|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jakie dodatki ? Suknia kolor ecru /krem
Witam i ja pisze z prośba o dobranie dodatków do mojej sukni...
Sukna jest koloru jasny ecru / krem ze złotymi chaftami, zamoiłam tez bolerko z marszczeniami na rekawkach i welon... Dodam ze jestem dosc wysoka (177 cm)... Bizuteria - mysle o złotych kolczykach i bransoletce ale czy coś na szyje tez? Bukiet - prosty, długi moze cantadreski ? Buty - koiecznie na płaskim lub niskim obcasie... Doradzcie mi prosze... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki ? Suknia kolor ecru /krem
Biżuteria koniecznie złota, ale jakaś delikatna, łańcuszek z jakąś drobna zawieszką i kolczyki starczyłyby w zupełności. Jeśli jednak chcesz bransoletkę to również bardzo delikatną
Bukiet, który wkleiłaś będzie pasował A buty lepiej na niziutkim obcasie, niż na zupełnie płaskim
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
suknia sama w sobie jest bardzo strojna, więc dodatki powinny być stonowane i delikatne. Myślałaś może o drobnych perełkach? Albo złoty łańcuszek, koniecznie bardzo delikatny.
Co do bukietu, zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140822 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
te kalie są ładne
dobrze że nie białe ale i tak niestety nie kojarzą mi sie ze ślubem teraz taka moda na kalie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kalie to kwiaty cmentarne, jest taki przesąd przynajmniej w moich stronach na Warmii, że nie może być ani jednej kalii w bukiecie ślubnym gdyz zwiastuje to choroby, nieszczęścia, rychły rozwód bądź śmierć... dlatego gdy widzę kalie w bukiecie ślubnym przechodzą mnie dreszcze brrr
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Mierzyłam 54 cm.