razem z narzeczonym zarezerwowalismy tam termin juz w styczniu poniewaz wiekszosc terminow jest juz tam zajete:/ jedna sala jest juz czynna i jest ona na ok 150-200 osob a druga jest w tej chwili remontowana i bedzie czynna mniej wiecej od maja tego roku ma ona pomiescic ok 300 osob. przed salami jest miejsce z parasolami i laweczkami, wlasciciel jest bardzo mily mozna z nim sie dogadac i wszystko ustalic ceny naprawde bardzo przystepne...pozdrawiam
ewelcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 15:52   #14
galatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelcia1987 Pokaż wiadomość
w lokalu Katarzynka sa 2 nowe sale nie sa one obite dechami tak jak napisala jedna z pan...sama biore slub w kwietniu 2010 roku i razem z narzeczonym zarezerwowalismy tam termin juz w styczniu poniewaz wiekszosc terminow jest juz tam zajete:/ jedna sala jest juz czynna i jest ona na ok 150-200 osob a druga jest w tej chwili remontowana i bedzie czynna mniej wiecej od maja tego roku ma ona pomiescic ok 300 osob. przed salami jest miejsce z parasolami i laweczkami, wlasciciel jest bardzo mily mozna z nim sie dogadac i wszystko ustalic ceny naprawde bardzo przystepne...pozdrawiam
ceny tak ale obsługa do niczego i to wszystko z pozoru wydaje sie ładnie i pieknie,u nas nie przyszło ponad 10os.i musielismy zapłacic za te osoby(wyszło nas ponad 1000zł),nawet nie było mowy o jakich kolwiek negocjacjach że chociaż połowe ceny za nieobecne osoby.poza tym ja mówie do właściciela ze nie było tylu osób a On mówi że jego nie było i on nie liczył gości a obsługa powiedziała że tylko 2 salaterki rosołu zostało,bardzo nie rozumiem jakim cudem bo chyba skoro ma być tyle i tyle osób to sie gotuje na taką ilość,poza tym rosołu nam nie oddali bo w sumie nie było co a obsługa też nie wynosi zarzekał sie właściciel a na płycie z przyjecia widac że goście nie jedli wszystkiego wiec co sie stało z resztą jedzenia a żeby porzadek był na stołach to trzeba było iść do kuchni i prosić bo sprzatanie było ale tylko przy niektórych daniach gorących a tak to wypaciane talerze a to serwetki a to skórki po mandar.,bananach.jedynym plusem jest tylko to ze jedzenie pyszne.
Stary 2009-03-05, 09:22   #15
ewelcia1987
Przyczajenie

w zadnym lokalu nie oddaja pieniedzy za ludzi ktorzy nie przyjda, jesli ustala sie wczesniej ilosc osob to za tyle placisz...objezdzilam bardzo duzo lokali i praktycznie we wszystkich odrazu mowili ze jesli sie ustala ilosc osob nie ma pozniej mowy o oddaniu pieniedzy za te osoby ktore nie pojawily sie poniewaz jedzenie jest szykowane pod ilosc gosci zaproszonych a nie dopiero po ich przyjsciu... Teraz jest tzw"potwierdzenie" przybycia na wesele i po tym powinnas wiedziec ile osob przyjdzie napewno zeby nie placic za osoby ktore sie nie pojawia.
Stary 2009-03-05, 20:39   #16
galatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelcia1987 Pokaż wiadomość
w zadnym lokalu nie oddaja pieniedzy za ludzi ktorzy nie przyjda, jesli ustala sie wczesniej ilosc osob to za tyle placisz...objezdzilam bardzo duzo lokali i praktycznie we wszystkich odrazu mowili ze jesli sie ustala ilosc osob nie ma pozniej mowy o oddaniu pieniedzy za te osoby ktore nie pojawily sie poniewaz jedzenie jest szykowane pod ilosc gosci zaproszonych a nie dopiero po ich przyjsciu... Teraz jest tzw"potwierdzenie" przybycia na wesele i po tym powinnas wiedziec ile osob przyjdzie napewno zeby nie placic za osoby ktore sie nie pojawia.
wiem ,ze jest potwierdzenie i właśnie osoby potwierdzone nie przyszły
Stary 2009-08-07, 14:19   #17
prowl
Raczkowanie

GG do prowl

Może jakieś nowe opinie nt tego lokalu? Też mam tam wesele, widziałam 2 tygodnie temu jak wygląda przystrojenie stołu, potrawy (te na zimno) i podobało mi się. Właściciele wydają sie być bardzo ugodowi, oby to była prawda
Stary 2009-08-13, 09:13   #18
ona911
Rozeznanie

Ja też sie zastanawiam nad tym lokalem ...dzisiaj mam dostać więcej informacji ..bo chciałabym wiejski stół..a nie wiem czy tam robią.... itd itd...zobaczymy jak to będzie...

