|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() zostan ambasadorka;) pora na młoda:):)czesc ![]() *cere mieszana tradzikowa... ![]() *czerwone krostki na czole i wokół ust(taki czerwony trądzik) ![]() *świecąca cere w strefie T czyla broda nos i czoło ![]() staram sie z tym radzić... przemywam buźke szarym mydłem ![]() ![]() ![]() potem nakladam puder wiec zadnych specyfików wiekszych rano juz nie uzywam ![]() ![]() za to wieczorkiem.... ![]() zmywam makijaż płynem NIVEA ![]() ![]() ![]() ![]() + mleczko do twarzy PERFECTA bardzo fajnie nawilża ![]() ![]() na dobranoc daje sobie na pojedyncze krostki żel punktowy YOUNG na dzisiaj to tyle, w tym tygodniu musze sie wybrac do drogerii po jakies nowe kosmetyczki bo niektorych juz mam resztki :P ![]() buźka
![]() ![]()
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zostan ambasadorka;) pora na młoda:):)
hej ![]() ![]() *maseczke do twarzy NIVEA ![]() *peeling tez NIVEA ![]() ![]() ![]() ![]() i krem NATURIA z kiwi :PP:P ![]() dzisiaj rano oczywiscie peeling i kremik ![]() ![]() ![]() ![]() wynalazlam dzis maseczke ktora sobie zrobilam. a oto ona: Marchewkę ścieramy na drobnej tarce. Lekko odsączamy żeby sok nie ciekł lub do marchwi dodajemy trochę mąki żeby związać sok. Nakładamy na twarz i pozostawiamy na ok. 10 - 20 minut. Zmywamy maseczkę wodą. bede ja czasem sobie powtarzac, nie czesto bo wysusza skore ale daje efekt 'lekkiej opalenizny' ![]() ![]() buziaczki ![]() ![]()
#3 |
Raczkowanie
|
Super wątek bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() dzisiaj mam taki świetny dzień że szok ![]() ![]() nie pisałam kilka dni... powód?? logiczny... brak czasu ![]() dzis nadrobie ![]() ![]() ![]() ![]() i oczywiscie tusz do rzes bo mi sie zachcialo ![]() ![]() ![]() no dobra mialo byc o pielegnacji twarzy a ja tu o malowaniu ![]() zainwestowałam w chusteczki do twarzy z Nivea ![]() ![]() przecieram nimi rano buźke ![]() skusilam sie też na specyfik Garnier Czysta Skóra. mysle ze to pomoze na moje problemy z cera ![]() pozdrawiam was wszystkie ![]() ![]() ![]()
#5 |
Przyczajenie
|
Spoko spoko:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten wątek i kosmetyki których używasz również
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.