|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ja i Nikoś :)
Zdjęcia zrobione Nikonem D40 18-55 mm, który ostatnio zrobił mi się bardzo bliski.
Jestem totalnym amatorem, szkół fotografii ani kursów nie kończyłam, za to namiętnie przeglądam forum Nikona i CF co daje niesamowity zasób wiedzy (przynajmniej teoretycznej). Poniżej pare fotek z moich początków na trybie manualnym (na szczęście nie jest to już dla mnie taką abstrakcją, a daje niesamowicie wiele radości). Jak się spodoba to wrzucę później pare fotek z 1 sesji w plenerze po małym dokształceniu ![]() Edytowane przez jannet21 Czas edycji: 2009-01-28 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ja i Nikoś :)
Mi się podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zabawa z wodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Używasz chyba za dużo wyostrzenia w obróce niektórych zdjęć.
Ten pies i mężczyzna nie wyglądaja najlepiej. Tak jakbys zrobiła zdjęcie kiepskim aparatem, a potem wywołała i zeskanowała na brudnym skanerze. Reszta całkiem przyjemna. Drugie zdjęcie najlepsze.
Czego się nie rozumie, to się podziwia. Edytowane przez Indali Czas edycji: 2009-02-03 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pierwsze zdjęcie nie jest dobre. Spójrz, ile niepotrzebnego tła nad głową, a na dole wszystko aż się ciśnie..
piesek z kolei strasznie przeostrzony. w trzecim i czwartym foto wystepują te okropne przepalenia nieba]. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za słowa krytyki, postaram się popracować nad błędami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.