|
|||||||
| Notka |
|
| Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Zajmuje mi to całe ranki i wieczory :)
Nie zapomnijcie ocenić wątku
![]() Imię: Magdalena Cera: mieszana Nos: tłusty, rozszerzone i pozatykane pory Czoło: tłuste, błyszczące, z dziurą (wklęsłe)Policzki: suche Broda: błyszczy się Skłonność do wyprysków: niewielka Zdjęcie ryjka traktowanego poniższymi kosmetykami: ![]() Nałogi: kupowanie kosmetyków Edytowane przez 201612191106 Czas edycji: 2009-02-12 o 15:28 |
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zajmuje mi to całe ranki i wieczory :)
RANO:
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
WIECZOREM:
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Oprócz tego:
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Tyle stosuję na dzień dzisiejszy. Ale najgorsze jest to, że pomysłów wciąż mi przybywa
Na chwilę obecną nie narzekam specjalnie na jej stan i wmawiam sobie, że to wszystko dzięki tym wynalazkom ![]() Ahhh ciężkie to nasze kobiece życie
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
masz wspaniałą skóre ! muszę podpatrzeć coś z Twoich kosmetyków
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Arwena_ łoł, dziękuję
Z tą wspaniałością to bym nie przesadzała Przy niektórych wizażankach moja jest tylko niezła
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A ja chyba zainwestuję w tonik z L'oreala, bo od tych co używałam strasznie szczypie mnie twarz
Masz naprawdę cudną skórę, widać, że zadbana
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Fmm zainwestuj, bo naprawdę warto. Cena taka do przeżycia jest, miałam też dużo tańsze i kilka droższych ale ten mi najbardziej pasuje. Nie rozlewa się "jak głupi" po waciku
W ogóle nie czuć, żeto tonik, brak efektu szczypania to dla mnie przy toniku nowość ![]() A czy miała któraś z Was Clinique Clarifying Lotion 2? Zastanawiam się nad wypróbowaniem, bo nie wiem czy ta trójka nie za mocna dla mnie
Edytowane przez 201612191106 Czas edycji: 2009-02-12 o 16:14 |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
zaintrygowala mnie maseczka avene;D chyba jej jeszcze nigdy nie widzialam Ile kosztowala??
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z powyższym i też zamierzam co nieco podpatrzeć.
![]() Wygląd Twojej skóry jest najlepszą reklamą dla wymienionych kosmetyków. ![]() Zagłosowałam ***** |
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Maseczka kosztowała 54 zł w aptece, może na Allekro by było taniej. Kupiłam, bo dostałam kiedyś próbkę i strasznie mi się spodobała. Ale to raczej taki krem nie maseczka, nie trzeba jej zmywać. I cudnie pachnie
![]() amber2046 oraz wszystkim, którzy głosowali oczywiście bardzo dziękuję |
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Ach fanka micelków
bardzo ładnie Dziś dla odmiany zakupiłam sobie micela z LRP, next time wezmę tego z Vichy, co u Ciebie podejrzałam ![]() Clinique Clarifying Lotion 3 - tego jestem bardzo ciekawa. Naprawdę jest taki skuteczny? Nie sięgałam jeszcze po nic z półki Clinique ale chyba się skuszę... Ogólnie bardzo fajny wątek, dobre kosmetyki super opisane... Wspaniale! ***** |
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję NaamaH6669
