|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rozjasnic wlosy-czy wartO Prosze pomozcie :) Fotki
Drogie Wizazanki,
umowilam sie do fryzjera na sobote. Mam zamiar zmienic kolor wlosow, ale ciagle nie moge sie zdecydowac, czego wlasciwie chce Naturalnie jestem szatynka, farbowalam sie na czekoladowy braz, zeby zakryc pierwsze siwki. Problem w tym, ze jest ich coraz wiecej i coraz trudniej mi to przykryc ciemna farba, bo szybko z nich schodzi i po tygodniu od zafarbowania juz je widac (jeszcze rosna tak akurat zlosliwe w miejscach, gdzie nosze przedzialek ). Wpadlam na pomysl, zeby zmienic ich kolor na jasniejszy, cos w granicach: jasny braz z jasniejszymi pasemkami lub ciemny blond. Wklejam fotki: pierwsze foto to ja teraz, drugie to kolor, jaki mialam kiedys, podobny do tego, jaki chciala bym uzyskac, reszta to fotomontaze i fotki kolorow, jakie mi sie podobaja. Prosze, pomozcie, bo jesli nie, to pewnie jak zwykle odwolam wizyte
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozjasnic wlosy-czy wartO Prosze pomozcie :) Fotki
reszta fotek
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że do twoich brwi i karnacji o wiele lepiej prezentują się ciemniejsze włosy.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Według mnie najlepiej wyglądasz w kolorze ( zresztą fryzurka też jest fajna ) z 2 zdjęcia
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie ciemne. W jasnych wyglądasz mdło (u mnie występuje to samo zjawisko hehe). Wybierz np. piękny odcień czekolady... Na 2 zdjęciu masz świetnie dobrany kolor
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie 2 to jest to
super wyglądasz i myślę że ten kolor jest dla Ciebie najbardziej odpowiedni
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ciemne włoski jak najbardziej!
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Absolutnie nie rozjaśniaj włosów! Ciemny kolor jest dla Ciebie stworzony, i zgadzam się ze zdaniem, że kolor ze zdjęcia numer 2 bardzo do Ciebie pasował.
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedzi
Czyli jednak rozjasnic do takiego koloru jak na 2 fotce? Tez mam wrazenie, ze w tamtym kolorze mi bylo najlepiej. mam ciemna oprawe oczu, ale za to bardzo jasny kolor oczu, a przy bardzo ciemnych wlosach (jakie mam teraz) troche ten jasny kolorek teczowki ginie..
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
a ja sie troche wylamie
najbardziej mi sie podobasz na pierwszej fotce |
|
|
|
#13 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie wygladaja duzooo gorzej ![]() Cytat:
) Ale zauwazylam, e wiele aktorek przy ciemnych brwiach ma jasne wlosy, chocby Joanna Brodzik, czy M.Z.Trzebiatowska i wygladaja tak swietnie. Zreszta w dziecinstwie mialam wlosy ciemny blond. Dziewczyny pomozcie jeszcze jakimis radami, jutro fryzjer!!!!
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-13 o 21:24 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal sie jak tam po fryzjerze
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Naturalnie jestem szatynka, farbowalam sie na czekoladowy braz, zeby zakryc pierwsze siwki. Problem w tym, ze jest ich coraz wiecej i coraz trudniej mi to przykryc ciemna farba, bo szybko z nich schodzi i po tygodniu od zafarbowania juz je widac (jeszcze rosna tak akurat zlosliwe w miejscach, gdzie nosze przedzialek
). Wpadlam na pomysl, zeby zmienic ich kolor na jasniejszy, cos w granicach: jasny braz z jasniejszymi pasemkami lub ciemny blond. Wklejam fotki: 

super wyglądasz i myślę że ten kolor jest dla Ciebie najbardziej odpowiedni