|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Jakie w³osy dla ch³opaka.
Witam. Ca³e moje d³ugie ¿ycie (13 lat) xD mia³em dosyæ krótkie w³osy. Nie takie sobie na 3-4 cm. Teraz nasz³a mnie chêæ na zapuszczenie. Wielu ch³opców ostatnio widzê z w³osami takimi za ucho. Co¶ w stylu Zaca Efrona..;] Tylko mam taki problem. Moje w³osy (g³ównie grzywka) zaczyna siê krêciæ. Ogólnie po bokach robi sie na koñcówkach takie "sianko". Czy wogóle my¶licie ¿e me sens zapuszczanie w³osów takim wieku. Co o tym my¶licie.? No i czy jako¶ by to wygl±da³o.? W³osy mam do¶æ gêste xD
Interesuje mnie taka fryzura ( wim ¿e jego twarz jest okropna, alee...xD) --> http://www.blog-city.info/en/img4/45...1-05182007.jpg |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 208
|
Dot.: Jakie w³osy dla ch³opaka.
Obawiam sie, ze z wlosami sklonnymi do krecenia mialbys problem z uzyskaniem takiej fryzury... chyba ze jestes przygotowany na codziennie prostowanie (zakladam ze odp brzmi NIE)
![]() Nie wiem jak mocny masz skret (Ty pewnie tez nie, skoro nigdy nie miales dluzszych wlosow), ale zal. zdjecie fryzury podobnej dlugosci na kreconych wlosach... O gustach sie nie dyskutuje, wiec nie bede sie wypowiadac czy zapuszczanie to dobra decyzja Ale jesli masz grube wlosy, to moze lepiej pokombinowac z takimi kilkucentymetrowymi?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Moje w³osy teraz s± oko³o 1/2 krótsze, a krêc± siê z 3 razy mniej ni¿ te..Opisaæ to moge tak: krêc± siê tylko koñcówki grzywki i koñcówki baczków. Reszta jest prosta. Krêcenie utrzymuje siê tylko 1 dzieñ..Pó¼niej s± ju¿ prawie proste. Ogólnie to my¶la³em o w³osach tylko troszkê d³u¿szych od tych co napisa³a¶.. eee xD..Mo¿e nie bd tak ¼lee :P My¶licie ¿e to ma senss??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 208
|
chyba nie dowiesz sie dopoki nie sprobujesz
jak przetrzymasz najgorszy okres 'zapuszczania', to zobaczysz czy taka fryzura odpowiada Tobie i Twoim wlosom udanego zapuszczania
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
jak dla mnie to ma sens i powiemCi ze takie lekko pokrecone na koncach wlosy wygladaja naprawde super!
) to zalezy tez od ksztaltu twarzy bo jesli masz okragla twarz to za fajnie nie wyglada ) powodzenia zycze i zgadzam sie z poprzedniczka- musisz sprobowac zeby sie dowiedziec ;D
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

Ale jesli masz grube wlosy, to moze lepiej pokombinowac z takimi kilkucentymetrowymi?