|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dobór fryzurki dla mnie!
Witam.
Bardzo proszę o pomoc w doborze fryzurki dla mnie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobór fryzurki dla mnie!
Dobrze wygladasz w swojej fryzurze .....ale poleciła bym bardziej wyostryc grzywke.....i ogolnie ja postrzepic razem z całam pryzurka tak by włosy uniosły sie ku górze.....fryzura bedzie bardziej energiczna ....włosy układac zelem lub gumą....jesli powiesz fryzjerce ze prosisz o fryzurę na chłopczycę bedzie wiedziała co zrobic
udaj sie do dobrej fryzjerki pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Mała Metamorfoza :))) proszę o rady!!!
Witam.
Potrzebuję pilnie zmiany chciałabym wyglądać ładnie, kobieco ![]() Teraz wyglądam sobie jak na zdjęciu ![]() Mam 164cm wzrostu i ważę 55kg. Włosy czarne, farbowane lekko za ucho, grzywka nad brwiami, raczej już prosta cienkie, kompletnie nie podatne na układanie ![]() Makijażu brak - nie umiem się malować ![]() Okulary na nosie na soczewki nie zamienię bo nigdy w życiu nic sobie do oka nie włożę ![]() Po ciąży został mi brzuszek więc pasowałoby go jakoś maskować ![]() Ubieram się raczej na sportowo bo w takich ciuchach dobrze się czuję. Najczęściej chodzę w dżinsach, swetrach, golfach i t-shirtach. Obuwie tylko na płaskim obcasie. Kilka razy eksperymentowałam z czymś wyższym ale zawsze się kończyło tak samo buty szły w kąt. Moje stopy preferują tylko płaskie, wygodne obuwie Z biżuterii noszę tylko małe kolczyki w uchu i obrączkę i nosze tylko złoto moje ciało nie toleruje srebra i innych metali...Proszę o rady co zmienić w wyglądzie i sposobie ubierania żeby wyglądać kobieco
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja Mała Metamorfoza :))) proszę o rady!!!
Moim zdaniem grzywka jest "zaciężka" ja bym ją troszke przerzedziła. I wydaje mi się, że wystarczy tylko przypudrowac nosek umalować oczy zwykłym tuszem i będzie ładnie
Chociaż i tak już jest
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A może jednak troche biżuterii? Nie tolerujesz metali, ale jest teraz bardzo dużo biżuterii z tworzywa i kamienii naturalnych, plolecam Dublon, to jest włoska firma z tego co kojarze i mają bardzo porządne wykonania, korale są robione np z takiego dziwnego tworzywa że przypomina szkło, ale nie jest zimne za to ciężkie i pełne w środku, nie takie bazarkowe puste koraliki.
http://www.amora.pl/dublon-korale-cz...2-p-11571.html http://www.amora.pl/dublon-korale-kolorowe-p-10360.html ten jest z kamieni naturalnych http://www.amora.pl/dublon-naszyjnik...0-p-10553.html a ten z masy perłowej, mam taki żółty, super na lato było Wydaje mi się że można tą biżuterię dostać w Galerii Centrum, ja kupuje w tym sklepie co linkuje.
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
mnie jawisz się jako niewysoka filigranowa czarnulka W krótkiej fryzurce Ci uroczo ale jeśli chcesz nabrać troche kobiecości zapuść włosy a grzywke zrób lekką i cieniowaną na bok.Twarz masz raczej okrągłą więc taka fryzurka Ci ją optycznie wydłuży.Skoro nie umiesz się malować to może być to twój najlepszy atut - naturalność Widzę że masz łądną cerę a tyle dzieczyn teraz nie wychodzi z domu bez make up'uJesli jednak chciałabyś pznać technikę makijażu polecam forum Moje Makijaże A odemnie po krótce jak malować powieki taki artkuł przydatny :http://www.zeberka.pl/art.php?id=797&b=1 Na wieczór dobrze jest mieć taki gadzet jak bronzer Tu również fillmik jak się z nim obchodzić http://www.uroda.bighost.pl/jak_nakladac_bronzer.htm Aaa..jeszcze zapomniałabym o stroju ![]() Z pewnością musisz swoją szafę bezzwłocznie wyposażyć w: -słynną "małą czarną" -żakiet -dżinsy -biała koszula(z mankietami,z żabotami Modne są w stylu retro) -tuniki(wydłużają sylwetkę tuszują "boczki")Najlepiej kupić prostą a do tego dodać szeroki pas pod biust Podkreśli kształty )-skoro nie lubisz szpilek to noś płaskie ale nie całkiem! może chociaż na kaczuszce zawsze inaczej noga wygląda.