|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zestawy do pracy
Hej Dziewczyny,
moze macie jakies ciekawe i oryginalne zestawy do pracy? chodzi mi o cos klasycznego, ale tez bardziej kobiecego ( moze dodatki?) czekam na Wasze propozycje w co sie ubrac do pracy
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zestawy do pracy
hej
rozumiem że to praca w której musisz wyglądać raczej elegancko??![]() ja również niedawno zaczęłam taka prace i był to dla mnie kłopot ze musze się ubierać elegancko, ale teraz wiem że jest milion kombinacji zeby codziennie wyglądac inaczej i z klasą ![]() ja najczęściej chodzę w spódnicach do kolana kryjących rajstopach kozaczkach lub botkach, ciekawych koszulach, na niektóre zakładam bolerko takie sweterkowate, na niektóre zakąładm szeroki pasek na talię i wygląda to bardzo ciekawie ![]() jutro własnie planuję taki zestaw: czarne kryjące rajstopy + spódnica mini wełniana w kratkę szkocką biało czerwono czarną z przewagą bieli + czarna koszula w białe paseczki delikatne z rękawem trzy czwarte i na talię gruby pasek czerwony na gumie![]() ciekawie a nadal elegancko ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie by raczej mini i taki zestaw nie przeszedł ![]() Ja również muszę do pracy ubierać się dość elegancko i moimi faworytami są: marynarki, spódniczki ołówkowe, tulipanki, ciekawe koszule (całe szczęście bardzo lubię białe ), paski w tali (ale nie w krzykliwych kolorach), sweterki i dżinsy też się zdarzają ale dół/góra muszą być wtedy bardzo eleganckie np. proste dżinsy i marynarka. Poza tym fajne buty też dużo robią
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK dla mnie to elegancki zestaw ten który przedtawiłam
w czarnych spódnicach i białych bluskach też bardzo czesto chodze ale nie lubie jak strój jest taki nudny wiec urozmaicam to dodatkami zrobiłam takie dwa zestawy któr mi sie bardzo podobają ogolnie taki styl![]() u mnie niestety wykluczone jest ubieranie dzinsów i swetrów niestety, czasem przemyce tylko jakies sweterkowe bolertko i nic poza tym.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to autorce polecam wątek "elegancko, modnie kobieco", tam jest ogrom inspiracji
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i czy na taka koszule juz z paskeim mozna zalozyc rozpinany sweterek? chyba juz nie bardzo...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
ok zrobie jutro po pracy zdjęcie i wstawię ta koszula pod paskiem faktycznie się mnie ale wszystko zalezy od tego jak się ją ułoży. co do sweterka to nie jestem pewna czy to nie przesadA ALE jeśli wszystko się zgra kolorystycznie to powinno wyglądać fajnie choć do takiego sweterka to bardziej mi pasuje cienki pasek w talii![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

rozumiem że to praca w której musisz wyglądać raczej elegancko??
U mnie by raczej mini i taki zestaw nie przeszedł