![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
![]() Nowy watek z dokladkami :) Prada, shiseido, estee lauder, clinique, guerlain, vichy
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Witam! Postanowiłam założyć nowy wątek ponieważ w starym tytuł był nieadekwatny do zawartości, a i większość rzeczy została wymieniona. Zapraszam J UWAGA! PRZESYŁKI WYSYLAM TYLKO W PONIEDZIALKI ZE WZGLEDOW OSOBISTYCH. JESLI BEDZIE POTRZEBA MOGE EWENTUALNIE ZROBIC WYJATEK ![]() MOJA WISH LISTA: PRYZMY GIVENCHY, METEORYTY KOREKTOR MAGIC HR nr 2 KOSMETYKI CLINIQUE- pielęgnacja- przyjme wieszkosc, poczawszy od 3 krokow(typ 2, anti blemish), kazde ilości turnaround; kolorowka: nowe tusze) KERASTASE, FEKKAI, L’OREAL PROFESSIONNEL- najbardziej zalezy mi na Kerastase, nie interesuja mnie produkty do włosow farbowanych DOBRY PODKŁAD-odcienie zazwyczaj najjasniejsze DOBRY KREM POD OCZY PERFUM JEANNE LANVINE lub ARMANi CODE INNE WYSOKOPOŁKOWE KOSMETYKI-czyli to co wypatrze, można Kusic ![]() Mam duzo rzeczy z niższej polki ale chetnie dorzuce je gratis do jakiejs wymiany, wiec piszcie co was interesuje J A oto co oferuje: ZAPACHY: HUGO BOSS WOMAN- pozostało ok 10ml z 75ml- mogą być po terminie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1555,woman.html ARMANI CODE- miniatury dolaczone jako gratis do perfumu- miniaturka perfum 3ml(na buteleczce troche krzywy nadruk ale nie rzuca sie w oczy w pierwszej kolejnosci) mini balsam 50ml. AQUA ALLEGORIA GROSSELINA- tylko na wypróbowanie. Pozostało około 5ml w oryginalnym flakonie. Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-03-08 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy watek z dokladkami :) Prada, shiseido, estee lauder, clinique, guerlain, v
MAKIJAŻ:
Za cos czeko szukam moge oddac uzyty okolo 30 razy tusz lancome l'extreme i okolo 40 ml escady island kiss KOREKTOR CLINIQUE-all about eyes-polowa tubki-odcienie 01 i 03 MACZEK CLINIQUE- peony, kilka razy uzyty-rezerwacja BŁYSZCZYK DIORKISS- berry smoothie, 3/4, mam kartonik POMADKA CLINIQUE- Colour Surge Butter shine -423- Cranberry Cream-zuzycie okolo 2mm-stan bardzo dobry. Kolor to taka czerwien wisniowa BŁYSZCZYK CLINIQUE SUPERBALM-polowa miniatury (2.5/5g)-04-plum tint BALSAM DO UST AGATHA RUIZ DE LA PRADA- malinowy i papaja-uzywane ale zostalo jeszcze duzo ![]() to ten 2 i ostatni na zdjeciu PODKŁAD SHISEIDO BENEFIANCEodcien najjasniejszy. Uzywany, z wymianki (ubytek oceniam na ok. 10-20%) ![]() GLAM SHINE 6H (JASNO ROZOWY I CIEMNOROZOWY- TYLKO WYPROBOWANE) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,21783,glam-shine-6h.html BŁYSZCZYK AVON-odcien shine sand nieuzywany KOREKTOR VANISH- uzywany, zuzycie ok. 1/5 SHISEIDO; KOREKTORw sztyfcie nr 1, zuzycie minimalne(wbrew pozorom swietny pod oczy, bardzo miekki) http://www.sca.shiseido.com/index.cf...fm?product=400 male lakieryLANCOME vernis triple tenue (brazowozloty i zloto pomaranczowy (takie metaliczne) kazdy po 5 ml- nieuzywane ale moga byc po terminie-ja uzywam innych kolorow i sa super nie widac zeby byle po terminie. ESTEE LAUDER- LASH XL-Miniaturka tuszu 3,5g, uzyta 3 razy RÓŻ SEPHORA- pozostala około polowa LAKIER INGLOT- 846- raz uzyty PIELĘGNACJA: MYDŁO CLINIQUE- zostala mi nieuzywana polowa do cery tłustej, troche krzywo obcięte CLINIQUE TONIK 3- dla mnie za mocny. Mam około 1/3 z 400ml.