|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
puszystość
Witam,
Nie wiem jak widziana jest na forum osoba o płci męskiej, ale co mi tam, najwyżej dostanę chłostę Otóż Drogie Panie, mam w mym odczuciu straszliwy problem. Zaczęło się to już jakiś czas temu, mianowicie moje włosy strasznie się przetłuszczają. Obecnie jestem zmuszony myć je codziennie, czasami co dwa dni. Po umyciu występuje tzw. "szopa". Włosy są tak puszyste, że nie wiem co z nimi zrobić. Help... Używam szamponu Head & Shoulders do włosów przetłuszczających się. Kolejna tragedia powiązana z powyższą - zauważyłem poważne oznaki łupieżu, a na szamponie wylukałem tekst "Przy regularnym stosowaniu widoczne oznaki łupieżu"- czyli co, mam zmieniać szampon co jakiś czas? :| Warto dodać, że jestem w okresie dojrzewania.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: puszystość
Hmm, nie, żebym była specjalistką, ale mógłbyś przygładzić włosy stosowaniem serum z jedwabiu do włosów.
Rzuć koniecznie Head & Shoulders, kup Nizoral. Mi kiedyś bardzo pomógł ![]() A jak już pozbędziesz się łupieżu to może spróbuj z szamponami dla dzieci
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: puszystość
Dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Otóż Drogie Panie, mam w mym odczuciu straszliwy problem. Zaczęło się to już jakiś czas temu, mianowicie moje włosy strasznie się przetłuszczają. Obecnie jestem zmuszony myć je codziennie, czasami co dwa dni. Po umyciu występuje tzw. "szopa". Włosy są tak puszyste, że nie wiem co z nimi zrobić. Help... Używam szamponu Head & Shoulders do włosów przetłuszczających się. Kolejna tragedia powiązana z powyższą - zauważyłem poważne oznaki łupieżu, a na szamponie wylukałem tekst "Przy regularnym stosowaniu widoczne oznaki łupieżu"- czyli co, mam zmieniać szampon co jakiś czas? :| Warto dodać, że jestem w okresie dojrzewania.