-czarne szerokie spodnie z długimi nogawkami wydłużają nogi(przydadzą się na każdą okazję) -spódnica Jeśli jesteś dość szczupła polecam "ołówkową" czyli taką z wyższym stanem -dodatki:apaszki,kolczyki, wisory-urozmaicają stroje.Tylko pamiętaj lepiej mniej błyskotek niż za dużo! Bardzo fajne są wyroby hand made i nie są drogie Pełno znajdziesz na allegro Nie wiem co jeszcze może dziewczyny coś jeszcze dodadzą Odwiedz również forum Moda jak i pod forum i wątek My style diary-dziewczyny tam wstawiają zdjęcia i zestawiają ciuchy Dają dużo cennych rad na temat dotyczących trendów. Pozdrawiam
dbam o włosy i skóre - naturalnie )Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-01-08 o 19:49 Powód: post pod postem |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że powinnaś ubierać się w weselsze kolory-na dwóch zdjęciach masz na sobie coś czarnego. Mi też kiedyś podobało się wszystko co czarne, ale zaczęłam kupować kolorowe ubrania
Nigdy nie miałam nic seledynowego, a teraz wszyscy się zachwycają tym, jak wyglądam w nowej bluzce Będziesz weselsza i pełna energii(tak Cię będą odbierać inni) uwierz mi
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie myśle... może jakieś fantazyjne ramki do okularów w fajnym kolorze...
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie!
Postaram się zastosować do Waszych rad ![]() Z ciuchami niestety pomalutku ponieważ mój budżet nie pozwala na wielkie szaleństwa
|
|
|
|
#11 |
|
korzonek
|
Witam
![]() Na Twoim miejscu spróbowałabym z innym kolorem włosów - troszkę jaśniejszym, naturalnym, może lekkie pasemka? Włosy zapuściłabym - moim zdaniem bardzo korzystnie by to wyglądało, gdybyś dobrała później jakąś kobiecą fryzurkę Swoje zdanie argumentuję tym, że piszesz, że chcesz wyglądać bardziej kobieco - długie włosy zawsze kojarzą się z kobiecością Co do grzywki to teraz bym ją wystrzępiła i przerzedziła, a później zapuściła i przycięła na bok, tak by najdłuższa część sięgała do ucha.Poza tym jeśli na pewno nie chcesz soczewek to sugerowałabym oprawki lżejsze, nie grube i plastikowe i jaśniejsze. Kolory ubrań też zmień na weselsze ![]() Twój aktualny wygląd Cię mocno postarza i zakrywa ładną buzię ![]() Jeśli chodzi o soczewki to gdy okulistka po raz pierwszy sama mi je zakładała to trwało to chyba z 15 min na każdą, a kobieciny o mało nie pobiłam. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez soczewek - bardzo ułatwiają życie, a jak się dojdzie do wprawy w zakładaniu to nie stanowi to żadnego problemu. Jeśli chodzi o zakładanie i ściąganie to chyba nikomu nie dałabym sobie tego zrobić, ale sama spokojnie to robię. Noszę soczewki już od paru lat
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
ja bym Cie widziala w loczkach a'la małgorzata foremniak. fryzura byla by lekka i zwiewna http://www.dziennik.pl/files/archive...um__52310l.jpg
http://www.polki.pl/work/privateimag...ts/E/13875.jpg pisze jeszcze jeden bo niestety nie moge edytowac?! ![]() co do soczewek sadze ze powinnas sie przekonac , sama tez nosze od roku. na poczatku zeby wstadzic do oka byla ragedia ale uporalam sie i teraz zalozenie zajmuje mi 30 sek. koniecznie makjiaz. kobieta z makijazem czesto jest nie do poznania. sama wiem po sobie jestem szara myszka bez makijazu przede wszystkim chodzi o rzesy- sa jasne i wyglada jak bym ich nie miala.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-05-15 o 11:00 Powód: post pod postem |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o loczkach... nawet pytałam się fryzjerki o nie... ale mi nie zrobi bo mam zafarbowane włosy
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor?????????????????
Drogie wizażanki
![]() Wybieram się dziś do fryzjera pofarbować się ![]() Jaki kolor będzie mi najbardziej pasował? Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

)
zawsze inaczej noga wygląda.

Nigdy nie miałam nic seledynowego, a teraz wszyscy się zachwycają tym, jak wyglądam w nowej bluzce