|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
chcę coś zmienić :) proszę o pomoc .
Drogie Wizażystki !
Potrzebuję pomocy : ) od pewnego czasu myślę o zmianach. potrzebuje rady Kogoś kto 'Się Zna' ![]() nie mam swojego stylu.. jednak od pewnego czasu podoba mi się boho . jednak żeby 'jakoś' wyglądać nie wystarczą same ciuuchy ;p dlatego prosze o rady dotyczące makijażu i fryzury : ) Mam jasną karnacje a włosy .. ciemny blond. niedawno próbowałam zmiane koloru na rudy, ale szamponem koloryzującym. niektorzy twierdzą że mam teraz 'naturalny ciemny rudawy blond' ; ) oczy mam zielono-brązowe. co do włosów.. ostatnio chyba troche je zaniedbałam, dawno nie miałam czasu wybrać się do fryzjera, są za ramie ; ) są zupełnie proste... niestety mi podobają się loki i lekkie fale ;p chciałabym właśnie coś z tym zrobić.. i żeby włosy też przez to zyskały troche objętości bo z tym czasem kiepsko.. ; ) nie wiem jakim typem urody jestem .. ale chyba bardzo chciałabym być wiosną czy to sie tak daa ?;p jeśli tak.. to jakie kosmetyki ? nie lubie zbyt mocnego makijażu, tylko taki delikatny . no i co z tymi włosami ? dołącze swoje zdjęcia i takie włosy jakie mi się podobają ; ) (na zdjęciach może nie widać tej mojej 'bladości';pp ) przepraszam , że tak się rozpisałam , ale ta zmianaa jest dla mnie naprawde ważna i jeszcze raz .. bardzo prosze o pomoc i rady
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: chcę coś zmienić :) proszę o pomoc .
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
noo i mi się takie podoba.. ; ) tylko jak to zrobić ? :|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.