|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() problem z podnieceniem
Witam mam priblem z podnieceniem. Kiedyś miałam na mojego TŻ bardzo duża ochote i zazwyczaj kiedy ktoś był w domu itp.. i zawsze mi odmawiał ... już wkońcu przestałam nalegać i znów jestem tą dziewczyną dla której na pierwszym miejscu jest partner a ja sie nie licze. I już teraz nie mam takiej szaelczej ochoty, a nawet jeżeli troche znajde to jakoś tak wychodzi że mój TŻ mówi Że on chce się kochać "on na mnie" a ja mówie że chce inaczej bo wiem że jak jastem na górze to mam wiecej orzyjemności. Już nie cieszy mnie to jak dawniej .. Niewem co mam zrobic.. Wczoraj napisałam do TŻ by może pouprawiać sex przez telefon a on sie zgodził..Na piewszego smsa odpisał a juz na drugiego napisał ze niewie co ma napisac woli na żywo ..
![]() pomóżcie !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z podnieceniem
wydaje mi sie, ze to nie tyle problem z podnieceniem, co problem z waszym zwiazkiem. wzajemne relacje ulegly jakiemus ochlodzeniu. piszesz, ze czujesz sie odtracona.. porozmawiajcie szczerze (nie przez smsy). powinno pomoc. powodzenia!
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czy zaczęłaś może brać pigułki? A może jeszcze doszły jakieś inne problemy, stresy, nerwy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli to tabletki, to jak najszybciej udaj się do ginekologa! Musisz na siebie uważać ![]() Postaraj się zastanowić przez co tak się dzieje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
mój TŻ ostatnio się ogromnie zdziwił, bo pierwszy raz w życiu powiedziałam mu, że sorry dziś nie
![]() Ostatnio mam dużo stresów i ostatnią rzeczą, na którą mam ochotę jest seks. Nawet kiedy już się kochamy, nie potrafię uciec myślami od dręczących mnie problemów. Więc TŻ jak kocha, to musi wytrzymać ![]() W Twoim przypadku wdaje mi si jednak, że sprawa leży w czym innym. Rozmowa spokojna, w cztery oczy... Poza tym nie każdy facet lubi różne formy zabawy, np. mój TŻ też nie lubi, kiedy spoufalam się z nim w ciągu dnia, kiedy wszyscy są w domu ani tym bardziej seks przez telefon by go nie ruszał
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kochani...Mam podobny problem..Nie moge w ogole dojsc ze swoim chlopakiem...Niby mnie strasznie pobudza,strasznie chce sie z nim kochac...Niestety zpelnie nie moge dojsc przy minetce badz palcowce...Bardzo czesto jest "sucho" we mnie i to jest ogromny problem...Natomiast kiedy chcielismy przezyc nasz wspolny seks niby chcialam,chcialam aby mnie dotykal i piescil ale...Zaczelam sie bardzo mocno denerwowac ,ze nie bede wystarczajaco nawilzona i nic nam sie nie uda...
Nawet nie sprobowalismy...Po tym wszystkim mam jakis wstret do samej siebie..zupelnie nie wiem co robic... pomozcie mi,bardzo was prosze...co mam robic... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Spróbuj z nim rozmawiać, ustalić nowe zasady - określ czego Ty oczekujesz, co Ci się nie podoba, czego pragniesz. Jak kocha, to pójdzie na kompromis, da Ci to, czego oczekujesz. A jeśli to nic nie da, to wiadomo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
a jesli sprobowac nawilzaczy?...nie wiem zupelnie co robic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ehh...tez tak mam...niby jak sie kochamy mam orgazm i jest fajnie..ale zebym sama od siebie chciala to nie...zauwazylam ze chyba mnie to juz nudzi..Kocham mojego chlopaka ale chyba potrzebuje jakiejs odmiany...a z drugiej strony na wyrafinowane eksperymenty w lozku raczej sie nie zdecyduje..
Druga sprawa jest taka, ze on pracuje od rana do wieczora i jest tak zmeczony ze wogole nam to nie idzie...zadnego romantyzmu, ciagle to samo, zawsze ta sama gra wstepna, jakis oral i nasze ulubione pozycje..Zamiast cieszyc sie seksem mysle sobie ze znowu bedzie to samo i na sama mysl mi sie odechciewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
może poprostu w wasze życie seksualne wkradła się rutyna te same pozycje te same miejsca...
spróbuj np. namówić go na to aby zatańczył dla ciebie ( jesli jeszcze tego nie robil) albo oglnie zrobcie cos szalonego cos czego jeszcze nie probowaliscie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.