![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kolorówka wysokopółkowa na pielęgnację
NIEAKTUALNE
Szukam właściwie TYLKO rzeczy z listy Jestem zdecydowana wymienić dużo wartościowszy kosmetyk na mniej kosztowny, ale NOWY i aktualnie poszukiwany SZUKAM: -Szampon Kanebo, nawilżający lub zwiększający objętość -Szampon Vichy na łupież suchy -Active C XL -Masełka TBS- nowe najchętniej papaya, inne przemyślę -Olejek pod prysznic Nivea -Antidral-nowy -Etiaxil-nowy -Baza pod cienie Lumene -Błyszczyk Juicy Tubes, bezdrobinkowe, ciemne żywe kolory -Baza MAC spf 50 -Fajną pielęgnacje dla cery dojrzałej -Szukam też nowego stanika 70E, 32 E, miękkiego na fiszbinie, jasny kolor Nie interesują mnie kosmetyki niskopółkowe,cienie ,błyszczyki, balsamy, ubrania, biżu PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE WYMIENIĘ **Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01 puder brązujący-matujący **Puder MAC Mineralize Skinfinish Natural kolor Medium-rezerwacja do odwołania **Perfumy z fotki, dokładnie widać zużycie ,wymienię raczej na inne perfumy choć nie bardzo wiem na jakie i nie mam ciśnienia na wymianę **Zapach Abercrombie &Fitch Clacic-piękny,mało spotykany zostało 23-25/50ml **Pędzel kabuki Bobbi Brown, użyty 2-3 razy , wyprany **Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20%-thelila **Sally Hansen Problem Cuticle Remower-preparat na skórki, raz użyty **Pędzle z fotki, oprócz TBS **Róż MAC Fever Matte, zupełny mat, zużycie znikome **Cienie EL Signature kolor 03 Ginger **Paletka Lancome Color Design **Meteoryty motylkowe 17 kulek, są 2 razy większe od zwykłych meteorków **Cień AMC Inglota cudny połyskliwy granat **EL rozświetlacz Platinum Iluminator-asia300 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka wysokopółkowa na pielęgnację
Mam z twojej listy tylko nowy Antidral (mogą być nawet 2 antidrale
![]() **Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01 puder brązujący-matujący **Puder MAC Mineralize Skinfinish Natural kolor Medium **Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% **Cienie EL Signature kolor 03 Ginger **Paletka Lancome Color Design **Meteoryty motylkowe 17 kulek, są 2 razy większe od zwykłych meteorków **EL rozświetlacz Platinum Iluminator
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2009-02-03 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dusia,
Interesuje mnie kilka pozycji z Twojej listy: - Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% - Puder MAC Mineralize Skinfinish Natural kolor Medium - Meteoryty motylkowe 17 kulek, Moge zakupic np. błyszczyk Juicy Tubes. Czy jesteś ewentualnie zainteresowana?? Osobiście polecam Lancome Fever Gloss- uwielbiam, nie są kleiste w odróżnieniu od Juicy Tubes. Czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dusiu
![]() a może skusisz się na coś ode mnie w zamian za J'Aime? Link do mojego aktualnego kramiku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308496 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj
Coś za **Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01 puder brązujący-matujący **EL rozświetlacz Platinum Iluminator http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298464 Mam też poza wątkiem VICHY DERCOS nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może jakimś cudem jednak coś znajdziesz za pędzel sephora (ten nad body shop)??
![]() |
#11 |
perfumove love
|
Mam odlewkę szamponu Kadus oraz mały błyszczyk JT w odcieniu Hot Date (jasna wiśnia, bez drobinek).
