|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Imprezowy
Witam Was ponownie.
Dzisiaj zdałam jedno z ważniejszych kolokwiów, więc wybieram się poszaleć na miasto ![]() Przedstawiam Wam makijaż imprezowy. Użyłam: czarny cień - Pierre rene brązowy - IsaDora czarny liner z srebrnym brokatem Golden Rose niebieski liner z brokatem Golden Rose maskara Max Factor Masterpiece wykończenie - niebieski cień-brokat NYX Oceniajcie ![]() Edytowane przez stszala Czas edycji: 2013-05-31 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Imprezowy
heloł
![]() tego brokatu mało trochu. I jeszce bym tą czerń poprawiła, bo jest taka przejrzysta. Bardzo mi się podoba równiutka kreseczka przy linii rzęs ale wyciągnięta chyba jest juz za bardzo, chyba że tak miało być to się nie czepiam, bo jest bardzo równiutka ![]() ![]() pomarudziłam, ponarzekałam ale myślę że na imprezę taki makijaz jest w sam raz i napewno się świetnie bawiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Troszke mocniej bym posypała powiekę brokatem ale makijaż bardzo fajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
tez mysle ze ten kolor jest jakby za malo nasycony, ale moze tak mialo byc... powieka opada i kreska powinna byc inaczej narysowana, zeby otworzyc oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do brokatu - on niestety jest jakiś mało przylepny.... Starałam się nałożyć go więcej, ale obsypywał się. I tak - w momencie wejścia do klubu miałam go więcej na policzkach niż na oku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Boże, gdzie ja byłam jak rozdawali takie rzęsy??
![]() Naprawdę są śliczne, takie dłuuuugie... ![]() Uważam, że są Twoim atutem! Co do makijażu, to ciekawy, tylko kolor taki przygaszony. Fajnie dolna powieka wygląda! Na imprezę w sam raz! Buźka ![]() Aga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Troche wiecej dodałabym koloru czarnego, ale pozatym makijaz super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za miłe komentarze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.