2009-01-26, 18:35

| 

| 

| 

Rozeznanie 

| 

okres bez krwawienia??

Witajcie   

Mam problem, który mnie bardzo stresuje   biorę Lutenyl na międzymięsiączkowe krwawienia, od 2 cyklów. Wczesniej bralam Orgamentil, ale nie pomagał.  

Problem w tym, iż zawsze mimo leków okres był, przy orgamentilu był co 28 dni, a przy 1 op. Lutenylu był w 32 dniu cyklu, a teraz w 34 dniu przy czym od 2 dni bardzo mnie bolą jajniki, macica, mam inne okołookresowe objawy, a krwi nei ma   jedynie były 4 malutkie jasnobrazowe plameczki 1 dnia, a drugiego 1 wieksza bardzo jasnobrązowa i na tym koniec   nie wiem co sie dzieje, nigdy tak nie miałam..mialyście tak kiedyś dziewczyny? czy ta krew jeszcze sie pojawi? 
wątpię czy to ciąża, nie współżyję z moim Tż-tem, jedynie pieszczoty wzajemne, ale baaardzo uważamy. raz tylko po takich wieczornych pieszczotach zapomiałam umyć ręce i rano ubierając sie dotknęłam sie tam..ale chyba juz nawet jeśli coś na nich było to już zaschło wiec chyba nei ma ryzyka? 

do lekarza póki co pójśc nie moge, bo mój przyjmuje prywatnie a nie mam kasy, a do państwowego musiałabym długo czekać..

| 

| 

|