|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Lucy90
|
sukienka na studniowke-jakie dodatki?
Co myślicie o tej sukience?
Jakie dodatki by do niej pasowaly? Szczegolnie chodzi mi o buty, bizuterie, torebke(kopertówka(?) ) ....... I jeszcze jedno...ponawiam pyt.: 1. uważacie ze ta sukienka pasuje na studniówke? ![]() 2. A myslicie ze mozna wziac zupelnie plaskie, czarne balerinki?...(tak na pozniej). 3. Nadal nie wiem jakie rajstopy by sie nadawaly ...czy cieliste czy czarne ... No a moze tak ponczochy?(choc nie jestem do nich zbyt przekonana)
Edytowane przez Łucja16 Czas edycji: 2009-01-11 o 14:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka na studniowke-jakie dodatki?
Ta sukienka zupełnie zbiła mnie z tropu. Nie mam ZIELONEGO pojęcia.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam klasyk
czarnulę ( bo jestem że tak delikatnie powiem L i dlatego czarna )Może być?:P I mam do niej kolię taką z kolczykami (zdj.) ale nie wiem czy dobrze będzie.. i myślałam o jakiejś pasującej do tego kopertówce ? ( biała? srebrna?) Ale tak naprawde nie znam się na tym - doradzicie??
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo - już dawno ;POczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii <3Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Twojejsukienki podoba mi się Tylko do mnie by nie pasowała. Ja bym dała skromne dodatki, bo uważam, że sukienka sama w sobie jest dośc efektowna
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo - już dawno ;POczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii <3Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się że cudownie będzie się zestawiać z niebieską biżuterią
http://images.google.pl/images?hl=pl...j+obraz%C3%B3w miło by było zobaczyć zdjęcie na tobie wtedy będzie łatwiej dobrać do całości... jednak proponuje dodatki żeby nie były błyszczące ale matowe... a jakie buty będziesz miała do niej?? a i jeszcze do tej sukienki pasuje kolor kremowy .. taki cielisty..... ;p |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy trafnie sugeruję, tak widze ją na zdjęciu, ze się na biało srebrno mieni.
więc proponowałabym białe opalizujące bądź zwykłe albo srebrne dodatki
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy trafnie sugeruję, tak widze ją na zdjęciu, ze się na biało srebrno mieni.
więc proponowałabym białe opalizujące bądź zwykłe albo srebrne dodatki, najlepiej proste, bo sukienka jest już sama w sobie dodatkiem
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Moja kumpela miała taki kolor sukienki na studniówce i miała do tego czarne buty i czarną kopertówkę a do tego srebrną biżuterię wyglądała bardzo ładnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Sukienka jest dość ozdobna. Lepiej dopełnić ją jakimś stonowanym kolorem. Na pewno pasuje czarna kopertówka i czarne buty. Może jakieś długie, wiszące, srebrne kolczyki z czarnym oczkiem.
Albo.. Granat tudzież inny ciemny, spokojny odcień niebieskiego. W każdym razie nic krzykliwego.
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
kolor sukienki współgra z czarnym i srebrnym ,moze cos w tym kierunku
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
A może coś kremowego? Tak jak na zdj. ta tasiemka pod biustem?
![]() A kolczyki jakieś kremowe z fioletowym oczkiem, delikatne
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A może jakieś delikatne perełki?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Lucy90
|
Ale ogólnie uważacie ze ta sukienka pasuje na studniówke?
![]() P.S. A myslicie ze mozna wziac zupelnie plaskie, czarne balerinki?...tak zeby po polnocy zalozyc w razie bolu stop;-)haha Karmelitta: Własnie myslałam o czyms takim ![]() Czaja: Nie mam nic przeciwko;-). A co do twojego pytania to myśle że ten komplecik ze zdjecia pasuje do tej twojej sukienki. I widziałabym raczej srebrną kopertówke ...tak dla rozjasnienia .Ivonea: Nie wiem jeszcze jakie buty. Chciałabym cos w stylu peep toe tylko ze z zakrytymi palcami (bo chce rajstopy miec). Najgorsze ze mam duzy rozmiar buta bo 41 a i jestem wysoka (175cm) wiec wysoki obcas nie bedzie a nr ciezko dostac. No i oczywiscie trzeba zwrocic uwage na wygodę;-). |
|
|
|
|
#14 |
|
Lucy90
|
A i jeszcze jedno...do tej sukienki widziałybyscie buty z polyskiem czy raczej matowe? Tak samo torebka...mat czy polysk?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się że mat... połysk już daje sama sukienka... a uważam że czasem co za dużo to niezdrowo
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lucy90
|
z
Edytowane przez Łucja16 Czas edycji: 2009-01-11 o 14:26 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
zależy od dodatków moim zdaniem... jeśli będą jasne to cielisne dodatki jeśli czarne dodatki to watro eksperymentować z czarnymi.. ale niejestem do tego przekonana za bardzo...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Matowe będą lepiej wyglądały
a jeżeli chodzi o rajstopy to najlepiej jak założysz te i te i wtedy zobaczysz jak lepiej
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
ja zdecydowałam się kupić taką czarną sukienkę. Ale mam problem z dodatkami- chyba założę perełki (kolczyki, bransoletka, a na szyję też pasują?). Ale nie za bardzo wiem jakie kupić do niej buty i oczywiście rajstopy- czarne?beżowe? co doradzicie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

...czy cieliste czy czarne

...tak dla rozjasnienia