|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Pomocy! --> Jak zrobić metalowe oczka w materiale?Witajcie kochane Orientujecie się moze jak zrobić metalowe oczka w materiale? Coś takiego jak np. w gorsetach wiązanych, żeby można było przeplatać przez to wstążkę, a materiał się nie rwał. Ostatnio znalazłam na allegro "metalowe oczka odzieżowe zatrzaskowe", myslalam żeby to zakupić. Ale czy do zamocowania tego nie będzie potrzeba jakas maszynka?![]() z góry dziękuje za odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy! --> Jak zrobić metalowe oczka w materiale?
Wystarczy, ze pójdziesz do pasmanterii.
W jednej niedaleko mnie robią takie oczka za złotówkę niezależnie od rozmiaru. I do tego mają jakieś "urządzenie," co by je zatrzasnąć:P Nie wiem czy da się to zrobić w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pytalam juz, niestety u mnie w miescie w pasmateriach tego nie robią
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
sa takie szczypce do oczek lub zaciskowe,mozna kupic na allegro ,moze to o cos takiego ci chodzi??
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ Edytowane przez ulla6 Czas edycji: 2009-01-25 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
To pierwsze z prawej by się nadawało
![]() Albo mozesz zajść do krawcowej to bez kupowania zaciskarki by się obyło (choć droga nie jest) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.