|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak domowym sposobem wybielić paznokcie?
Jak domowymi sposobami wybielić paznokcie?
Szybko, tanio no i skutecznie. Koniec paznokcia zabarwił mi się od samoopalacza i ma pomarańczowy kolorek a jutro Sylwester? Może coś mi poradzicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak domowym sposobem wybielić paznokcie?
Widziałam na jednym filmiku z Youtube'a, że dziewczyna polecała wcisnąć paznokcie w przekrojoną na pół cytrynę, ale nie wiem, czy jeden raz pomoże. Możesz spróbować ^^
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm może spróbuj białej kredki do paznokci? Może zamaskuje
Możesz też pomalować pazurki na ciemny kolor na sylwestra, wtedy nikt nie zauważy, że masz upaćkane samoopalaczem Znając moją porywczość to ja obciełabym paznokcie <lol> a potem rozpaczała co najlepszego zrobiłam Edytowane przez Girl1411 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:24 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuje z cytrynką
Może coś da Kredką próbowałam ale szybko mi schodzi. Napiszę Wam jutro jaki efekt dało ) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Astarte_ zainspirowała mnie cytryną i kupiłam kwasek cytrynowy - efekt: płytka i skórki dookoła paznokcia zostały wybielone
końcówka paznokcia niestety przegrała z samoopalaczem ale i tak po tym kwasku jest o wiele bielsza. Myślę, że biała kredka wystarczy już... A i dziękuję dziewczynki!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że się udało chociaż trochę
udanej zabawy^^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.