|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tarnowskie Góry i okolice - FOTOGRAF
Cześć dziewczyny, problem z fotografem, kogo polecacie?Zna ktoś Foto Hałagana? Albo Foto Lasoń, interesuja mnie zdjecia w fotoksiążce ale nie wiem cz tylko plener czy caly ten pakiet....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tarnowskie Góry i okolice - FOTOGRAF
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jest jeszcze foto Melcer, oglądałam kiedyś u nich fotoksiążki - bardzo ładne mieli, ale dość drogie... Ja mam pania fotograf z mojej miejscowości (15km od TG) i bede miec od niej fotoksiazke - cena 400 - 600 zl w zaleznosci od ilosci karte, glownie plener. Robi sliczne zdjecia! Ale na necie nie ma swojej strony wiec tylko przyjechjac i ogladanac na miejscu. w razie czego moge podac kontakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja polecam Hałagana, niezłe portfolio na stronce ma tez Adam Ludwik, ale jego ceny zwalają z nóg
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem, że robi świetne zdjęcia, moja kumpela go miała (ale to było dawno albo jeszcze dawniej i nie powiem zdjęcia fajne), teraz w maju będzie go miała koleżanka więc będę mogła podziwiać jego pracę już nie długo. Mogę wtedy dać znać czy dalej taki super jest. A pytałaś się już u Hałagana ile wynosi plener albo ten pakiet? LadySith ceny Hałagana czy A.Ludwika? Którego ceny zwalają z nóg? Aha dziewczyny, zapomniałam dodać, że tak jak w zeszłym roku są targi ślubne w TG w hotelu Neo, przy parku wodnym 21-22 lutego. To może będzie tam coś ciekawego, mam zamiar się wybrać ![]()
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-08 o 19:00 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też wczoraj poi drodze do aqua parku zobaczyłam reklamę targów w NEO. postaram sie wybrac w niedziele, bo w sobote zajecia na uczelni. Ciekawe co tym razem tam bedzie ?
Aha tam powinna byc ta pani fotograf o ktorej pisalam w poprzednim poscie, bo w zeszlym roku na targach była w NEO. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No dzięki za informacje, wybiorę się też do hotelu Neo, bo generalnie rozglądamy się za jakimś fajnym samochodem; dużo czasu mamy ale jakieś namiary można już mieć
![]() A Hałagan ma bardzo konkurencyjne ceny, my chyba też będziemy robić tylko plener. Jak porównywałam to dzisiaj z innymi to dosyć tanio ![]() Tylko zastanawiamy się w którym dniu ten plener, bo w niedziele zaraz po ślubie to mozemy niekorzystnie wyglądać- tydzień po slubie w niedzielę czy w tygodniu? ja Wy to robicie? Edytowane przez sloneczny_raj Czas edycji: 2009-02-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Tego drugiego,
Cytuje mail od Artura H [cennik na ten rok]: Koszt sesji koscół+plener to 950zł. W skład tego wchodzi 65 zjeć+album. 45 zdjęć jest w formacie 10-15 a 20 jest w formacie 15-21. Za 200 zł - wszystkie zdjęcia na cd Dokladnych cen A.L. nie pamietam bo juz usunelam od niego wiadomosc, ale były 3 pakiety dostepne, i ceny coś od 1,5tys do 2,5 tys [z tym, że ten najtanszy pakiet to był tak skromny że żal było brak. Możecie wysłać maila do niego, to on odsyła swoją gotową ofertę w pdf-ie [na dany rok] Cytat:
SSR, widzę zmianę podpisu ![]()
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-02-09 o 05:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pleneru to my idziemy w dniu ślubu (po obiedzie, pierwszym tańcu) i po torcie tak przynajmniej myślimy, że pokroimy tort najbliższym a potem niech się kelnerzy zajmą gośćmi a my mykniemy na sesję. Chociaż mój fotograf mnie przekonywał, że sesja w innym dniu to więcej swobody, mnóstwo czasu i można kieckę wybrudzić albo zamoczyć. Ale ja chcę w dniu ślubu, bo dokładnie tej radości jaka będzie w dniu wesela to już nigdy nie będzie, a poza tym już będzie z głowy, a nie latać zaś po fryzjerach, kwiaciarniach i makijzystkach. Wystarczy tego stresu przed ślubem ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A znacie może tego Pana http://www.lukaszbaranski.pl/ ? Dla mnie dużym plusem jest to, że ma rozsądną cenę i pisuje na forum fotografów ślubnych, bo chyba się stara. Niestety nic ponadto w internecie nie udało się mi o nim znaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
My sie zdecydujemy raczej na Halagana, jego ceny z tego co wiem az tak powalajace chyba nie sa, bylam sie pytac jakies 4 miesiace temu. Poza tym to tak wlasciwie jedyny fotograf ktorego efekty pracy moglam widziec na wlasne oczy, bo byl rowniez u moich kuzynów ;-) Ale mam do Was pytanie, ponieważ poszukuję kamerzysty, czy macie kogos do polecenia?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kamerzystę polecam z Tarnowskich Gór (ul. Gornicza 26/1), firma nazywa się Impra Zoom. Widziałam jak nagrał wesele mojej szefowej-pięknie (ale oczywiście to rzecz gustu).W tym roku z tego co wiem to bierze 1100zł...ja się w sumie dalej nad nim zastanawiam, bo nie wiem czy to nie za drogo i nie wiem czy damy radę nazbierać na to wszystko:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1100 to chyba nie jest dużo jak na kamerzystę... taka cena przeciętna... tak mi się wydaje :/
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Cena 1100 jest jak najbardziej ok, jak szukałam swojego to ceny były bardziej kosmiczne nawet 2000, do tego jeszcze każdy kilometr nadprogramowy, albo w ogóle dojazd płatny, potem za płytę tyle, za zgranie z kamery na płytę tyle i inne duperele.
Jeśli podoba Ci się jak kręcą i ta cena jest za full service, to się nie zastanawiaj ![]()
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Tak, mnie tez sie wydaje ze ta cena to jeszcze do przejscia. W takim razie bede musiala sie zainteresowac co i jak z tym Impraz Zoom ;-)
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No to skoro mówicie,że to niedrogo to chyba się na niego zdecydujemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej, ja juz kilka miesiecy temu zdecydowalam sie na Artura Halagana po tym jak zobaczylam zdjecia plenerowe znajomej wykonane przez niego. On ma 2 strony w necie wiec jak ktos chce to moge pozniej podac. Z plenerem mozna sie z nim umowic na kilka dni po slubie, poniewaz plener moze trwac nawet kilka godzin, on powiedzial ze sie dostosuje i ze nie musi to byc jedno miejsce w ktorych sie zrobi zdjecia, ze mozna odwiedzic kilka ciekawych miejsc. Do wyboru jest album lub fotoksiazka z tymz e w fotoksiazce bedzie na pewno mniej zdjec chyba nawet o polowe bo jest ona drozsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.