-rezerw. VICHY OLIGO 25- krem do cery suchej- zapakowany, nieuzywany. SEPHORA FACE- woda oczyszczajaca do demakijazu, cera mieszana i tlusta VICHY- Krem brazujacy-nowy, nadaje efekt stopniowej opalenizny VICHY DEZODORANT Anti transpiran Efficacite 24h nieuzywany-rezerw. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10361,deodorant-anti-transpirant-efficacite-24h-dezodorant-antyperspirant-w-aerozolu-24-h.html krem przeciwzmarszczkowy EVELLE-nieuzywany Oceanic, AA Prestige SPA Emotion, Orientalny żel silikonowy do masażu ciała- raz uzyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26207,aa-prestige-spa-emotion-orientalny-zel-silikonowy-do-masazu-ciala.html VICHY SKINSETkrem- pozostala okolo 1/3 DERMEDIC AGEVITAL EYE- krem przeciwzamrszczkowy, nieuzywany GARNIER PODSTAWA PIELEGNACJI ZŁUSZCZAJACY PEELING W KREMIE- zostala polowa WŁOSY: VICHY; 5 AMPULEK DERCOS NA WYPADANIE COSMETICI DORA; ampulki (2) z kolagenem morskim, dodaja grubosci wlosom, wciera sie w skore glowy.-rezerw. NIVEA FLEXIBLE CURLS- KREM DO LOKOW, BRAKUJE OK. 1/8 JOHN FRIEDA- Brilliant Brunette-szampon. Zostalo tylko na wyprobowanie MAM JESZCZE DO ODDANIA PIERWSZY SEZON GREY"S ANATOMY NA DVD Dodam jeszcze ze nie interesuja mnie produkty z "tanszej" polki cenowej Te, tansze ktore ja oferuje moge dodac do wymian.Nie interesuja mnie tez ubrania, ksiazki i bizuteria. Jestem chetna na wieksze wymiany Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-03-02 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy watek z dokladkami :) Prada, shiseido, estee lauder, clinique, guerlain, v
{ESTEE LAUDER- LASH XL-Miniaturka tuszu 3,5g, uzyta 3 razy
{ VICHY DEZODORANT Anti transpiran Efficacite 24h nieuzywany znajdziesz cosik?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za podklad siseido?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
VICHY OLIGO 25- krem do cery suchej- zapakowany, nieuzywany LUB
VICHY DEZODORANT Anti transpiran Efficacite 24h nieuzywany lub DERMEDIC AGEVITAL EYE- krem przeciwzamrszczkowy, nieuzywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jeżeli nie wzbraniasz się przed Avon to mam poza wątkiem bardzo dobry krem pod oczy z perłowym pyłem,15ml, użyłam ok.5%, obecnie stoi na półce i jest tylko przekładany, bo mam inny od Mikołaja, więc jakby co to daj znać.
U ciebie podobają mi się { AQUA ALLEGORIA GROSSELINA- tylko na wypróbowanie. Pozostało około 5ml w oryginalnym flakonie.i podkład Sheisendo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10522346 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
![]() chcialam ci tylko napisac ze maska Kanebo cuuuuuuudowna!! najlepsza jaka mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
bardzo sie ciesze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288747&page=11 P.S- poczytaj sobie te strony watku bo maska chyba poleciala do Madlaine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Coś u mnie za {PODKŁAD SHISEIDO BENEFIANCEodcien najjasniejszy. Uzywany, z wymianki (ubytek oceniam na ok. 10-20%)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Na ten moment nic. Podoba mi sie jedynie moisture surge extra ale to za malo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za superbalm i miniaturę Lash XL?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a czego w ogóle szukasz za Grosselinę? czegoś konkretnego?
![]() jaka masz skórkę - raczej tłusta czy sucha, bo nie wiem, co szperać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.