|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Iriver e100- mp3 :)
Ma moze ktoraś z Was ten mp3??? zastanawiam sie nad zakupem ciekawa jestem jak słuzy kobiecie
![]() iriver E100 : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Iriver e100- mp3 :)
Mam ten odtwarzacz, jednak go już nie używam, został odstawiony w kąt.
Ogólnie bardzo kobiecy odtwarzacz, jakość odtwarzanej muzyki b. dobra, jednak do oglądania zdjęć czy filmików, to już raczej się nie nadaje,w końcu to odtwarzacz mp3, a nie mp4. Nieduży, poręczny, zmieści się w kieszeni kurtki lub kieszeni. Świetny dla biegaczy. Niestety po 4 miesiącach użytkowania wyświetlacz zepsuł się (w wyniku ciągłych upadków) i w końcu go zdradziłam na rzecz mp4 Philipsa, bo lubiłam iRivera.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo chyba nie masz pojęcia co to mp4 ani odtwarzacz "mp4"
![]() Plików mp4 nie odtwarza ani jeden ani drugi, za to w potocznym znaczeniu, odtwarzaczami mp4 są obydwa i każdy inny, multimedialny. To, że filmy i zdjęcia na jednym ogląda się gorzej a na innym lepiej, to już zupełnie inna sprawa. Co do E100, było kilka nieprzyjemnych niespodzianek, ale nic poważnego. Filmy trzeba konwertować (trwa to ok. 20 minut), z tekstów usuwać polskie znaki bo inaczej pojawiają się krzaczki (na szczęście znalazłem do tego program) a lista wykonawców układa się w jakiejś zupełnie bezsensownej kolejności. Na początku miałem też problem z ciągłym zawieszaniem się ale nie wiem czy to wina oprogramowania, czy moich plików; w każdym razie, problem po kilku dniach zniknął. I to chyba wszystko. Jest poręczny, dobrze zaprojektowany, dźwięk jest w porządku, nic nie trzeszczy, nie ma problemów ze sterowaniem (nawet z odtwarzaczem w kieszeni) ani z menu (wygodne, estetyczne i po polsku). Nie wiem jak u niego z kobiecością, ale ja jestem zadowolony ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm chyba go kupie
![]() ![]() ![]() ale jeszcze jedna sprawe mam;] marzy mi sie białały ![]() To pytanie ogolnie do dziewczyn ktore posiadja białe odtwarzacze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
w sumie za tę cene...
wolałabym troszkę dołożyć i kupić iPod'a ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam w posiadaniu iPoda Nano 2GB i przy skonwertowaniu piosenek wchodziło ich ponad 400 + zdjęcia i gry z iTunes Store. Taki zwykły Nano 2GB w sklepie Apple'a kosztuje 489zł W empiku iRiver kosztuje około 400zł. Ostatnio sama sprzedawałam na all tego iRivera, więc podsumowywałam oba sprzęty względy ceny ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja znalazłam Irivera e100 za 200zł, a najtanszy iPod jaki widziałam kosztował 430zł;] takze połowa zostaje w kieszeni ![]() nie che az tak duzo wydac na mp3, jeszcze rok temu kupiłabym bez zastanowienia, ale teraz wiem ze mp3 łatwo zgubić, poniszczyć lub sie po prostu nim znudzic;] wiem bo wszystkie te etapy przerabiałam;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A chyba, że kupujesz inaczej niż w sklepie.
To zmienia postać rzeczy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.