Poza tym to co w wątku, a podoba mi się u Ciebie wiele ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-02-04 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() **Puder MAC Mineralize Skinfinish Natural kolor Medium Zapraszam , zajrzyj ! ![]() Edit: Mam jeszcze Cosmence Sun Mat SPF 20 Hydrating 50 ml, nowy. Ten, tylko biało -pomarańczowy: http://www.cosmoty.de/news/578/ Nivea Visage DNAge Serum na szyję, dekolt i ramiona 150 ml, nowe http://www.ell-shop.pl/p/pl/3575/a.html Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-04 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Nola , znam ten kolor, an jest ciemniejszy tylko w tubce, na ustach prawie niewidoczny, w wątku też nic dla mnie nie ma, więc niestety może innym razem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mam jednak dla Ciebie fajne serum Tigi, jest na fotce, ale nie opisałam, jest gęste, oleiste właśnie do grubych suchych włosów(też mam takie), to moja 3 butelka i jestem zadowolona. Mam też 3 próbki serum Estee Lauder Perfectionist +CP i 1 próbkę Advenced Night Repair i 1 próbę HR ProdigyRe-Plasty pod oczy a także próbaska EL Resilience Lift Extreme -pielęgnacja EL mi nie służy, mogę kogoś wspomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
dusiu czy interesowalby Cie angel violet? badz pryzmy sypkie 03 ok 50%
Edytowane przez siek Czas edycji: 2009-02-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10817277]Nic z listy poszukiwań nie widzę, chyba że masz coś z niej poza wątkiem?[/QUOTE]
tylko: miniaturki Redermica LRP olejek Nivea x2 JT Petite Nymphe, pół tubki
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10817561]Aniu, za zapach jednak nic dla siebie nie wybrałam
mam jednak dla Ciebie fajne serum Tigi, jest na fotce, ale nie opisałam, jest gęste, oleiste właśnie do grubych suchych włosów(też mam takie), to moja 3 butelka i jestem zadowolona. Mam też 3 próbki serum Estee Lauder Perfectionist +CP i 1 próbkę Advenced Night Repair i 1 próbę HR ProdigyRe-Plasty pod oczy a także próbaska EL Resilience Lift Extreme -pielęgnacja EL mi nie służy, mogę kogoś wspomóc ![]() Dusiu, nie mogę znaleźć tego produktu na stronie TIGI ![]() Prosiłabym Cie o podrzucenie jakiegoś linka, gdzie znajdę info na temat właciwości/składu. Z próbek, które wyminiłas, interesuje mnie Perfectionist +CP. Jakiej wielkości to próbki? Saszetki, czy tubki/buteleczki? Testy saszetkowe mam za sobą, teraz interesowałaby mnie ciut większa ilość serum, na służsze testowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10817178]kasieńko może za antidral i etiaxil(nowe) dałoby się coś wymienić, ale zaczekam jeszcze na inne propozycje, bo jednak na antyperspirantach zależy mi najmniej, będę o Tobie pamiętała[/QUOTE]
Z etiaxilem będzię ciężko bo go nie mam ale 2 antidrale aktualne. Daj znać jakbyś była zainteresowana ![]() Ewentualnie mam jeszcze zapach Glow by J.LO, może on Cię zainteresuje?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, oddam wiele za puder MAC. Poza wątkiem mogę jeszcze zrobić odlewkę YSL Baby Doll lub YSL Young Sexy Lovely.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę jednak uprzedzić że pędzel do różu o który pytasz jest lekko pęknięty, tzn obejma przytrzymująca włoski, nie przeszkadza to w użtkowaniu ale wada jednak jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
John Frieda, nawilżający szampon dla blondynek czy porównywalny z kanebo?, mam grube suche włosy szukam nawilżającego błyszczyk JT chętnie, nadaje konkretny kolor ustom mam nadzieję, bo samego nabłyszczającego nie szukam co Ci sie u mnie podoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
BOTANICS- Active Plant Extracs Intensive Moisturiser SPF 15 Cosmence i serum nivea też jestem zainteresowana, wogóle jest jeszcze kilka rzeczy które mi się podobają, więc pewnie sie dogadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://butiqmalibu.bazarek.pl/opis/2...ine-serum.html jednak zaczynam się zastanawiać nad celowością wymiany, idzie wiosna i lato i na głowie znowu kopa suchego siana ![]() Próbki Perfectionist to tylko 1,5 ml, więc w takim razie również odpadają |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10810043]
**Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01 puder brązujący-matujący **Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% [/quote] Cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290862 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.