![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie
witam wszystkie wizażystki,jestem nowa na tym forum i jeszcze bardzo nie moge połapac co i jak,tak wiec odrazu przejde do pytania,które jest skierowane do lublinianek(chociaz nie konieczne,jesli ktos cos wie na temat mojego zapyt.to bede wdzieczna za info):czy ktos wie cos na temat tego lokalu katrzynka w bogucinie,czy jest on wart polecenia,jakie jest tam jedzenie,wystroj sali???
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: lokal katarzynka w bogucinie/lubelskie
Cytat:
Zapraszam na Lubelskie Panny Młode cz. IV. Na pewno tam znajdziesz odpowiedź a wydaje mi się, że nawet jedna z nas organizuje tam wesele w 2009roku. Także zapraszamy ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja byłam tam na weselu i pamiętam tylko jedno że było baaaardzo ciasno. nie wiem na ile osób organizujesz wesele ale jak nie za duże to lokal całkiem ok. ale powtarzam nie duze wesele ok! sala do tanczenia jest mała. dekoracji nie pamiętam ale pamiętam że lokal w środku jest obity dechami czy jakąś boazerią jak w wiejskiej chatce. wesele było ok, jedzenie tez, tylko ta ciasnota tak mnie rozczarowała ale ja bylam na większym weselu tam i troszkę upchali nas jak sardynki w puszce.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedz. jeszcze tam nie byłam,byłam ale w tej nowszej a pani zaproponowała nam własnie zrobienie przyjecia w tej starszej a osób to tak ok.80.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
.
Ty i ja, najmniejsze państwo świata. ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html Edytowane przez pokropce Czas edycji: 2008-12-17 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
na 80 osób to w sam raz tak max ok 150 ( i to już będzie się odczuwało ciasnotę) ja tam miałam robić swoje wesele ale że u mnie ok 200 osób wyszło to zrezygnowalam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
I ja pojadę obejrzeć ten lokal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
W Katarzynce bawiłam się w zeszłym roku - wesele było na 100 osób w nowej sali - miejsca sporo, secena dla zespołu (na zdjęciu poniżej), jedzenie dobre, obsługa w miarę.
Jeżeli chodzi o jedzenie sam fakt że tam je dużo kierowcóe TIRów świadczy o tym że jedzenie tam jest dobre ![]() Oto zdjęcie sceny w Katarzynce (zdjęcie ze strony zespołu REMIX) http://zespol.remixpw.com/images/32.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
[quote=aniamalus;10613969]W Katarzynce bawiłam się w zeszłym roku - wesele było na 100 osób w nowej sali - miejsca sporo, secena dla zespołu (na zdjęciu poniżej), jedzenie dobre, obsługa w miarę.
Jeżeli chodzi o jedzenie sam fakt że tam je dużo kierowcóe TIRów świadczy o tym że jedzenie tam jest dobre ![]() tak zgadzam sie jedzenie dobre,ale obsługa jest fatalna,panie kelnerki odwaliły panienszczyzne,kiedy nie było alkoholu na stolach mąż poszedł poprosić o roznoszenie bo była umowa ze one sie tym zajmą,to sie rozchonożyły i zaczeły stawiać po 2 butelki a kiedy poszłam do kuchni to siedziały na stołach z nogą założoną na nogę z kubeczkiem czegos do picia;o wszystko trzeba było sie prosic;lokal tak ale obsługa to najlepiej własna wynajeta bo wie sie za co sie płaci a nie patrzec trzeba na nadąsane damy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
w lokalu Katarzynka sa 2 nowe sale nie sa one obite dechami tak jak napisala jedna z pan...sama biore slub w kwietniu 2010 roku i razem z narzeczonym zarezerwowalismy tam termin juz w styczniu poniewaz wiekszosc terminow jest juz tam zajete:/ jedna sala jest juz czynna i jest ona na ok 150-200 osob a druga jest w tej chwili remontowana i bedzie czynna mniej wiecej od maja tego roku ma ona pomiescic ok 300 osob. przed salami jest miejsce z parasolami i laweczkami, wlasciciel jest bardzo mily mozna z nim sie dogadac i wszystko ustalic ceny naprawde bardzo przystepne...pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
w zadnym lokalu nie oddaja pieniedzy za ludzi ktorzy nie przyjda, jesli ustala sie wczesniej ilosc osob to za tyle placisz...objezdzilam bardzo duzo lokali i praktycznie we wszystkich odrazu mowili ze jesli sie ustala ilosc osob nie ma pozniej mowy o oddaniu pieniedzy za te osoby ktore nie pojawily sie poniewaz jedzenie jest szykowane pod ilosc gosci zaproszonych a nie dopiero po ich przyjsciu... Teraz jest tzw"potwierdzenie" przybycia na wesele i po tym powinnas wiedziec ile osob przyjdzie napewno zeby nie placic za osoby ktore sie nie pojawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Może jakieś nowe opinie nt tego lokalu? Też mam tam wesele, widziałam 2 tygodnie temu jak wygląda przystrojenie stołu, potrawy (te na zimno) i podobało mi się. Właściciele wydają sie być bardzo ugodowi, oby to była prawda
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja też sie zastanawiam nad tym lokalem ...dzisiaj mam dostać więcej informacji ..bo chciałabym wiejski stół..a nie wiem czy tam robią.... itd itd...zobaczymy jak to będzie...
