|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Targi w Krakowie - czy to dla zwykłych śmiertelników?
Przeczytałam zapowiedź i bardzo się ucieszyłam że wreszcie coś w Krakowie dopóki nie zobaczyłam ceny - 80 zł.
Rozumiem że może profesjonalista da, ale taka szara obywatelka, któa miała ochotę na tanie i duuuże opakowania niektórych specyfików to sobie podaruje, oj tak tak. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Targi w Krakowie - czy to dla zwykłych śmiertelników?
no tak zgadza 80 zł ,juz widze te" tłumy"
ale zdaje sie ze to ten sam organizator który za zgłoszenie do konkursu makijazy kazał zapłacic sobie 50 zł ,chyba mieli mało chętnych skoro za wjazd na ta imprezę chca 80 zł. dla mnie sprawa jest jasna ktoś chce zarobic i mam nadzieje ,że sie przejdzie. pzdr. paula |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
To chyba jakis zart? Moze to za wyklady te 80zl? Normalnie wejscie na targi kosztuje ok 10zl...
Jak 80 to by byla tragedia - w Warszwie nie bylam i tak liczylam na Krakow... Ale 80 zl nie zaplace chocby w tym mi dali obiad z Amadeusza! To skandal;( |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
A, jesli to prawda to zycze im, zeby z jakiegos powodu musieli wszystko odwolac i wyplacic odszkodowania wystawcom:/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.