|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Grecja-KOKINO NERO- kto był??Witam,
czy był ktoś z Was w Grecji w Kokino Nero?? Jak Wam się podobało?? Jakieś spostrzeżenia?? Od jakiego organizatora jechaliście, jeśli można wiedzieć?? Gdyby był ktoś tak miły bardzo prosiłabym o zdjęcia tamtych okolic... Pytam, gdyż zastanawiam się nad wyjazdem w tamte stronki...za wszelkie odpisy będę wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grecja-KOKINO NERO- kto był??
Ja byłam i powiem jednym zdaniem - DZIURA TOTALNA. Nigdy tam już nie chcę wrócić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wrażenia podobne jak we wpisie wcześniej, jeśli chodzi o sklepy to są to same kramy, oprócz tego tawerny, jakaś knajpa. Okolica ładna i spokojna, plaża kamienista, atrakcji BRAK
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zachęcam do obejrzenia mojego bloga o pobycie w kokkino nero i wogóle w Grecji http://niezapomnianepodroze.blox.pl/...KINO-NERO.html
![]() |
#5 |
Pani Buka
|
ja byłam w ramach wyjazdu organizowane przez moje LO w 2007r.
wyglądało to tak, że co drugi dzień spędzaliśmy na plaży, a co drugi była wycieczka w różne miejsca w Grecji - Ateny, Delfy, Meteory (to zrobiło na mnie największe wrazenie). pierwszy raz byłam wtedy w jakimś śródziemnomorskim kraju więc dla mnie to wyglądało bajkowo - lazurowa woda, palmy, skały... ![]() ale fakt, to bardzo maleńka miejscowość - kilka sklepów i ulic na krzyż. warunki noclegowe mieliśmy przeciętne. były jakieś restauracje, gdzie można było spokojnie coś zjeść. plaża niestety kamienista, ale da się to przeżyć.. mam poza tym wrażenie, że nikogo poza mieszkańcami i grupą z naszej szkoły tam nie było ![]() w samej miejscowości rzeczywiście poza plażowaniem nie ma nic do roboty, ale jeśli masz możliwość dokupienia jakichś wycieczek fakultatywnych albo dodatkowego zwiedzania na własną rękę, to czemu nie. aaa, i co ciekawe - można było dogadać się gdzieniegdzie po polsku ![]() ![]() także wszystko zależy od tego jakie masz doświadczenie w podróżach, wymagania i oczekiwania.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
misienka, wybieram się w sierpniu do Kokino. Możesz powiedzieć jak tam jest z bankomatem żeby wypłacić pieniądze? Kolega mi mówił że nie ma ale on był w 2009r. więc może coś się zmieniło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej,
mam pytanie do osób, które były już w kokino nero: jak jest z tym bankomatem? i wiecie może coś o apartamentowcach: Jiana, Muses i Anastasiou. Wybieramy się w tym roku pierwszy raz do kokino i nie wiemy co wybrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.