|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"zostań ambasadorką Garnier"
witam was serdecznie dziewczyny !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na początek przedstawiam mój krok 1 ![]() ![]() to mleczko do demakijażu pomaga w sposob delikatny usunąć makijaż (od którego niestety jetem uzależniona ![]() ![]() ![]() krok 2 - żel oczywiście ![]() tradzikowa i tłusta skóra (na moje nieszczęście moja)potrzebuje kosmetyku idealnego, który oczysci pory, pomoże wyleczyć zniamy na skórze i zmatowi skórę ![]() ![]() krok 3 tonik, sie wie xD jako Expertka od .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() punkt c ![]() ![]() to jest to co tygryski lubią najbardziej. Ja przynajmniej uwielbiam kremy do twarzy ![]() ![]() Dax perfecta - super matuje i ma wlaściwości regenerujace ![]() no i Garnier Czysta skóra A, super zwalcza niedoskonałości ![]() ![]() Resztę moich tajemniec urodowych zdradzę Wam w krótce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "zostań ambasadorką Garnier"
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
kolejna sprawa to jak wiadomo ciało
![]() ![]() bardzo lubię owocowe żele pod prysznic, balsamy nawilżające oraz uwaga uwaga .. może to dziwnie zabrzmi ale bardzo ważnym elementem mojej codziennej pielęgnacji jest dobry antyperspirant ![]() number 1 ![]() ![]() żel pozostawia piękny orzezwiający zapach, dodaje energii i pobudza zmysły ![]() literka 2 ![]() ![]() ![]() moje ulubione balsamy ![]() ![]() i trzy 3 ![]() ![]() super pielęgnacja, super zapach i super ochrona ![]() ![]() ![]() W dzisiejszych czasach naprawdę ciężko wybór kosmetyków do pielęgnacji ciała. Jedak czasem warto wypróbować kilka aby przekonać się który najbardziej nam odpowiada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pora na peeling
![]() ![]() ![]() peeling znacząco poprawia poprawę gładkości skóry oraz nadaje jej blasku. Po męczącym tygodniu taki zabieg przydał mi się (polecam również innym). Ten malinowy z Dax jest naprawdę super, no i jak pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
sorki zet ak na twojej stronie pisze ale czy mogla bys mi pomuc chciala bym zostac ambasadorka garniera ale nie wiem gdzie mam nacisnac bo jak naciskam na napis zostan ambasadorka garniera to tam mi sie pojawia tylko o co w tym chodzi bardzo bym cie prosila o pomoc bede wdzieczna
![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=114 - tu masz link ;p potem musisz kliknąć na "nowy wątek" i gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.