|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje kręcone włosy
Witam! Od paru lat noszę długie do ramion loki. Są dość zniszczone, więc postanowiłem ostrzyc się na krótko, ok. 5cm. Jak długo trwa ścięcie takich włosów na wskazaną długość i zrobienie z nich ciekawej krótkiej fryzury?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Moje kręcone włosy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się Chatul ma rację. Zadbaj o włosy. Używaj odżywek. Możesz też troszkę podciąć końcówki ok. 2 cm. Wtedy bedą nieco lżejsze i zdrowsze. Po co obrazu ścinać włoski na krótko. Ja miałam włosy do pasa byłam głupia i ściełam je do ramion. Teraz próbuję zapuścić ale mi jakos nie wychodzi. Nie popełniaj tego błędu. Szkoda włosów!
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z resztą wypowiedzi nie ścinaj!!!! mam włosy długie do pasa też kręcone pare lat temu ściełam i koszmar niewiele dało sie z nimi zrobić bo kręcone maja to do tego że im krutrze tym gorzej sie je układa nie daj Boże fryzjerka ci zchszani i wtedy tylko płacz pozostaje teraz jak mnie wnerwiają to albo układam jakiegoś wymyślnego koka albo je prostuje albo bardziej skręcam na lokówce i jest ślicznie hm.... przynajmiej tak mi sie wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.