|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szarlotka z lodami waniliowymi ;D
Dziewczyny, pomóżcie!
![]() Wczoraj w Ikei stała za mną pani, która pachniała... jabłkami z cynamonem polanymi sosem waniliowym. ![]() Chciałam zapytać, czym tak pachnie, ale nie do końca byłam pewna, czy to od niej dochodził ów zapach. ![]() Podejrzewam, że to jakaś nowość, bo po prostu UWIELBIAM słodkie zapachy i na pewno nie przeszłabym obok takiego obojetnie a na mniej znaną markę perfum raczej ta pani nie wyglądała, choć może, może... Czy któraś z Was podejrzewa chociaż co by to mogło być??? One były niesamowicie słodkie (ale nie mdłe), apetyczne, ale jednocześnie lekkie, nie jak np. Lempicka. Postanowiłam pozbyć się wszystkich zapachów z mojej półki, jesli zdobędę te perfumy. ![]() To jest to! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: szarlotka z lodami waniliowymi ;D
Wow! Ale mi podziałaś an wyobraźnię Czarnulko! Mniam mniam
![]() Ostatnio wachałam coś przypadkiem w Sephorze i oszalałam - Celine Oriental Summer - niesamowity, rzadko spotyka się tak słodkie zapachy, a jednocześnie tak lekkie i orzeźwiające... Buziaczki ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Słuchaj, przy TAMTYM Pure Wish oraz Angel Innocent W OGÓLE nie są słodkie!!!
Poza tym to naprawdę było apetyczne! Jakby ktoś właśnie upiekł jabłka z odrobiną cynamonu i całą masą cukru waniliowego. ![]() PO prostu oszalałam! A dziś w nocy sniła mi się Sephora i wąhanie buteleczek w poszukiwaniu. ![]() Chyba zwariuję, jeśli nie odnajdę tego zapachu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale dla mnie dokładnie taki zapach ma Joop All About Eve. Nawet opisałam je w KW jako szarlotkę. Mnie ten zapach na początku męczy (za dużo tych jabłek), potem jest OK, ale na to potem jak dla mnie trzeba zbyt długo czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie, nie, All abiut Eve znam, bo kiedyś sama używałam, ale to cos zupełnie innego.
O wiele bardziej słodkie no i ta wanilia! ![]() To chyba rzeczywiście jaką nowość. Chyba przejdę się po perfumeriach. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.