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 06:41   #19
prowl
Raczkowanie

GG do prowl

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Ja też sie zastanawiam nad tym lokalem ...dzisiaj mam dostać więcej informacji ..bo chciałabym wiejski stół..a nie wiem czy tam robią.... itd itd...zobaczymy jak to będzie...
No i jak, no i jak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 07:24   #20
ewelcia1987
Przyczajenie

witam...wiejski stól w katarzynce jest mozliwy....mam zdjecia z tego lokalu jesli ktoras z pan jest zainteresowana prosze pisac przesle na meila po jego podaniu zdjecia robilam podczas ogladania sali i po jej obejrzeniu zaklepalam termin:P ps dzis wyjezdzam wiec zjdecia bede wstanie przeslac w srode...pozdrawiam
Stary 2009-08-14, 07:53   #21
ona911
Rozeznanie

No i tak... na 2011 rok czerwiec i sierpień jest już cały zajęty ..czyli nici u mnie z wymarzonej daty ..zrobiliśmy rezerwacje na 2 lipca..stół wielski czy jak to się nazywa jest jak najbardziej możliwy..my zarezerwowaliśmy już na ta nową sale która będzie oddana do użytku we wrześniu tego roku i dopiero wtedy ją zobaczymy ..bo i wtedy będziemy w Polsce dopiero.. aha..jeszcze dla informacji podam ze jedna sala jest do 120 osób- ta starsza, a ta nowa będzie od 130..takie otrzymała informacje. Nie biorą żadnej zaliczki na 2011, Pani powiedziała, że to za dużo czasu i nie trzeba więc terminy jeszcze mogą się zwolnić trzeba tylko tego pilnować. Dla innych niewtajemniczonych ten lokal przez moją rodzinę jest sprawdzony więc rezerwując tam miejsce nie ryzykujemy- niedobrym jedzeniem czy czymkolwiek złym i właśnie takiego czegoś szukałam i przede wszytskim...normalne ceny a nie z kosmosu..tak jak w niektórych miejscach za nic specjalnego 220zł to kpina.. Pozdrawiam Wszystkich.. za miesiąc, po obejrzeniu sali odezwę się,porobię zdjątka i jak któraś z Was będzie zainteresowana to prześlę

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-04, 17:11   #22
orama_mm
Przyczajenie

GG do orama_mm

Witajcie wizażanki! Pojawiam się tu w celu wyszukania informacji własnie na temat domu weselnego "Katarzynka".Dokładni e chodzi mi o tą mniejszą salę.Dużą miałam okazje obejrzeć dokładnie,bo spędzalimy tam sylwestra.Jestem pod wielkim wrażeniem.Sala skromna ale bardzo ładna.Jest nowa,więc póki co bardzo czysto.Bez scisku można usadzić 250 osób.Jedzenie oczywiscie bardzo dobre.Obsługa w miarę.Jednak moje pytanie odnosi się do tej mniejszej sali.Dziewczyny ogłądałyscie, robiłyscie zdjęcia...Podzielcie się ze mną wrazeniami.Jak wasze odczucia a może już nawet dowiadczenia?Z miłą chęcią zobacze zdjęcia monia329(małpa)wp.pl Z góry dziękuję!
orama_mm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 11:00   #23
paciulka
Przyczajenie

GG do paciulka

orama ja byłam tam na 2 weselach i za tydzień znowu tam będę. Sala jest w porządku, ale nie na bardzo dużo osób. Ja byłam na dużych weselach( ponad 200 os) i było ciasno. Miejsca do tańczenia średnio. Jedzonko jest tam bardzo pyszne. wystrój taki sobie, ale może zmienili bo był tam ponoć remont. Lokal ten bardzo nam się podobał-mamy tam zamówiona sale tylko ta nowa, większą na przyszły rok. Jednym minusem jaki był w tej mniejszej sali to były ubikacje.Mam nadzieje ze zrobili coś z nimi, bo smród był niesamowity jak w czasie wesela zapchały się toalety. Ale nie bój się wszystko poza tym jest dobrze
paciulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 11:42   #24
micca24
Raczkowanie