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
witam...wiejski stól w katarzynce jest mozliwy....mam zdjecia z tego lokalu jesli ktoras z pan jest zainteresowana prosze pisac przesle na meila po jego podaniu zdjecia robilam podczas ogladania sali i po jej obejrzeniu zaklepalam termin:P ps dzis wyjezdzam wiec zjdecia bede wstanie przeslac w srode...pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
No i tak... na 2011 rok czerwiec i sierpień jest już cały zajęty ..czyli nici u mnie z wymarzonej daty
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witajcie wizażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
orama ja byłam tam na 2 weselach i za tydzień znowu tam będę. Sala jest w porządku, ale nie na bardzo dużo osób. Ja byłam na dużych weselach( ponad 200 os) i było ciasno. Miejsca do tańczenia średnio. Jedzonko jest tam bardzo pyszne. wystrój taki sobie, ale może zmienili bo był tam ponoć remont. Lokal ten bardzo nam się podobał-mamy tam zamówiona sale tylko ta nowa, większą na przyszły rok. Jednym minusem jaki był w tej mniejszej sali to były ubikacje.Mam nadzieje ze zrobili coś z nimi, bo smród był niesamowity jak w czasie wesela zapchały się toalety. Ale nie bój się wszystko poza tym jest dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki.....
Czy ktoś był ostatnimi czasy na weselu w Katarzynce (na tej nowej większej sali)??? Mamy zarezerwowana ta salę na wesele na przyszły rok, jednakże ostatnimi czas dochodzą nas słuchy, ze z jedzeniem jest ubogo, porcje małe.....kurcze sama juz nie wiem. Prz rezerwowaniu sali właściciele wspomnieli zdaje się ,ze 1 dnia jest obiad+4 dania a 2 dnia obiad+2 dania (jesli dobrze zrozumiałam), wydawało mi sie to wystarczając....... Czy ktoś wie, czy jest możliwość modyfikacji menu, domówienia jakiś dań za ewentualna dopłata? czy ktoś na może przykładowe menu weselne z tego lokalu??? Będę wdzięczna za każde informacje..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
A to pierwsze słyszę że małe porcje... raczej ludzie sobie chwalą tamtejsze jedzenie..i ze smaczne i że wystarczająco..zwróć uwagę na to, szczególnie robiąc wesele w lecie..to raczej w czasie upału nikt nie będzie chciał się objadać gorącym jedzeniem..nie chcą jeść zimnego a co mówić o gorącym...ja też mam tam zarezerwowany termin na przyszły rok i w sierpniu chce się jeszcze tam wybrać i pogadać z właścicielami...i wtedy się dowiem co i jak... i wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak po prostu tam podjedziesz..albo zadzwonisz i dowiesz się u źródła..ile jest dań, jak wygląda porcja i czy jest możliwe zwiększenie ilości gorących posiłków
![]() Pozdrawiam
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
No właśnie mnie tez te pogłoski troszkę zdziwiły.. pamiętam ze jak byłam na weselu w tej pośredniej sali 2 lata temu to tez wydawało mi się ,ze niczego nie brakowało....i ze wszystko było ok (poza foliowymi obrusami na drugi dzień
![]() W wolnej chwili spróbuję się tam wybrać i poproszę o jakieś przykładowe menu, bo kurcze coś nie mogę się dodzwonić..... Dziękuję ona911 za odzew, troszeczkę mnie uspokoiłaś ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
w jakiej cenie jest lokal w katarzyncE???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
Moje wesele odbyło sie właśnie w Katarzynce w 2008 roku. Było w tym "środkowym" żółtym lokalu, teraz otworzyli jeszcze jeden. Lokal oceniam bardzo wysoko. Cena naprawdę przystępna, jedzenia nikt nie był w stanie przejeść, bardzo często podawano gorące posiłki, a wszystko co zostało zabralismy do domu. Rozliczenie dopiero w poniedziałek po weselu, na spokojnie. Obsługa i właściciele bardzo mili. Drugi raz zdecydowałabym sie na ten sam lokal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam i ja właśnie zastanawiam się nad weselem w Katarzynce, zaproponowali nam tą mniejszą sale numer jeden i też słyszałam o małych porcjach i cena na przyszły rok wzrośnie o ok. 10 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.