![]() I jak ten LRP? Spisuje się? Lotion Clinique to mój pierwszy produkt tej firmy i od razu strzał w 10. Tutaj mozesz poczytać opinie. Numer 3 jest do cery tlustej i mieszanej. Efekty już po kilku zastosowaniach są rewelacyjne. Oczyszcza bardzo dogłebnie, złuszcza, skóra jest gładziutka, matowa i wydziera mi cały brud z porów Jedyny minus to wysuszanie (ma w składzie mnóstwo alkoholu), dlatego konieczny jest mocno nawilżający krem. Z tego co wiem, w Douglasie można kupić minizestaw serii Clinique 3 kroki (mydełko, lotion i nawilżacz) chyba za ok 30 zł. Możesz spróbować, czy się sprawdzi. Cena dość wysoka (80 zł za 200 ml) ale przy tej wydajności jest akceptowalna ![]() Polecam, naprawdę. |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli ten tonik clinique jest dla Ciebie za mocny spróbuj tego z serii S.O.S anti blemish solution
![]() używałam obu, i gdybym miała teraz wybierać wzięłabym ten z serii SOS. ma chyba mniej alkoholu a więcej kwasu - przynajmniej takie sprawia wrażenie. mniej podrażnia. ale to moje subiektywne zdanie. zapewne można dostać zestaw próbkowy tak jak serii 3 step
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej, piękną masz cere!
![]() co to jest ten płyn miceralny, tzn jakie on ma działanie, przy jakiej cerze go się stosuje?
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
blue_apple dzięki, właśnie przeglądam, co dziewczyny o nim piszą i jeśli będzie wersja mini to z chęcią wypróbuję.
A płyn micelarny to taka magiczna woda, która świetnie zmywa makijaż. Są w nim micele, które wychwytują wszystkie zanieczyszczenia z powierzchni skóry, bez konieczności pocierania (ważne jeśli ma się skórę wrażliwą). Można go używać do samego demakijażu albo do odświeżania twarzy w ciągu dnia czy doczyszczania skóry po demakijażu mleczkiem. Ja bardzo polecam, nie lubię żeli, bo trzeba katować skórę wodą, żeby je zmyć. Mleczko z kolei się lepi. Płynem przecierasz twarz tak jak wodą, więc nie ma żadnego dyskomfortu Tataj jest fajny artykuł, polecam. Edytowane przez 201612191106 Czas edycji: 2009-02-19 o 22:30 |
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Teraz będzie troche nie o pielęgnacji, ale też o tym, co robię, żeby moja skóra wyglądała jak wygląda
Czyli parę kosmetyków kolorowych do twarzy
Edytowane przez 201612191106 Czas edycji: 2009-02-23 o 23:08 |
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
troszkę drogie kosmetyki jak dla mnie
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
masz piekna skore! bede musiala skorzystac z Twoich rad...
a co do maseczki avene: ja ostatnio przypadkowo odkrylam nowe zastosowanie pewnego produktu avene; a mianowicie masci na szybsze gojenie sie ran, podraznien (czesto stosuje sie go po operacjach plastycznych, jest bardzo tlusty, dlugo sie wchlania, film na twarzy zostaje ok godziny); masc ta nazywa sie Cicalfate...pewnego pieknego ranka po imprezie obudzilam sie z pobojowiskiem na twarzy...glupia zaczelam drapac powstale strupki przez pare dni; wszystko puchlo...po posmarowaniu sie ta mascia, rano moja twarz byla prawie calkowicie gladka! takie uzycie nie jest do konca zgodne z zastosowaniem produku, ale moja ciocia (chirurgia plastyczna) potwierdzila, ze nie narobi on szkod (nie biorac pod uwage uczulenia na jakis ze skladnikow masci)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

(wklęsłe)

Zimowy, tłusty, rano po przebudzeniu skóra gładka jak u dziecka. Ponieważ jest to krem na noc to nawet wiosną nie przeszkadza mi jego tłustość. Tylko koniecznie trzeba nałożyć co najmniej godzinę przed snem. Inaczej poduszka nadaje się do prania 

Nie wyobrażam sobie też używania go jako żelu i katowania skóry codziennym peelingiem. Jako maseczka jest ekstra. Nakładam głównie na strefę T, czekam ze 3 minuty i po zmyciu mam pięknie matową skórę 

Z tą wspaniałością to bym nie przesadzała

Masz naprawdę cudną skórę, widać, że zadbana