|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
Pokaż wyniki sondy: Co myślicie o tym wątku ? | |||
No spoko... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 14,29% |
Mogło by być lepiej... |
3 | 21,43% |
szczerze ?... klapa ;/... |
7 | 50,00% |
Nie wiem... |
2 | 14,29% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dzień jak co dzień.. dbałość o cerę i skórę...
Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że coś w tym konkursie wygram, ale w gruncie rzeczy chcę się czegoś dowiedzieć lub pomóc, może będzie to świetna zabawa.
![]() Jak dbam o skórę każdego dnia ? ![]() ![]() Zacznijmy od poranka. 1.Pobudka dosyć wcześnie, aż o 6:30 i mam problem z podpuchniętymi oczami, kładę się późno ok. 00:00 ( to nei jest tak bardzo starszne, ale dla moich oczu owszem) Nie muszę dojeżdżać do szkoły ale potrzebuję dozo czasu na przygotowanie się (swojego wyglądu). ![]() 2.Rano jako rzecz istotną dla twarzy uważam przemycie jej zimną wodą, następnie mydłem, po czym od razu je zmywam. 3.Czuję, że skóra oddycha. 4.10 minut później peeling używam jakiegos kosmetyku ( nie pamietam nazwy), ale nie wiem czy jest skuteczny, bo nie używałam nigdy innych. 5.Następnie przecieram twarz kremem dla dzieci, bardzo popularny i tani : "Bambino", nim także smaruję wargi, bo zapobiega temu z czym mam często problem (pękanie ich). 6.To wszystko. ![]() 7.Wieczorem powtarzam te czynności. Tyle, że wtedy całe ciało przemywam wodą i mydłem oraz smaruję kremem. Czasem stosuję balsam do ciała, ale na prawdę baaaardzo rzadko. Dlaczego startuję ? ![]() Nie ukrywam, że moja półka na kosmetyki jest dość pusta i zmieściłoby się na niej więcej rzeczy. Nie miałam okazji do używania ich, bo : nie miałam i nie mam kasy (brak kieszonkowego-tragedia). O kasę muszę pytać "mamusię", ktora stwierdziła, że mam 15 lat i już bym chciala wydac fortunę na same kosmetyki (szooK). ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dzień jak co dzień.. dbałość o cerę i skórę...
śmieszna wypowiedź
![]() ![]()
#3 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.