|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Metamorfoza!! może dla mnie jakaś??
Cześć! Od jakiegoś czasu zastanawiam się co by tu zmienić w swoim wyglądzie! Ciągle wyglądam tak samo! Zauważyłam że w tej części forum można uzyskać naprawdę ciekawe porady! Więc pisze do Was! Może i mi uda się Wam jakoś pomóc! Chodzi mi w szczególności o fryzurę ale porady dotyczące makijażu będą również mile widziane! Hmm nie wiem co by tu jeszcze napisać... Może więc załącze zdjęcie... i... będe czekać na wasze pomysły
![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Kilka fryzur. Nie wiem jaki masz natruralny kolor wlosow wiec z kolorem malo eksperymentowalam. Pozdrawiam
ciag dalszy
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-06 o 22:36 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ooo dzięki! mój naturalny kolor włosów jest taki jak na zdjęciu! nigdy nie farbowałam jeszcze włosów. i mam dopiero taki zamiar! tak na spróbę szamponetką! dobry pomysł czy nie bardzo??? mysle o grzywce na bok takiej dłuższej i tak mocno pocieniować włosy! taka grzeczna wersja emo (prawie jak emo ale prawie robi spora różnicę
) tylko nie wiem czy by to do mojego (koszmarnego) kształtu twarzy pasowało?? Doradźcie proszęzapomniałam dodać że zamierzam wypróbować kolor czarny. bo osobiście mam ciemny brąz. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-06 o 22:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Metamorfoza!! może dla mnie jakaś??
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czy wybrałam dobre zdjęcia do których mozna zrobić symulacje ale przynajmniej będzie wiadomo o co mi chodzi! zdjęcia te znalazłam na tej stronce w zakładce foto! podobają mi się te fryzurki ale nie wiem czy są dla mnie dobre! nie mam jakoś rozeznania w tej kwestii...
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Te zdjecia co zamiescialas nie chca mi sie powiekszyc. Zrobilam cos z podobnym zdjeciem, napisz czy o takie cos ci chodzi
jak nie to poszukam czegos bardziej "emo" mysle ze ladnie Ci w tej fryzurze
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
olalena ładniutka ta fryzurka! dzięki! no i mysle że widomo po ścięciu by to wyglądało eszcze ładniej bo tak naturalnie! hmmm ale jakbys miała czas i mogłabyś to możesz mi jeszcze chociaż z jedną taką emo zrobić! dzięki śliczne
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
na 4 i 5 zdjeciu ladnie wyszlas... ladnie wygladasz w dlugich ciemnych i falowanych wlosach, grzywka raczej na bok
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja Ci po pierwsze zazdroszczę takiej ładnej i zdrowej twarzy (chyba, że to wina jakiegoś programu graficznego).
osobiście wydaje mi się, że grzywka na bok by Ci pasowała i leciutko pocieniowane włosy tak końcówki tylko. może zmienisz przedziałek na taki na bok? a co do koloru włosów się nie wypowiem, bo się nie znam ale osobiście mi się ten u Ciebie podoba pasuje Ci. a co do makijażu, to może czarna kredka? ja bym spróbowała pociągnąć wewnątrz oka kreskę i u góry też (wewnątrz, wiem trudno to sobie wyobrazić ale tak robię i ładnie oko wygląda). do tego linię rzęs dolnych pociągnąć brązową kredką i wytuszować rzęsy czarnym tuszem. a na twarz może lekki podkład, chociaż tobie nawet niepotrzebny
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Twoje propozycje będą Ci pasować. I wcale nie musisz farbować włosów.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

) tylko nie wiem czy by to do mojego (koszmarnego) kształtu twarzy pasowało?? Doradźcie proszę

tak końcówki tylko. może zmienisz przedziałek na taki na bok?