|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kambodza
Co myslicie o wakacjach w Kambodzy ... ja mysle ze jest to bardzo interesujacy kraj z wieloma zabytkami i bogatej kulturze... Trudno sie dogadac ale czytalam ze ogolnie spoko !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kambodza
Ja wyprawę do Kambodży połączyłam z Wietnamem, Laosem i Tajlandią. I muszę Ci powiedzieć, że jeśli będę miała jeszcze kiedyś okazję tam wrócić, zrobię to na pewno. Piękny kraj, bardzo biedny, ale ludzie uśmiechnięci i otwarci ... Angkor rzuciła mnie na kolana. Wrażenie niesamowite .... Po krótce dodam, że za 1USD w Kambodży jadłam pyszne curry z ryżem (najlepsze jakie jadłam do tej pory) ... Serdecznie polecam!
![]() Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2009-01-22 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kambodza
Cytat:
jak z nieba mi spadłaś! plis wyjaw szczegóły tej wycieczki! mam wielką ochotę na Tajlandię na własną rękę- może jednak lepiej z biurem podróży- jak to wygląda na miejscu...czy to prawda, że potrzebna jest wiza i szczepionki? wyjaw wszystkie szczegóły ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.