Witam dziewczynki.....
Czy ktoś był ostatnimi czasy na weselu w Katarzynce (na tej nowej większej sali)??? Mamy zarezerwowana ta salę na wesele na przyszły rok, jednakże ostatnimi czas dochodzą nas słuchy, ze z jedzeniem jest ubogo, porcje małe.....kurcze sama juz nie wiem. Prz rezerwowaniu sali właściciele wspomnieli zdaje się ,ze 1 dnia jest obiad+4 dania a 2 dnia obiad+2 dania (jesli dobrze zrozumiałam), wydawało mi sie to wystarczając.......
Czy ktoś wie, czy jest możliwość modyfikacji menu, domówienia jakiś dań za ewentualna dopłata? czy ktoś na może przykładowe menu weselne z tego lokalu???
Będę wdzięczna za każde informacje.....
micca24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 15:14   #25
ona911
Rozeznanie

A to pierwsze słyszę że małe porcje... raczej ludzie sobie chwalą tamtejsze jedzenie..i ze smaczne i że wystarczająco..zwróć uwagę na to, szczególnie robiąc wesele w lecie..to raczej w czasie upału nikt nie będzie chciał się objadać gorącym jedzeniem..nie chcą jeść zimnego a co mówić o gorącym...ja też mam tam zarezerwowany termin na przyszły rok i w sierpniu chce się jeszcze tam wybrać i pogadać z właścicielami...i wtedy się dowiem co i jak... i wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak po prostu tam podjedziesz..albo zadzwonisz i dowiesz się u źródła..ile jest dań, jak wygląda porcja i czy jest możliwe zwiększenie ilości gorących posiłków
Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-05-26, 14:36   #26
micca24
Raczkowanie

No właśnie mnie tez te pogłoski troszkę zdziwiły.. pamiętam ze jak byłam na weselu w tej pośredniej sali 2 lata temu to tez wydawało mi się ,ze niczego nie brakowało....i ze wszystko było ok (poza foliowymi obrusami na drugi dzień ale to już szczegół do naprawienia).
W wolnej chwili spróbuję się tam wybrać i poproszę o jakieś przykładowe menu, bo kurcze coś nie mogę się dodzwonić.....
Dziękuję ona911 za odzew, troszeczkę mnie uspokoiłaś
Pozdrawiam
micca24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 14:47   #27
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez micca24 Pokaż wiadomość
No właśnie mnie tez te pogłoski troszkę zdziwiły.. pamiętam ze jak byłam na weselu w tej pośredniej sali 2 lata temu to tez wydawało mi się ,ze niczego nie brakowało....i ze wszystko było ok (poza foliowymi obrusami na drugi dzień ale to już szczegół do naprawienia).
W wolnej chwili spróbuję się tam wybrać i poproszę o jakieś przykładowe menu, bo kurcze coś nie mogę się dodzwonić.....
Dziękuję ona911 za odzew, troszeczkę mnie uspokoiłaś
Pozdrawiam
To jak już się dowiesz to daj znać bo sama jestem ciekawa..powiem Ci tylko tyle że mieliśmy w tym lokalu już 3 wesela i chrzciny i nigdy nikt na nic się nie skarżył dlatego ja się niczego nie obawiam

Razem od...

...a tego dnia...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-27, 10:08   #28
akema
Przyczajenie

w jakiej cenie jest lokal w katarzyncE???
akema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 15:09   #29
ptysioch
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie

Moje wesele odbyło sie właśnie w Katarzynce w 2008 roku. Było w tym "środkowym" żółtym lokalu, teraz otworzyli jeszcze jeden. Lokal oceniam bardzo wysoko. Cena naprawdę przystępna, jedzenia nikt nie był w stanie przejeść, bardzo często podawano gorące posiłki, a wszystko co zostało zabralismy do domu. Rozliczenie dopiero w poniedziałek po weselu, na spokojnie. Obsługa i właściciele bardzo mili. Drugi raz zdecydowałabym sie na ten sam lokal.
ptysioch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-01, 20:49   #30
mufine
Raczkowanie

Witam i ja właśnie zastanawiam się nad weselem w Katarzynce, zaproponowali nam tą mniejszą sale numer jeden i też słyszałam o małych porcjach i cena na przyszły rok wzrośnie o ok. 10 zł Kurcze nie wiem właśnie bo ładniejsza jest druga sala ale za duża jak dla 100 osób... Plusem jest jeszcze to, że owoce są w cenie już no i cena atrakcyjna. Proszę o więcej opinii.
mufine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości