|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura-Okrągła twarz
Hej ma problem, mam okrągłą twarz i w piątek wybieram się do fryzjera i nie wiem jaką fryzurkę sobie dobrać, potrzebuje waszej porady! Wcześniej miałam grzywkę prostą ale już mi się znudziła i włosy mi podrosły tzn grzywka i teraz chcę sobie zrobic grzywkę na bok. Prosze pomóżcie tylko szybko bo do piątku musze się zdecydować!!
P.S Myślałam coś w stylu Hilary Duff bo ona ma podobny kształ twarzy do mnie. Ale wasze rady cenie sobie najlepiej |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura-Okrągła twarz
heej ;] poczekaj aż grzywka odrośnie, bo taka prosta nie za bardzo pasuje do okrągłej twarzy.
spójrz na te fryzury, moze coś ci sie spodoba;] chodzi mi o same grzywki.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
mam ten sam problem
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie odrosła mi ta grzywka tzn mam ją zdecydowanie dłuższą i teraz chcę ją obciąć. Pomóżcie!!! Bo nie wiem jeszcze jak i dzięki za poradę ale szukam jeszcze czegoś innego
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.