|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pogrubiający tusz do ślubu???
W sierpniu mam ślub i makijaż planuje zrobić sama. Nie wiem jednak jaki tusz byłby do tego najlepszy, mama długie rzęsy i chodzi mi o tusz pogrubiający. Pomóżcie mi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pogrubiający tusz do ślubu???
Ja stosuję Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils. Daje efekt sztucznych rzęs i jest bardzo trwała.
Jeżeli chcę mieć mocno wytuszowane rzęsy to robię tak: 'ściągam' ze szczoteczki nadmiar tuszu (np jak wyciągam ją z opakowania to jedną stronę przyciskam do brzegu pudełaczka) i dokładnie tuszuję rzęsy. Bardzo ważne jest żeby dokładnie je rozczesać. potem pudruję je delikatnie pudrem (taki w kamieniu też może byc) i tuszuję po raz drugi, również pilnując aby ściągnąć nadmiar mascary. Inaczej sie skleją. Po takim wytuszowaniu są śliczne, gęste i sprawiają wrażenie jakbys miała ich niesamowicie dużo. Mozesz też użyć czarnej konturówki i pomalować nią kreskę 'w rzęsach'. to jest trudne ale warto poćwiczyć - efekt jest niesamowity bo optycznie zagęszcza rzęsy ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ile taka mascara kosztuje? bo ja też uwielbiam gruuuube rzęsy ale jak dotychczas nie trafiłam jeszcze na dobrą mascarę...
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
okolo 135 PLN ale warta swojej ceny - super pachnie i dlugo mozna ja uzywac - szczegolnie jak troche 'podeschnie' super glube rzesy wychodza
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.